לא חכם! ממש לא חכם!

Vul2re

New member
לא חכם! ממש לא חכם!

נרדמתי בטעות בשבע, קמתי לפני רבע שעה. את כל השינה הלילה הרסתי.. את כולה!

polyethylene

New member
בוא תצטרף למועדון... ../images/Emo10.gif

נרדמתי בתשע, התעוררתי באחת עשרה... ואני צריכה לקום בשש לעבודה
nick cave - baby i´m on fire

Vul2re

New member
יש הטבות

במועדון הזה? הנחות ברשתות הגדולות? שביתות? קניות קולקטיביות? כרטיס חבר מועדון לפחות? אם לא, זה לא שווה :) לא רק זה, גם קפוא! אני בדרכי להפוך לארטיקנשר! אם יותר לי לשאול, מה את עושה שמצריך השקמה בשעות לא ארציות אלו?

polyethylene

New member
עובדת בעבודה רגילה לכל דבר ../images/Emo9.gif

רק שהעבודה בפתח תקווה ואני גרה בתל אביב, אז יש לי כמעט שעה של נסיעה, תוסיף לזה זמן בבוקר למקלחת, קפה וסיגריה, והנה נשרפו להם שעתיים... לי יש כרטיס חבר ב- "לילות לבנים", לארגן לך אחד

Vul2re

New member
מצויין

יופי שאת מחפשת אתגרים לוגיסטיים.. אני מודה לך על ההצעה אבל נאלץ לסרב משתי סיבות עיקריות. הראשונה, שם המועדון מעלה בי קונוטוציה שלילית שיכולה להתפרש למועדון חברים מסוג קצת שונה, והשנייה היא שאני מקווה בעיקר שדבר זה לא יקרה בשנית! אני חושב שאפרוש לטובת (האצבעות שלי) קריאה במקום חמים יותר.. אולי סוף סוף נסיים את האחרון בסדרת ´מדריך הטרמפיסט לגלקסיה´. נשמע כמו רעיון טוב. אז בברכת ´מי ייתן ומישהו יקבל משהו´, המשך לילה וצפייה מהנה

New member
גם אני! גם אני!

נרדמתי "בטעות" בחמש בערב והתעוררתי לפני שעתיים. טוב, האמת שזאת כבר רוטינה שהולכת איתי הרבה זמן, כל עניין השעות ההפוכות, ככה שנראה לי שיש מצב שאני יכול להיות המנהל של מועדון החברים הזה (לא לילות לבנים, כן?!
)

Fish in the sea

New member
שינה אחה"צ זה כיף.

עם כל הכבוד לפולי,השעון שלי מצלצל כל בוקר ב-5:25. ב-6:00 אני צריך להיות כבר במפעל.אני מסיים בשלוש וחצי אחה"צ גמור מעייפות וכל יום יש את ההתלבטות אם ללכת לישון. כמעט תמיד אני נכנע לעייפות ונותן 3 שעות שינה איכותיות עד 7 ככה.זה לא מפריע לי ללכת לישון סביב חצות ולהירדם ממש בקלות. היום אגב,וגם מחר,אני בכלל בחופש כי אין עבודה בכלל.מיתון וכאלה. שישי אני לא עובד קבוע מה שאומר סופ"ש ארוך ביותר.כיף.

polyethylene

New member
פישי דארלינג ../images/Emo9.gif ../images/Emo19.gif

שינה אחר הצהריים זה באמת דבר נפלא
פה ושם אני מצליחה מחמש עד שבע, אבל להירדם בתשע בערב מול הטלוויזיה ולקום באחת עשרה זה כבר לא כיף
אח"כ אי אפשר לישון, אתמול נרדמתי רק בארבע בבוקר ואחרי שעתיים כבר הייתי צריכה לקום. היום אני מעופפת בצורה היסטרית, שתיתי כבר יותר מעשר כוסות קפה בשקט, וכל שעה עגולה אני רצה לשירותים. אכן יום קשה... תוסיף לזה את העובדה שיש לי לימודים היום עד 21:00 בערב (מן הסתם אני ארדם מאחורי איזה מסך מחשב כשהמורה לא יראה אותי), לי אין מושג איך אני עוברת את המשך היום...

Fish in the sea

New member
מממ את די טובה בניהול יקירתי../images/Emo13.gif

*מעביר את הזמן ע"י הצפת הודעות*
rolling stones-wild horses
כן,שוב.

למעלה