לא חוזרים אלי כבר המון זמן, עזרה.

Drflotz1992

New member
לא חוזרים אלי כבר המון זמן, עזרה.

שלום לכולם. התחלתי בתהליך התנדבות בגלל שקיבלתי פרופיל 21. רציתי קרבי, עירערתי והגשתי המון מסמכים, ואחרי זה אמרו לי לחכות שהרופא הראשי יאשר לי את בקשת החריג חי''ר. לפני 3 שבועות כמאט התקשרו אלי, והודיעו לי שהבקשה אושרה לחריג חי'ר, ושמישו צריך ליצור איתי קשר בזמן הקרוב, שחכתי את השם של התקפיד שלו. אני מחכה כבר מעל 3 שבועות, הרבה פניות לתא מתנדבים, ופשוט לא חוזרים אלי כאילו אני לא קיים, אפילו בפעמים קודמות זה לקח פחות זמן, ועוד שהבקשה לא הייתה מאושרת, ועכשיו זה מאושר. אני רוצה לוודא שאני מתגייס בנוב, ולדעת עוד קצת פרטים לגבי תנאי ה-ת''ש שלי, איזה פטורים קיבלתי מה כן מה לא, והאם אפשר לוותר עליהם וכדו'. מה לעשות?

hillator

New member
תשובה

א. שולח מייל לתא מתנדבים. ב. מתקשר למיטב בגדול אם הרופא אישר אתה רק ממתין לקביעת מקצוע כמו כן אם יש יחידה מסויימת שאתה רוצה להתנדב בה ויש לך קשרים אז שווה לנסות לדבר איתם שימשכו אותך בברכה

Drflotz1992

New member
שאלה נוספת.

א.לא הצלחתי למצוא את האיימיל שלהם, רק את מספר הטלפון שכנראה לא עדכני כי לא עונים לי שם.(באף שעה בכל היום, אולי במקרה יש לך את הטלפון העדכני של מדור/תא מתנדבים?) אפשר בבקשה לקבל את המייל אם ידוע לך? ב.התקשרתי כל יום למיטב, מעבירים את הפניה לתא מתדבים ואומרים שיחזרו אלי, לאומת פעמים קודמות שלקח להם מקסימום שבוע לחזור, עכשיו זה לא כך. שחכתי לציין שהם שאלו אותי לאן אני רוצה ואמרתי להם, והם אמרו שנציג או משו יצור איתך קשר. תודה.

hillator

New member
ככה

המייל [email protected] הטלפון שלהם מיועד רק למתנדבים שבשרות, הם ביקשו בפרוש שמי שתרם גיוס יפנה למיטב כי אחרת לא עומדים בעומס. המקום שאתה רוצה להגיע עליו אתה מכיר אנשים שמשרתים שם?

Drflotz1992

New member
תשובה

כן אני מכיר אחד שנמצא ביחידה, במה הוא בדיוק יכול לעזור?

Drflotz1992

New member
התקשרו שוב.

אז ככה, התקשרו שוב. כמובן שהיא אישרה את זה שאני חריג חי'ר כרגע. אבל הנה המכשול האחרון, היא אמרה לי שאני צריך לעבור ראיון אישי, שזה השלב האחרון אני מניח. אני רוצה להתגייס בנוב. לדעתך כמה זמן יקח עד שיקבעו לי פגישה?יש סיכוי שלאחר הפגישה לא יאשרו לי חריג חי'ר?

liran148

New member
אחי, מניסיון אישי שלי,

תנדנד להם כמה שיותר. אחרת שום דבר לא יזוז. תתקשר אליהם כל יום ותגיד להם שאתה רוצה שיקבעו לך פגישה בשביל הראיון. בהצלחה:)

למעלה