לא חדשה- אבל לא היה לי זמן להכנס

ultras plo

New member
לא חדשה- אבל לא היה לי זמן להכנס

ורציתי לשאול אם יש כאלו שיש להן אחרי סיום המחזור אבל דווקא אחרי כאבים בהטלת שתן. אני מרגישה כמו אש שם. ממש כואב. האם לחלק מכן גם קורה? אצלי פחתו הכאבי מחזור האיומים שהיו בבטן אבל כואב לי בהטלת שתן בסיום המחזור. פשוט נורא.

oc101

New member
כאילו אני כתבתי שורות אלו....

בדיוק כך , הכאבים קצת פחתו אבל נוצר מצב שאני מפחדת ללכת לשירותים, ממעטת לשתות רק בכדי שלא יהיה לי הרבה פיפי...שורף כואב , לפעצים מתחשק לי לתלוש את האיבר הזה... זו בעיה במערכת העצבים שם , או כך לפחות הרופא נשים שלי פתר את הבעייה , וכמובן ונסיים ב -"אין תרופה לזה ..." חזקי ואמצי אוסי

שלום, לי היה משהו דומה לזה

לפני כמה חודשים באחת הפעמים של המחזור, היתה לי דלקת בשתן תוך כדי מחזור ולילה שלם לא ישנתי, לא הבנתי מה יש לי, אמרתי לעצמי, מה קורה, אני מקבלת מחזור כאילו זה כמו דלקת בשתן. איכשהו זה עבר כשהמחזור נגמר. אני חושבת שקיבלתי אנטיביוטיקה אבל לא בטוחה. תרגישי טוב.

כישנם כאבים בזמן מתן שתן (אצלי)

הם לקראת סיום המחזור, ז"א בימים האחרונים של המחזור, זה בעצם הדבר הכי מאופיין אצלי של האנדו. היתה תקופה שהיה לי כאב כזה בכל חודש של מחזור (למזלי כיום כבר לא..), ובאותה תקופה, היתה פרסומת ברדיו ל"טחורים" ונאמר בה על הפחד להכנס לשירותים...כל כך הזדהתי (אבל בכיוון של השתן).

למעלה