לא טוב ליי..

לא טוב ליי..

לא טוב לי היום ולא יהיה מחר אני מרגישה מרוקנת..אמא שלי ניסתה להתאבד והיא המצב מאוד קשה ואני לא אוכלת ולא ישנה לא רוצה כלום המכרתי לנס קפה..ואני צריכה עזרה אני כותבת שירים אבל אני לא מצליחה הפעם..אני מפחדת לאבד אותה וככה גם את עצמי אנא תעזרו לייי....

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

היא בטיפול עכשיו? אני באמת מאחלת לה רק טוב, אני לא יודעת בסך הכל שום דבר לא עלייך ולא עליה אבל אני מניחה שטיפול יוכל לעזור לה עכשיו... אולי זו תהיה תקופה קשה (זה בד"כ כך) אבל חשוב שאת מבינה שמה שעובר עליה לא בהכרח קשור אלייך וכנראה יש לה הרבה תסכולים ורגשות קשים שהיא צריכה לפתור בתור התחלה, זה טוב שתזכירי לעצמך שאם היא מטופלת עכשיו, אז זה אומר שהיא עכשיו בידיים טובות ומי יתן והיא תצא מזה בריאה ושלמה... אני לא יודעת מה הניסיון עבר שלכן בתחום, אבל זה הולך להיות עכשיו תהליך ואני מאחלת לכן ששתיכן תצאו ממנו עם המון כוח ושתהיה המון סבלנות כי אולי יהיו בדרך גם עליות וגם ירידות, אבל זה חלק מהעניין ובסוף מגיעה ההתייצבות. אני לא יודעת אם את כרגע בטיפול, אבל אני חושבת שחשוב שגם את תתייעצי עם מישהו כי גם אם זה לא את אישית, ההשפעה הרגשית של הדבר עלייך היא חזקה ועמוקה וממה שאמרת, רואים שקשה לך וזה מובן לחלוטין. אם את לא בטיפול, אני מציעה שתפני להתייעצות ואם כן, תדברי על זה, כי זה חשוב. קבלי
ענק... ורק טוב

למעלה