לא זזים מהבית

לא זזים מהבית ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
השלמה-וויזיון ממשיך לרוץ הקבוצה החמישית של שיריו הטובים של שמה ארצי מומעדת לשיפוטכם: מהו השיר הטוב ביותר שלו? אנחנו מחכים למסרים שלכם, אז בואו להזכר ולהשפיע על מצעד שלמה ארצי בכל הזמנים- בפורום המעריצים שלו.
פורום אנגלית משחק היום את "מילת המחץ" - בואו ללמוד קצת אנגלית, להפגין שליטה בשפה ולנסות לזכות בחולצת תפוז אנשים היוקרתית....
מלך הצ'כונה הוא משחק היום בפורום משחקי השכונה. שם תוכלו לזכות ב"חולצה ותקליט". כנסו עכשיו וענו על כמה שיותר שאלות טריוויה. יהיה קליל, יהיה נחמד, יהיה כייף!

h e n y

New member
מישהו ראה את הפרק?

איזה פרק יפהה ועצוב ומרגש
סוף סוף הבנו שפרד
{אביה של ליז
} לא כזה רעע ומרושע.....
ודווקא האמא היא חמודהה.....
הפרק היה כולו מדובר על איזבל
{רובו} נכון מגניב?
ומייקל
היה מתוקי
כזה שהוא צחק
ואז קלט את מריה
.... רציתי לאכול אותו...
{אבל אל תדאגו בנות אני לא יקח לכם אותו} מקסיייי!!!!!!!!!!!
אוי איך יפה לו המראה העבריין....
איך הוא רצה לדבר עם פרדד!!!!!
בקיצור ציון: 9 וחצי

h e n y

New member
מה לסמן?

לא שמתי שום מידע מפליל לגבי העונה השלישית רק אמרתי שהיה פרק יפה ואיזבל הופיעה ברובו.....
מה הקשר
וחוץ מיזה, אנשים אמורים להבין שאני רושמת 'מישהו ראה את הפרק היום?' שמדובר במשהו שקשור בפרק של היום
אני מאמינה בזה שחייב לסמן.. אבל לא צריך להגזים

Prue 4 u

New member
טוב, נו- *מצטרפת*../images/Emo78.gif

היי, אני חדשה! כתבתי פה הודעה אחת רק בגלל שנדב ביקש יפה.. (חיחי
) והחלטתי להצטרף סופית אני רוני! וזהו.

frikin shin

New member
רררררוווווווווווווננננננננניייייייי

כמה זמן לא דיברתי איתך!!! מה נשמע?! את זוכרת אותי בכלל?
אהבתי את החתימה שלך : אני עז אני עז! מווו

למעלה