לא חבל על הפורום הנפלא הזה?

naty3

New member
בטח שחבל.. לא יודעת מה קרה בזמן האחרון...

מאז שעפרה עזבה הפורום הפך למדבר... צריך מנהל\ת חדש\ה שיפיחו קצת חיים בפורום הזה..

C r y W o l f

New member
נכון.

לא ברור מה קרה אחרי שעופרה עזבה, שהפורום הפסיק בפעילות שלו. מה הענייין? כפי שהבנתי מגיא (gmjoy), הוא רצה לקחת את הניהול בפורום, ועופרה גם המליצה עליו לתפוז. אבל בגלל שהיה את נושא הראיון והנסיעה לרמת-גן, גיא ויתר על זה. הפורום לגמרי לא פעיל, וכנראה שהוא ייסגר עם בוא הזמן. חבל.

naty3

New member
הצעות לפעולה!

1. ברוח משחק מונופול: כמו שבמונופול יש רחובות, בתים, רכבת, "הזדמנות" וכו'- אני מציעה דבר כזה: כל מי שרוצה יכתוב תשובות לשאלות כמו: -איך נראה הבית שלך? -לאן נוסעת הרכבת שלך? -אילו הזדמנויות יש לך ואיך את\ה מנצל\ת אותן. וכו'. המטרה היא שיתוף והחייאת הפורום. 2. אני תסריטאית מתחילה ויש לי שני רעיונות (אולי יותר, הכל כתוב בשני פנקסים) לתסריט\סיפור ברוח הסוד: א. היקום מחכה שנפעל ונפסיק להתרכז בדברים שאנו לא רוצים. ב. מנה ראשונה-מציאות בהזמנה-אדם יושב במסעדה ומעיין בתפריט. הוא "עובר" לעולם אחר, שם הוא לומד תובנות על החיים ו"חוזר" לכדה"א. המלצר מגיע ושואל אותו מה ירצה להזמין. הגיבור שלנו מכריז שהוא כבר הזמין, קם והולך... הרעיון כאן הוא כזה: מהנסיון שלי בחיים-אני מבינה מסרים טוב יותר כאשר הם מועברים דרך סיפור. מציעה שבסוף הסיפורים יועלו (איכשהוא, אולי עד אז יהיה\תהיה מנהל\ת) לטאגליינס או למאמרים וזה יעשיר את הפורום. אתם כמובן מוזמנים לבקר\להציע וכו'..

naty3

New member
עוד משהו

סיפורי הצלחה-כל אחד יכתוב מה הניע אותו להצלחה כלשהיא, מה היה צריך לעשות בשבילה וכו'.

GMjoy

New member
C r y W o l f, היה רעיון כזה בעבר-שנשאר בעבר.

לא אצליח להיות מנהל טוב לפורום הזה יותר, וגם לא גולש טוב ועוזר. מצטער, אבל המון למדתי בתקופה הזו - שאחרי... אחרי כל התקופה שחוויתי בשנה שלמה
עשיתי עם עצמי המון חשבונות נפש בשנה הזו. לא זכורה לי תקופה יותר משכנעת ומלמדת - כמו זו שעברתי בשנה ומשהו האלה. אבל התקופה הגיעה, והיום אני מבין שהישועה הגיעה משם אליי : ) מלבד האמונה בשמחת החיים, ובכך שאלוהים ברא אותנו כדי שנהיה מאושרים - לא אוכל להסכים לדבר אחר שנאמר בפורום הזה. אני מוותר על התענוג להשתחווה ל"עגל הזהב" - הסוד. בעצם מטבעו של האדם, זה לנסות לחשוב על עצמו כבעל יכולת לשנות גורלות, לשנות את חייו, להסיק מסקנות שנוגעות לחיים שלו. אני כבן-אדם דתי בנשמה ובלב - תמיד הרגשתי צביטה קלה במה שהתחלתי ללמוד מהסוד. ואני לא מצטער על שום דבר. לשם כך נולדה לי התקופה הזו, ולשם כך עברתי אותה בציון שעברתי - כדי שאוכל לחזור להתחלה, ולהתחיל התחלה חדשה! סגירת מעגל קוראים לזה. אני לוקח לעצמי את הטוב שאפשר לקחת מהלימוד בעקרונות "הסוד", ואשמח שהחלק המיותר לי - יישאר מאחוריי. אני רוצה לאחל לכל אחת ואחד מכם/ן המון בריאות, אהבה ואושר בחיים! שתזכו לשמחות וברכות - ניסים! תאמינו בעצמכם, תאהבו את מי שאתם, ללא שום ספק. תסמכו על אלוהים שנמצא מעלינו, ושומר עלינו תמיד! תסמכו ופחות תרגישו צער במשהו, כי אחרי הכל - הכל זה לטובה, גם אם נראה עכשיו אחרת : ) אל תפסיקו להאמין, ותהיו ערניים לסימנים והזדמנויות שאתם מקבלים. תקשיבו ללב שלכם - הוא יודע עבורכם המון! ותיתנו לנפש שלכם להירגע. תיתנו לעצמכם חופש - וככה תיצרו חופש. ממני באהבה גדולה גיא.

C r y W o l f

New member
גיא../images/Emo45.gif

אני מבין אותך, יקירי. יש בנו- האנשים- המון דברים שמובילים אותנו כל הזמן... זה לא תלוי בנו עד כמה אנחנו לומדים להקשיב. הסרטים האלה באמת מובילים אותנו להשתחווה ל"עגל הזהב", כי אנחנו מאמינים שמשהו יבוא לשנות לנו את החיים. כשלמעשה החיים מובילים שוב ושוב לאותו מקום - עד שנקלוט!!!!!!!!!! עד שנבין, שאנחנו לא אדונים פה!

למעלה