לא טוב להיות טוב

m e 5 0 1 2 2

New member
לא טוב להיות טוב ../images/Emo35.gif

למה רוב הנשים אוהבות גברים רעים? האם גזר דינו של גבר טוב להישאר לבד? בתור ידיד אולי?

ס22ית

New member
זה בדיוק כמו שגברים הולכים אחרי

בחורות שמתנהגות אליהם רע. לא יודעים להעריך טוב..זה כאילו בא כמובן מאליו ושמעתי על לא מעט מקרים של אנשים שקרובים אליי שמחפשים את הרע.. לא יודעת למה. אבל לפי זה..זה אומר שבסופו של דבר ייפגשו גם בחור טוב עם בחורה טובה ויהיה להם טוב, לא?

Vdrums

New member
כל אחד והסטיות שלו...../images/Emo3.gif

ברוך הבא לפורום
אתה גם מוזמן לפורום השכן כדי לעזור לבנות שמחפשות בחורים רעים לדעת מה אתה ובני מינך רוצים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=825

לא להשאר לבד אבל

צריך לדעת לעשות הפרדה בין להיות טוב בתור ידיד ובין להיות טוב בתור מחזר

PreDirector

New member
אני יסביר לך

נשים בהתחלת מערכת יחסים וכאלה הם כמו ילדים קטנים! למה אני מתכוון: הן מנסות למצוא את ולשבור את הגבולות שלך , זאת אומרת אם אתה טוב מידי וחנון עם בחורה בהתחלה ,היא תראה אותך כחלש וכ"צעצוע" שאפשר לשחק איתו וגם מן הסתם כאחד שרק ראוי לרחמים..לא גבר אמיתי שיכול לאתגר אותה, להגן עליה או להיות יותר חזק ממנה. התופעה נפוצה יותר בגילאים ה"רכים" 16-25 ככה(לא ניסיתי יותר למטה אני לא פדופיל!) ,וזה גם תלוי באופי שלהן מן הסתם. כנראה שזה משהו גנטי כזה שנועד לבדוק אם אתה גבר או "!#$#!$#" היי, אל תבינו לא נכון ,אני לא מפלה ,הדבר נכון גם לגבי גברים ואצלהם אפילו הגילאים ה"רכים" רבים יותר משהו כמו 16-40 ....... עוד משהו ,הדבר לא נתון לויכוח אפילו ,אני יודע שאני צודק!

ברור שזה לא נתון לויכוח

אבל לא כי אתה צודק, אלא כי אתה מדבר שטויות בנחרצות של חוזר טרי בתשובה. אתה ספוג בתרבות של אופרות סבון, ידידי. הבחורות אולי לא תרצינה מישהו מעורר רחמים, כמו שהגברים לא ירצו, אבל לא בהכרח מישהו שיכול "להגן" או "להיות חזק" מהן. הדברים האלה נשמעים כמו פנטזיה מלורומנטית של פאטמה בת 18 שרואה בסתר טלנובלות ארגנטינאיות. בחורה עם ערך עצמי, שבטוחה בעצמה ואוהבת את עצמה, עשויה בהחלט לרצות קשר ***בגובה העיניים***. לא עם סמרטוט, אבל לא עם איזה מישהו שתקוע לפני מאתיים שנה ומשחק אותה "חזק" ו"מציל" אותה. מערכת יחסים היא לא תחרות של הורדת ידיים, דבר אחרון שבחורה נורמלית רוצה לדעתי - זה מישהו שמגדיר את עצמו "יותר חזק". תהיה חזק כשצריך, אל תתחרה באף אחד וזהו.

arbellh

New member
מילים כדורבנות

צריך לדעת מתי להיות סמרטוט ומתי להיות טרזן. הבעיה היא שרוב הגברים עושים את זה הפוך.

דווקא לא מסכים

אמנם יש מיעוט ואני אישית אפילו נתקלתי באחת כזאת אבל.. זהו מיעוט וגם אני אישית מעדיף קשר ב"גובה העיניים" ולא לדוגמא אישית עם אחת שתהיה דבוקה אליי כל היום ואין לה גם חברים משלה.

niva99

New member
נקודה.

ומעט תפוחי אדמה+טבעות בצל ורוטב אלף האיים.

רותוש

New member
עניין של בגרות

אני בת 24 החבר הנוכחי שלי הוא הראשון שהוא ילד טוב. כמובן עם קצת שריטות ושובבות, כי אני שובבה ושרוטה, אבל בהחלט הראשון שהוא טוב. עד אליו, מודה, נמשכתי מאוד לגברים רעים. חוסר בגרות נטו. בהצלחה.

למעלה