לא זוכרת אם כתבתי פה בעבר

לא זוכרת אם כתבתי פה בעבר

אם כי נדמה לי שכן.

תקציר: בת 38 , שני ילדים בבית שנהרו טבעי, מנסים כבר 5 שנים עם הפלה אחת בשל אי דופק בשבוע 12 לפני כשלוש שנים.
ניסיתי הזרעות ומחכה כרגע לתור אצל מומחה לכיוון IVF.
אני אוחזת כרגע בי"מ 48 כשהממוצע שלי הוא 29 . ביום 40 עשיתי קליר בלו שיצא שלילי.
פוחדת פחד מוות לעשות בדיקה נוספת. לא מסוגלת לקבל אכזבה בשלב כזה מאוחר. מצד שני, לא כדאי לי להישאר בת יענה כי יתכן שאצטרך חיזוקים תרופתיים במקרה של חיובי.
אין לי בעיה מוגדרת מלבד הגיל וFSH גבולי בגובהו.

סימפטומים קיימים: חזה רגיש קצת, עייפות (אבל למדתי שזה לא תמיד אומר) , מדי פעם כאבי בטן והפרשות.
סימפטומים לא קיימים: לא בטן נפוחה כמו שהיתה בהריונות קודמים, לא חזה נפוח, אין בחילות ברמה בלתי נסבלת, ואין יותר השתנת יתר.

מרגישה כמו ילדה אבודה. חוששת ולא יודעת מה לעשות. אני גם גרה בנ"י כך שלא פשוט לגשת לקופת חולים ולבקש בדיקת דם.

tamamitt

New member
הי

עזבי את הסימפטומים. הם שונים בכל הריון. אצלי בהריון האחרון לא היה שום סימפטום בשלב הזה.
אולי תעשי עוד בדיקה ביתית?

האם ביצעת צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחניתית כדי לוודא שלא נגרם נזק מההפלה?

בדיקה נוספת ביתית שלילית

ביצעתי היסטרוסקופיה אחרי ההפלה בזמנו. לא עשיתי צילום רחם . גם ההפלה הגיעה אחרי שנתיים עיכוב. כמו שאמרתי, הFSH וגם הAMH שלי לא מדהימים.
אין לי מושג מה קורה איתי.
הפרשות פוריות, אגב, היו באיזור ימים 38-40 שזה ממש מוזר. במיוחד שטווח המחזורים שלי לרב קצר מאד (רק לדוגמא, חודש שעבר היה 23 יום, ובדרך כלל זה בקושי 30) .

מיואשת.

anguly

New member
המממ

זה לא אומר הרבה, במיוחד אם את צודקת והיה ביוץ מאוחר ...

בקיצור הייתי מחכה עוד 4 ימים - וחוזרת על הבדיקה, אם הפעם זה באמת יעבוד ככה נהדר, ואם לא תעשי בדיקת דם שלימה של כל ההורמונים כשי לדעת למה ההתהליך נתקע.

שיהיה בהצלחה

עברו כמה ימים

י"מ 51 . אתמול לקחתי מרופא המשפחה הפניה לבדיקת דם.
בגלל השנה החדשה היה חופש כללי במשק והמעבדות לא עבדו.
מחר בבוקר אבדוק רמת פרוגסטרון ואסטרוגן כדי לגלות אכן, מה השתבש בתהליך. התוצאה תתקבל, מין הסתם, רק בשבוע הבא.

בינתיים כולי תקווה שבכל זאת היה ביוץ מאוחר ועוד יהיו הפתעות טובות. מבטיחה לעדכן אם כן.

יום 56

אין חדש.

עשיתי בדיקת דם של פרוגסטרון ואסטרוגן. תוצאת הפרוגסטרון היתה 11.5 , מה שמראה על ביוץ שהתרחש. האסטרוגן עדיין לא היה סופי כששאלתי.

אני עדיין מבולבלת, לא ברור לי איפה אני אוחזת ומה עושים הלאה.

מישהי פה יודעת לפענח?

רמת פרוגסטרון 11.5
רמת אסטרוגן 6.92

האם זה רק אומר שהיה ביוץ? האם זה אומר הריון? האם זה אומר בכלל משהו???

למעלה