לא חוכמה גדולה עם השענים האיטלקים

לא חוכמה גדולה עם השענים האיטלקים

אבל דריו סיאוני מפאסה ניצח בנג"ש של אליפות איטליה. אנדריאה פרון (csc) מקום שני מרקו פינוטי מלאמפרה שלישי ואיבאן באסו רביעי וכבר לא בשר תותחים בנג"ש...טוב אליפות איטליה,בואו נגדיר...נג"ש...איטליה....

המצב של באסו לא טוב...

אם אחרי כל האימונים ומנהרות הרוח, הוא מסיים רק רביעי באליפות איטליה בנג"ש. ד"א אני לא מצליח להבין את הסלידה האיטלקית מנג"ש, הם עדיין לא מבינים שכדי לזכות בטור חייבים לדעת לרכב נגד השעון, מה הסיכוי שנראה עוד פאנטני שמפסיד 7 דקות בנגד השעון אבל מרוויח 9 דקות בהרים (המספרים לא מדוייקים, אבל קרובים למציאות). יוחזר דריו פריגו לפלוטון ומיד!!!!!!

החלק המוזר באיטלקים ונג"ש הוא ש...

באליפויות העולם לנוער ועד 23 הם מצטיינים. הנה 1998 - נוער פליפו פוזאטו ארד, דניאל בנאטי מקום 7 עד 23 - גאמריו ארטנצי ארד 1999- נוער - דריו מננטי מקום 4 2000 נוער דניאלה קולי מקום 8 עד 23 קריסטיאן סנטאריני מקום 6 2001 עד 23 מיקלה סקארפוני מקום 8, מנואל קונזיאטו מקום 9 2002 נוער וינסצו נבאלי ארד (תומאס דקר 4),רוברטו טראפיסנטה מקום 9 2003 כלום. אז היכן הם היום? זו רשימה מאוד ארוכה ואני כמעט משוכנע שהיא תעניין רק אותי ואת בועז.

ואם מדברים על רוכבים צעירים

בקטע השני של הרוט דו סוד שהיה לפני יומיים ניצח צרפתי צעיר - פרנסיס מוריי מקבוצת פרנסיס דה ז'ה. חיפשתי אותו בדירוג של ה-UCI ומצאתי אותו במקום האלף ומשהו עם 15 נק'. בדיוק כמו דור דבירי. דרך אגב, הוא ניצח בספרינט הסופי את דיויד מילאר ואת בוצ'ארוב. אז אם גם אפשר לנצח במירוץ נחשב מהמקום האלף ב-UCI, אז אולי גם לישראלים יש סיכוי. כן, רק שיזמינו אותם קודם להתחרות במירוצים של ה-UCI.

ואם כבר רוט דו סוד...

המרוץ מסתיים היום, ובראדלי מק'גי מנצח אותו. מנצח הטור של אוסטריה,קאדל אוונס, לא כל כך הצליח במרוץ והוא סיים חצי שעה אחרי מק'גי (זמן מצטבר של 4 קטעים).

למעלה