לא זוכרת מי זה היה

לא זוכרת מי זה היה

שהמליץ לי על הספר של אורן רוזנשטיין "מזל טוב אתה בהריון" אבל תודה ענקית ו
מועך
כל הלילה קראנו ונקרענו תרתי משמע חחח
תודה בשם העם והמולדת

shno

New member
את לא אמורה לקרוא אותו!

זה ספר לאבאים בלבד! אתן לא אמורות לדעת מה אנחנו חושבים עליכן, על ההריון, איך אנחנו מרגישים וכו'. העיקר שהבעל נהנה
(ולמה בשם כל הקדושים הוא לא בפורום?!) (ואגב, ספר אבאים קלאסי הוא הספר הצהוב של יהונתן גפן ואבנר כץ. אבא שלי קיבל אותו מתנה כשאני נולדתי, ואני קיבלתי אותו מתנה כשהקטנה נולדה. אם אתם מתחברים לסוג ההומור הזה של יהונתן גפן - אז מומלץ ביותר!)

aviah

New member
תיקון: אבות לא מרגישים

אל תכניס לה רעיונות לראש...

הם כן../images/Emo70.gif

אבל מישהו צריך להמשיך לתפקד בזמן ש"אנחנו" מתפרקות לרסיסים בכל פעם מחדש לא ככה?
חוץ מזה... נראה לי בכלל שדווקא אלו שנראים הכי קולים ושולטים ברגשות שלהם, ברגע שיש להם ילד בין הידיים שעושה להם גרררר, דופק להם חיות מליון דולר ומגמגם את המילה "אבא" הם הם אלו שנמסים והופכים ל"כוסיות" תוך שניות... עדכונים בהמשך

אהההה ולקנות אותו זה בסדר? ../images/Emo3.gif

התחלתי בכלל בחנות.... פשוט נעמדתי שם ודפדפתי כל כמה שניות פרצתי בצחוק מטורף עד כדי כך שהמוכרת שאלה אם אפשר לעזור לי... כל מה שאמרתי לה היה "כן, תעטפי לי את זה בבקשה" (אבל לקח לה כמה שניות עד ששיחררתי אותו מהידיים
) אוקצור, צירפתי לו ברכה "כאילו" מהעובר ואיך שהוא קיבל את הספר לידים וקרע ממנו את העטיפה, התור שלו לצחוק התחיל... סופסוף מישהו מבין אותו האמת היא שדיי עשינו תורנויות קריאה (ותעשו לי טובה כן? אבל הוא הרבה יותר מעניין מה"תנ"ך" בסדר?) כל הלילה, וזה בא בדיוק כסיום של שבוע מטורף של הורמונים שפשוט עשו בי שמות.... אז אם לא אכפת לאפ'חד, אני מעדיפה הרבה יותר לצחוק מכל המצב הזה של ההריון מאשר לבכות. מכירה את הספר הצהוב, אבל נראה לי שזה הרבה יותר מתאים. אה ובשם הקדושים... הוא פאסיבי יותר ומקבל עדכונים דרכי
אם כבר פורומים, הוא בשייט וימאות... לא ששם הוא יותר אקטיבי אבל ניחא
ואם כבר... אנחנו יודעות מה אתם חושבים עלינו, על ההריון ושבמקום חבוי אופושהו בגוף ש'לכם יש רגשות...

akavishon

New member
לא מכיר את הספר הספציפי, אבל יש ספר מעולה של

פול רייזר שנקרא "הורות". גם ספר שמספר מנקודת הראות הגברית את כל נושא ההריון, לידה, בחירת שם... מאוד מצחיק

למעלה