לא, זוהי לא עצבות...

לא, זוהי לא עצבות...

זהו רק הלב שהלך קצת לאיבוד, מחפש מקום לשוט... (פורטיס) ההודעה זהה להודעה בפורום אופניים, אני מפרסם אותה גם כאן כי אני יודע שיש כאן לפחות רוכב אחד שהיו לו AC2... התלבטות: אני הבעלים של ג'יאנט NRS שטיפחתי באהבה ובכסף רב במשך קצת יותר משנה. לצערי לא יוצא לי לרכוב הרבה, אם בגלל שלא מתחשק/ כל מיני תירוצים/אין פרטנרים. אבל אני מבלה המון באינטרנט, קורא על אופניים ומרגיש שזה חלק ממני למרות שלרכוב ממש, אפעס, לא בדיוק יוצא הרבה.וכשאני כן רוכב אני מרגיש שהאופניים לא כ"כ בנויים לצרכי, אני נהנה בעיקר מרכיבה טכנית ורוצה להתפתח בכיוון הזה כולל קצת קפיצות וכולי.והאופניים שלי לא מספקים את הסחורה בתחום הזה, בלשון המעטה. עכשיו נקרתה בדרכי ההזדמנות לקנות AC2, אופני פרירייד, משומשים. שאלותי: א.אם לא בא לי כ"כ לרכוב, האם זה חכם להשקיע כסף נוסף ולהחליף אופניים, בתקווה שזה יחזיר עטרה לאהבתי הישנה לרכיבה? בייחוד לאור זה שאולי אסע לחו"ל בקרוב לכמה חודשים. ב.אם אני לקוח של סינגל טרק, כלומר קניתי מהם אופניים, אבל אני מוכר את אלו שקניתי וקונה אחרים, אני ממשיך ליהנות מההנחות שם? ג. האם אפשר עם אופני AC2 לעשות טיולים ולא לפגר אחרי כולם, כלומר באמת אפשר לטפס איתם אם נועלים הבולם האחורי? אין לי אספירציות תחרותיות כ"כ אבל חשוב לי שהאופניים יוכלו לשמש לטיולים, גם לטיולים ארוכים. אשמח אם תוכלו להשתתף איתי בהתלבטויותי. דני

alonaski

New member
ה AC2 הם מותק של אופני פרירייד

לחובבנים לא מאוד פראיים!!!
אפשר בוודאי לרכב איתם XC אבל זה ידרוש ממך קצת יותר כוח וסבלנות! גם אם תפגר קצת אחרי אחרים בעליה... אז בירידות, במיוחד אלו הטכניות - אתה תשעוט קדימה ותשאיר את כל חבריך מאחור!!!
|כ ניסיתי אותם בעבר כמה פעמים ומאוד אהבתי!

יורם חן

New member
לפי הצרכים שאתה מתאר../images/Emo61.gif

לא תתחרט על רכישת הAC2 . אם רוב הרכיבות שתעשה יהיו טכניות במהותן אתה תהנה מהאופניים בגדול. תמורה מצוינת למחיר
. היו ברשותי כאלו משך תקופה, בעיקרון עשיתי איתם הכל, גם טיולים של 40 ק"מ ויותר, מרובי עליות וכדומה. אין ספק שברכיבה טכנית אתה תרגיש שיפור גדול ביכולות וניראה לי שזה יחזיר לך את האטרף לרכוב. נסה ותהנה

shl17

New member
קח רק בחשבון

אופני פרירייד משומשים צריך לבדוק במשנה זהירות אין שום בעיה לטייל עם אופני פרירייד (ההרכב שלנו כולל בוליט, סוויץ,וולף רידג הכי קלים זה 17 קג)

למעלה