C r y W o l f, היה רעיון כזה בעבר-שנשאר בעבר.
לא אצליח להיות מנהל טוב לפורום הזה יותר, וגם לא גולש טוב ועוזר. מצטער, אבל המון למדתי בתקופה הזו - שאחרי... אחרי כל התקופה שחוויתי בשנה שלמה
עשיתי עם עצמי המון חשבונות נפש בשנה הזו. לא זכורה לי תקופה יותר משכנעת ומלמדת - כמו זו שעברתי בשנה ומשהו האלה. אבל התקופה הגיעה, והיום אני מבין שהישועה הגיעה משם אליי : ) מלבד האמונה בשמחת החיים, ובכך שאלוהים ברא אותנו כדי שנהיה מאושרים - לא אוכל להסכים לדבר אחר שנאמר בפורום הזה. אני מוותר על התענוג להשתחווה ל"עגל הזהב" - הסוד. בעצם מטבעו של האדם, זה לנסות לחשוב על עצמו כבעל יכולת לשנות גורלות, לשנות את חייו, להסיק מסקנות שנוגעות לחיים שלו. אני כבן-אדם דתי בנשמה ובלב - תמיד הרגשתי צביטה קלה במה שהתחלתי ללמוד מהסוד. ואני לא מצטער על שום דבר. לשם כך נולדה לי התקופה הזו, ולשם כך עברתי אותה בציון שעברתי - כדי שאוכל לחזור להתחלה, ולהתחיל התחלה חדשה! סגירת מעגל קוראים לזה. אני לוקח לעצמי את הטוב שאפשר לקחת מהלימוד בעקרונות "הסוד", ואשמח שהחלק המיותר לי - יישאר מאחוריי. אני רוצה לאחל לכל אחת ואחד מכם/ן המון בריאות, אהבה ואושר בחיים! שתזכו לשמחות וברכות - ניסים! תאמינו בעצמכם, תאהבו את מי שאתם, ללא שום ספק. תסמכו על אלוהים שנמצא מעלינו, ושומר עלינו תמיד! תסמכו ופחות תרגישו צער במשהו, כי אחרי הכל - הכל זה לטובה, גם אם נראה עכשיו אחרת : ) אל תפסיקו להאמין, ותהיו ערניים לסימנים והזדמנויות שאתם מקבלים. תקשיבו ללב שלכם - הוא יודע עבורכם המון! ותיתנו לנפש שלכם להירגע. תיתנו לעצמכם חופש - וככה תיצרו חופש. ממני באהבה גדולה גיא.