לא חשוב עם מי את מתחתנת

sarit743

New member
אמן ../images/Emo45.gif

התחתנתי עם
התגרשתי מ
, היה קשה לדעת, הייתי בת 17 כשהכרתי אותו - בת 25 כשתגרשתי ממנו. היום אני יודעת ? מי בכלל יודעת ?

את יודעת מה הכי מפחיד

שגם אצלי זה ככה אני פשוט רואה גברים והם אוהבים אותי ומשום מה נירא ה לי מאחרי כל אחד יש מפלצת קטנה ואני לא מאמינה שבעלי היה האחד והיחיד וככה הוא מתנהג לילדים או יותר נכון לא מתנהג בכלל

אמא66

New member
נשים מנוגה גברים ממאדים

לא נראה לי שהיתה להם כוונה לפגוע בנו. הם פשוט חשבו שאנחנו מבינות אותם, אנחנו הבנו משהו אחר, ובסוף נוצרה אי הבנה שגרמה לסיטואציה להדרדר בכדור שלג. עם ילדים זה גם קורה, אבל תמיד בסוף הכל מסתדר. עם גברים יש פחות רצון לישב מחלוקות, כי מהם, אנחנו מצפות להבין. הם כבר בוגרים, לא? אז זהו, שלא צריך לצפות. כמו שפעם מישהו אמר לי: את רוצה משהו? תגידי. אל תצפי שאני אבין בעצמי. נראה לי שזה נכון לרוב הגברים. המוח שלהם בנוי לגמרי אחרת והתגובות שלהם לרוב יותר קיצוניות משלנו. אנחנו פשוט צריכות להסתובב עם מתרגם סימולטני, שיסביר לנו אותם וימנע מראש את כל הכעס הזה. כי זה באמת מרתיח. אני אף פעם לא חוזרת לאקסים שמנסים לחזור אלי, רק בגלל הכעס הזה, שאני לא מצליחה למחוק אותו. למרות שאם הייתי מוחקת לשנייה את ההתחשבנויות, הייתי חוזרת לחלק מהם בשמחה רבה...

אמא66

New member
בעצם עכשו זאת המהדורה השנייה

עם הבחור הבא שנפגוש - נוכל לתקן את השגיאות.

ch2856

New member
אמא66 צודקת

אנחנו באמת צרכים שתגיזו לנו אנחנו פשוט לא טובים ברמזים אין מה לעשות אנחנו הרבה יותר קלים מכן לא יעזור לנו טוב ברק להיות אתכן אז קדימה פשטו נמקו והסבירו לנו אנשי המערות

אמא66

New member
ממש לא אנשי מערות

פשוט מתייחסים אחרת לדברים. אנחנו באמת מצפות מכם להבין רמזים, וזאת ממש טעות. צריך לעבור לתקשורת יותר ישירה, כי בשורה התחתונה, אנחנו אוהבות אתכם כמו שאתם, וחבל שעניין התקשורת יפיל את כל האהבה הזאת ויגרום לכולם להסיק מסקנות מוטעות.

למעלה