לא זה לא יהיה השיר שלנו

אה זה השיר המאוס

לא שיר השבוע את לא אוהבתאותי יותר...(היא אומר יותר ומפנה את הגב! זה השיר המאוס! חעחעח)

אתה באמת חושב..

שלשמוע אותך שר את השיר הזה לפחות 10 פעמים ביום שהמדייה פלייר מעביר לבד לא יכול להימאס עליי?? ומילא עוד היית שר יפה.. אבל אני אוהבת אותך בכל ליבי בינבן... :)

פרקשון

New member
honey i'm home

dont worry only 12.5 days and remeber the thing we talked about? 150? 300? so i think non i dont have time or a way when i get home good night here in canada (so many ashkenazim!)

ManRed

New member
אשכנזים זה טוב בשבילך

אתה תחזור אשכנזי למופת, תוריד את הזקן, תתחיל לתבוע אנשים ולהעסיק שחורים..

Michali17

New member
אני

שיר השבוע של שייגעצ: משקאות חריפים שיר השבוע לא של שייגעצ: אני צריך אותך (אלג'יר) השיר המאוס של השבוע: ממ אין השיר שתקוע לי בראש השבוע: מה קשור תנו לו צאנס שיר שמוקדש למישהו ולמי: NOVEMBER RAIN לכולכם! שיר שמתאים לסופ"ש הזה: אמממ יש יותר מידי :p

Niamh

New member
אמ,

שיר השבוע של שייגעצ: אינטרקום שיר השבוע לא של שייגעצ: 74-75- the connels השיר המאוס של השבוע: לאדעת שיר שמתאים לסופ"ש הזה: 74-75- the connels

שטיצה

New member
אולי אני אבוא לפגוש אותי D:

שיר השבוע של שייגעצ- אין לי אויר שיר השבוע לא של שייגעצ- מועדון ריקודים - אפרת גוש השיר המאוס של השבוע- תנו לו צ'אנס, עדיין :S השיר שתקוע לי בראש השבוע- וואו - הג'ירפות שיר שמוקדש למישהו ולמי- אין כרגע שיר שמתאים לסופ"ש הזה- מפנטזת - בוטןמתוקבקרקס. D:

../images/Emo42.gif

שיר השבוע של שייגעצ
משקאות חריפים. שיר השבוע לא של שייגעצ
אהבה חדשה- אסף אמדורסקי השיר המאוס של השבוע
תנו לו עוד צ'אנס- מה קשור.. הם באמת נמאסו
השיר שתקוע לי בראש השבוע
שקיעתה של הזריחה- פורטיסחרוף שיר שמוקדש למישהו ולמי
האם להיות בך מאוהב- לידיד הכי טוב שלי שמתחתן עם אהובתו והשבוע הודיע לי זאת
שיר שמתאים לסופ"ש הזה
עיר של קיץ- ברי סחרוף.

../images/Emo120.gif

שיר השבוע של שייגעצ :: מממממ ממממממ משקאות חריפים [בגלל ההופעה בטאוור] שיר השבוע לא של שייגעצ :: HIM - join me השיר המאוס של השבוע :: מאוס
לא דעת... השיר שתקוע לי בראש השבוע :: דודודודודודוו את... נתת לי ללכת.. :) צחוק הגורל של פיטר שיר שמוקדש למישהו ולמי :: אינפקציה - שוקי.. מוקדש למישו... מי שאני מתכוונת אליו יודע. :) שיר שמתאים לסופ"ש הזה :: Gavin Degraw - I Don'T Want To Be סתם כתבתי אותו כי אני שומעת אותו כרגע.. :)

jack 1

New member
הממ נו טוב

שיר השבוע של שייגעצ:את יפה שיר השבוע לא של שייגעצ:תנו לו צ'אנס-מה קשור
השיר המאוס של השבוע:תנו לו צ'אנס-מה קשור השיר שתקוע לי בראש השבוע:תנו לו צ'אנס-מה קשור שיר שמוקדש למישהו ולמי:השיר שלנו-אביב גפן,מוקדש ל...ממ...שאלה הבאה. שיר שמתאים לסופ"ש הזה:אין

באיחור...

שיר השבוע של שייגעצ - את דומה לכלבב - ניגנתי אותו הרבה בטיול חח שיר השבוע לא של שייגעצ - HIM - join me וזה לא אותו דבר של עברי לידר השיר המאוס של השבוע - תנו לו צ'אנס.. נמאאאאאס לשמוע כבר! השיר שתקוע לי בראש השבוע - come as you are - nirvana שיר שמוקדש למישהו ולמי -מותק שלי - גלעד שגב............ שיר שמתאים לסופ"ש הזה - זה לא אותו דבר - עברי לידר

נאמ

שיר השבוע של שייגעצ: המון זמן לא שמעתי שייגעצ P: שיר השבוע לא של שייגעצ: כנסיית השכל - אגדה מוזרה השיר המאוס של השבוע: תנו לו צ'אנס השיר שתקוע לי בראש השבוע: אביב גפן - מיליארד טועים שיר שמוקדש למישהו ולמי: מוניקה סקס - מספיק בנאדם, למישהו
שיר שמתאים לסופ"ש הזה: לא יודעת.

טולייצ

New member
הסופ"ש נגמר כפרעות ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של שייגעצ
שחק את המשחק שיר השבוע לא של שייגעצ
האנשים החדשים-עברי לידר השיר המאוס של השבוע
של השבוע? אני אומרת של החודש,עזבו חודש-של הקיץ,של כל השנה,האלף והעשור האחרון! ניחשתם נכון,ההוא ששר "מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב"
השיר שתקוע לי בראש השבוע
'מילים יפות מאלה' שיר שמוקדש למישהו ולמי
גן החטאים-לשלושת החברים שלי שבקנדה
שיר שמתאים לסופ"ש הזה
מרי לנצח-עברי לידר

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif"זה רק הכאב שמתעטף..."../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שייגעצ?
אינלי אוויר שיר השבוע לא של שייגעצ?
יוני בלוך ואפרת גוש - "מגרד" השיר המאוס של השבוע?
"תנו לו ת'אנס" [כן, כן..אפילו לי נמאס ממנו קצת
] השיר שתקוע לי בראש השבוע?
Green Day - "Wake Me Up....." כי הורדתי צלצול של זה
שיר שמוקדש למישהו ולמי?
אמממ..לא'דעת שיר שמתאים לסופ"ש הזה?
לא'דעת

למעלה