לא טוב לי בעבודה

avlestina

New member
לא טוב לי בעבודה ../images/Emo10.gif

שלום לכולם! בת 30, עם תינוקת בת חצי שנה. לאחרונה (מיד אחרי חופשת הלידה הארוכה שלי- 5 חודשים) קודמתי בארגון בו אני עובדת לתפקיד מכובד וקשה יותר. בקידום זה נאלצתי לעבור לעיר יותר רחוקה ולתפקיד שאני די מתקשה בו. בתפקידי הקודם הרווחתי 5,500 ברוטו וכעת אני מרויחה בסביבות 8,000 ברוטו. עברתי חפיפה מאד קצרה והתפקיד כולל בתוכו עיסוק בלתי פוסק בפתרון בעיות קשות והמון חישובים מתמטים. הבעיות מפוצצות את הראש ומתמטיקה...ממני והלאה. לא ידעתי שזוהי מהות התפקיד כאשר הציעו לי אותו. סביבת העבודה מבוגרת ומנוכרת ואין לי חברים. (בניגוד למקום העבודה הקודם שוקק החיים) אני נותנת לעבודה צ'אנס של חודשיים לא יותר. (אני שם שבועיים) שאלתי היא- האם שווה לסבול ולא לאהוב את עבודתי רק בשביל הסכום שאני מרוויחה? אני יודעת שזה לא בשמיים אבל ברור לי שזו חתיכת עלייה בשכר וגם יש לי וותק של 8 שנים בארגון... כל מי ששומע את סיפורי- אומר לי לנשוך את הלשון ולהמשיך לעבוד כי אני מרוויחה טוב. אני יודעת שאסתגל ומיום ליום דברים משתפרים, אך עדיין אני מרגישה שזה לא בשבילי. עצתכם חשובה לי. שבוע טוב לכולם

לא טוב בעבודה?

הי, את מבקשת מאיתנו לתת לך עיצה אך כל עיצה שניתן לך תהיה חסרת משמעות. את היא זו שצריכה לקום כל בוקר לעבודה, להתמודד עם בעיות מתמטיות מורכבות שלא מדברות אליך. ההחלטה האם את צריכה "לנשוך את הלשון" היא שלך(למרות שזה מרגיש לי די כואב..). מאחר ואת מוערכת, את עובדת בארגון שמכיר את כישורייך ויכולותיך, האם חשבת על אפשרות לפנות לממונים עליך ולבקש העברה לתפקיד אחר, שאולי יתאים לך יותר? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה