לא טוב
(טריגר)

לא טוב ../images/Emo10.gif ../images/Emo18.gif (טריגר)

לאחרונה מצאו אצלי בנוסף לכל הצרות גם לחץ דם גבוה.. איזה כיף.. יש לי כבר מחלה שבה קיים סיכוי מסויים לחטוף שבץ מוחי (קוראים לה טוברוס סקלרוסיס) ועכשיו הסיכוי הזה יעלה.. איזה כיף.... איזה אושר.. לא יודע מה לעשות עם זה. קצת חושש מזה, קצת לא.. זה יבוא. זו רק שאלה של זמן. אפשר כמובן להגיד אל תחשוב על זה, אל תיתן לזה להשתלט עליך.. נו באמת... ואולי עם הזמן אלמד לחיות עם ההרגשה שבמידה מסויימת מחכה לי רוצח מאחורי הגב והוא יהיה מוכן לבצע את זממו כשייקבל פקודה לכך (מהמוח שלי מן הסתם). אני פשוט הולך ונגמר. מישהו מכם/מכן מכיר את ההרגשה הזו?

איש הצפון היקר!

כתבת את ההודעה הזאת ומאז נעלמת מהפורום וגם לאימיילים ששלחתי לך אתה לא מגיב. אני דואגת לך. האם אתה בסדר עכשיו? אני מקווה שבכל זאת תצליח להרגיש יותר טוב ובכל אופן, אם טוב ואם רע, תן סימן, ספר מה קורה איתך. נטע

הי נטע וכולם

כן אני מתנצל שנטשתי אתכם לזמן מה תקף אותי צ´רנוביל או איזה וירוס נחמד אחר ואני מרגיש זוועה מאז יום א (מה שגרם לי להיות רק במיטה. גם עכשיו המצב עדיין לא טוב). אני מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים ואני אחזור אליכם בכוחות מחודשים.
בי....

ברוך שובך, איש הצפון

ולא, אתה לא צריך להתנצל. אני מתנצלת אם הבנת לא נכון את ההודעה שלי. לא כעסתי עליך על זה שלא היית בפורום ו/או ש"נעלמת", אלא פשוט דאגתי לך. מקווה שתרגיש טוב נטע

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

האמת היא שמצבי עדיין לא משהו נראה שמוחי פשוט מבקש לברוח ממני אם הוא מכאיב לי ככה. או שזה באמת איזה וירוס מקומי. בכל מקרה אני חי על אקמול ותה עם נענע ולואיזה. ומקווה שיבוא המשייייייח וזה יעבור. אמן. אגב לגבי ההתמודדות עם הידיעה שיש לי לח"ד גבוה.. אני חי עם זה כמו עם דברים אחרים שהםחלק מהחיים שלי.זה מה יש. אנידווקא לא מנסה להכחיש את מה שיש או לברוח מזה. אלא עושה מה שהרופא אמר ומשתדל לשמור על טעם (בעולם נטול מלח) ועל צורה (בעולם שאסור לעשות בו פעילות גופנית רצינית מדי). מישהו אגב מכיר אתר ישראלי שעוסק בנושא הזה של לח"ד גבוה? טוב.. בי בינתיים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
איש

לפעמים אחרי שחוזרים מהרופא מרגישים ככה, מוצפים בחששות ומודעות כואבת לפגיעות שלך. אבל מה, בדרך כלל מנגנון ההכחשה נכנס לפעולה אחרי כמה ימים ואיכשהו הפחד הזה דוהה. וממשיכים... אז תחזיק מעמד. תעשה מה שאמרו לך לעשות, שמור על עצמך.

למעלה