לא זה פשוט שאי אפשר לתאר !!

Emperia

New member
לא זה פשוט שאי אפשר לתאר !!

למנהל למה מחקת את ההודעה עם הפורום החדש?? תענה בדחיפות ממש חוצפה

b m x

New member
אתה חוצפן

גם הפורום וגם ה"אתר" שלך מכוער ,וגם אין לפרסם פה תפורום שלך לפי החוקים לפי דעתי לחסום אותך ,על חוצפתך. אכב מה המספר מדינה שלך?

Emperia

New member
חחחחחחח

אוקייייייייי "גם הפורום וגם האתר" - על מה אתה מדבר ?! עכשיו בקשר לחוקים... תגיד אחי איזה חוקה שיננת ? יש חוק שאומר שאסור לפתח את האתר ?! ועוד באישור של מנהל גינדיס !? חחח לחסום ? בנאדם תגיד לי למה אתה רוצה לחסום מישהו שעשה יותר ממך בשביל המשחק הזה ? איפה ההיגיון ?! מספר מדינה 424 דירוג 74 למה ? אתה הולך לתקוף אותי ? בהצלחההה גם אני רוצה לשמוע את המספר שלך... עכשיו למי שרוצה לראות את הפורום החדש שיכנס לכתובת http://gindis.destiny.co.il תהנו ! ותעבירו כדי לפתח את הפורום.. תודה ובקשר אליך... אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לפורום... אין פה דיקטטורה... בהצלחה במשחק ושיהיו לך חיים יפים !!

b m x

New member
הודעת המנהל

שם המנהל : בארי הברבארי שם הפורום : מפקד צבאות אז מה עושים בפורום הזה ??? משחקים ללא הפסקה. מדברים ומשחקים. אוכלים ומשחקים. נושמים ומשחקים. בעצם על הנשימה אפשר לוותר... פשוט ללחוץ על הלינק למעלה ולהצטרף למשחק הסוחף של הקיץ. כללים פשוטים בודדים; 1. אין לפרסם בלוגים,קומונות,אתרים אחרים. 2. יש לכבד את הגולשים והמשתתפים בצורה נאותה. 3. הנושא המוגדר של הפורום הוא המשחק "מפקד צבאות" - זיכרו זאת. כל מי שיעבור על אחד הכללים הללו יימחק ללא כל הסבר והתראה. שיהיה לכולנו ימים פוריים ומשחקים מהנים.

Emperia

New member
תגובה

אתה לא מסכים איתי שאם מנהל האתר גינדיס מסכים אז מותר?

b m x

New member
אתה בחור נחמד עם כוונות טובות

אבל לא,אני לא מסכים איתך, מנהל האתר גינדיס מנהל את האתר שלו ,ולא את האתר "תפוז אנשים בעמ" לכן זכותו של מנהל הפורום בתפוז למחוק את הודעתך ,משום שלא מתאימה לחוקי הפורום. אני מקווא שיש בנינו הבנה.

Emperia

New member
תודה גם אתה !

אבל אחרי הכל הפורום הזה הוא תוצר של האתר ונועד כדי להקל עליו אז אני לא מסכים, כניראה שארין הבנה בינינו אני מצטער..

A M M

New member
בקשר לזה זה פורום שלהם תעזוב אותם

זה לא פורום שלך זה לא פורום של גינדיס זה פורום של בארי הברבארי והוא יעשה משהוא רוצה

זה נראה לך הגיוני ??

הגיוני שאתה תבוא ותפרסם כאן אתר שנפתח עבור המשחק כפורום כאשר הפורום הזה מתפקד כפורום של המשחק ? האם נראה לך שכל אחד שמקים אתר המקיים פורום מתחרה יבוא וישאיר פה את הלינק לפורום שלו ??? תחשוב ותן לי תשובה בעצמך !

Emperia

New member
אז ככה

פורום מתחרה ?! אנחנו שנינו כאן לאותה מטרה פיתוח המשחק ואם לפורום שבניתי יש יותר מה להציע אני לא חושב שמישהו צריך להיפגע מזה..למרות שנכון לעכשיו זה לא נכון ערן אמר לי שהוא דיבר איתך ואמר לך בעצמך שתשים לינק לפורום החדש.. ולא עשית את זה וחוץ מזה גם מחקת את האשכול ממקודם..זה דבר ממש לא בוגר לעשות.. אני מבין שאתה המנהל בפורום אם היית מדבר איתי ואומר לי שזו הבעיה אני יכול לתת לך לנהל איתי את הפורום החדש.. אבל איזה התנהגות זו למחוק? זה לא שזה פורום מתחרה הרי הפורום נועד למטרה של פיתוח גינדיס ומתן תשובות והקלה על החיים של המתמשים אז מה רע בפתיחת פורום נוסף? אם בא לך לדבר תגיד אני אתן לך את האייסי שלי בפרטי ותזכור שאני לא עושה כלום נגדך או נגד הפורום אלא למען גינדיס ולא למען שום רווח פרטי אז נסו בבקשה לשנות את הגישה

Hocky

New member
למחוק, לחסום

נאמר במפורש לא לתת לינקים פה לקומונות, פורומים או כל דבר אחר והודעות כאלה ימחקו.

gindis

New member
חברה...חברה אבקש להרגע ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי לך רק תפוז יוכלו להחליט אם לאפשר מודעה זו או אחרת. אני מנהל את האתר גינדיס ולא את הפורום בתפוז ולא אוכל להחליט בשביל תפוז. הפורום הזה בא לתת מענה לצורך של שחקנים ללמוד את המשחק ולהכיר איש את רעהו. אני מאוד מעריך את העשיה למען גינדיס, אבל בו לא נשכח שזה עדין פורום שנמצא בתפוז. מה שאני ממליץ זה אולי להוסיף קישור בקישורים לאתר שלך, אבל זה עדין נתון להחלטה של מנהל הפורום ולא שלי. בברכה, ערן

Emperia

New member
תודה, שאלה

אין אפשרות להוסיף לינק לאתר גינדיס?

gindis

New member
תשובה

הפורום של תפוז נבחר להיות הפורום המרכזי בגלל המון סיבות. ישנם המון קהילות מעריצים ואתרים שהוקמו בארץ ובחו"ל למשחק מפקד צבאות. כדי לעשות סדר החלטנו, שיהיה רק פורום אחד מרכזי ולא להכניס את כולם. מה שאני מציע: 1. להכניס קישור לאתר בקבוצת ברית שלך. 2. להכניס את האתר באינדקס אתרים שלנו. 3. לחפש בגוגל וב-Yahoo מפקד צבאות ואז תמצא את רוב האתרים ושם תוכל לרשום על האתר שלך ולנסות לצרף משתמשים נוספים. אני שוב רוצה להודות לך על שהקדשת מזמנך לבנית האתר. תודה ובברכה, ערן

NADAVT26

New member
כרגע הפורם לא אטרקטיבי כמו תפוז

תשפר אותו ותנסה לדבר יותר בנימוס יש סיכוי שאנשים יכנסו עליו ד"א אם תקנה עיצוב איכותי ממעצב+מערכת DC הפורם יכול להיות מאוד פופולארי עד אז הוא בכלל לא ברמה של תפוז

A M M

New member
תגיד תדפוק?????

הפורום בתפוז יותר טוב כי יותר נוח לכתוב בו. אבל מבחינת עיצוב הפורום השני הרבה יותר מעוצב לפורומים בתפוז אתה קורה מעוצבים אתה די חולה נפש

למעלה