לא חבל על המקום קידום?

suki da yo

New member
לא חבל על המקום קידום?

אותו פוסט (על מתכון לעוגיות מכוערות כמו קרוקס...) מפורסם בקוביות הראשיות של עמוד הבית, וגם בעמוד הבלוגיה, כמולמר, אותו קידום מופיע פעמיים בעמוד הבית. אני לא יכולה לדמיין איך בדיוק זה רווחי לתפוז לעשות את זה.

קידום תוכן בתפוז (עונה לך במקום בצלאל)

התכנים המקודמים באתר נוצרו על ידי הגולשים ואינם מעידים על הסכמה של צוות האתר לתוכנם/קידומם/אי קידומם. בפרט, התכנים המקודמים בעמודי הבית והבלוגיה מופיעים שם באופן אוטומטי, וללא התערבות אנושית. "תפוז אנשים בע"מ" שומרת לעצמה את הזכות לשנות מצב זה בכל עת.

הבהרה (בעקבות פניות אליי)

אני לא מייצג את תפוז או את בצלאל. התגובה לא היתה ברצינות.

seymore butts

New member
תגיד תושב חוץ

אתה יכול לשאול את בצלאל איך זה שיוסף מלך הבית הודח ובעמוד הראשי מתעסקים בשטויות כמו נבואות אפוקליפטיות ?

Bezalel P

New member
קידום כפול

יש רשומות שרוצים לקדם גם בדף הבית (בחלק העליון שלו) וגם בעמוד הבלוגיה. אנחנו יודעים שיש גולשים שנכנסים רק לעמוד הזה או רק לעמוד הזה, ולכן תוכן שנראה מתאים לחשיפה בשני המקומות יופיע בשניהם (כמובן שמשתדלים שזה לא יקרה באותו זמן). בנוסף, תדירות התחלופה של התכנים בדף הבית שונה וגבוהה יותר מזו שבעמוד הבלוגיה, ולכן גם אם יש חפיפה בזמנים היא בדרך כלל חלקית.

suki da yo

New member
בצי, זו נקודה שתמיד עולה

אין הרבה מקומות קידום, ואת מה שיש אתם מבזבזים על כפולים. גם פוסט של אובי שהופיע בבלוגיה הופיעה בסופש כמה שעות אחכ גם בראשי. אתה יודע שאני אוהבת את אובי והטענה היא לא על הקידום שלה, אבל ואללה, זה נורא חבל, וזה מתסכל.

Bezalel P

New member
את צודקת חלקית

יש לא מעט גולשים שנכנסים רק לעמוד הראשי או רק לעמוד הבלוגיה, והם לא רואים כפילות. כך שיש הגיון מסוים בקידום תוכן בשני המקומות. אגב, גם בגירסאות קודמות של העמודים הראשיים, כשקידומי הבלוגיה לא נמשכו אוטומטית, היו לא מעט מקרים שתוכן מסוים קודם בשני המקומות. קהל מעט אחר, שיקולים מעט אחרים, וזמני קידום אחרים עושים את ההבדל.

suki da yo

New member
אז אולי אפשר לבקש

שינסו שלא יהיו שני קידומים זהי באותו זמן? לפחות שלא יראה כל כך צורם בעין....

Bezalel P

New member
אפשר

אם זה קורה בדרך כלל מדובר או בטעות (אנוש או טכנית) או בחפיפה חלקית בלבד בזמנים.

למעלה