לא טוב!!!

לא טוב!!!

היום פתחתי את העיתון וקראתי כתבה... היה כתוב שיש ווירוס חדש.. הוא נשלח בדרך כלל בדואר האלקטרוני... בהתחלה זה באנגלית ובהמשך יש כתובות בספרדית זה ווירוס שגורם למחשב להיות בקצב נמוך ובהמשך גורם למחשב לא לעבוד (אם אני זוכרת נכון)ואז צריך להתקין הכל מחדש... יש מחשבים שנהרסו כבר הכתבה נמצאת בידיעות אחרונות.. נ.ב מחר יום שישי מה שאומר מתחילים ב10:00 יששששששששששששששש

חחח.., ../images/Emo168.gif

היום יום שישי, זה אומר שלא הולכים לבית ספררררררררררררר!!

חחחחחחחח ../images/Emo168.gif

פשוט, אני נמצא עכשיו במועצת נוער של דימונה, ויש פורימון כזה שהמתנ"ס בדימונה עושה, אז שיחררו אותי מבית ספר, כדי שאני יעבור בבתי ספר ויחלק פלאיירים...

שצף קצף ...

אבל לא אמור להיות פורימון שצופים?.. אגב כל יום שישי אני מתחילה ב10:00 והיום בכלל לא באתי לבית הספר כי אין מה לעשות חוץ למקשת את השכבה ולא היה לי כוח לבוא.. נ.ב וחוץ מזה 10:00 זו שעה קבוע במערכת נה נה נה נה נה.... ואתה ער משעה מוקדמת ואני לאאאאאאא!!!

חחחחחחח שטויות... ../images/Emo168.gif

ברור שיש פורימון של הצופים, אבל אצלנו זה ביום שלישי ושל המצנ"ס ברביעי, ואני לא יודע אם אני ילך לזה של המתנ"ס כי זה ללדים קטנים...

אם כבר

מדברים על פורימון מה אתם עושים בפורימון חוץ מביתנים? פורימון זה די לילדים קטנים למשל הגדוד שלנו סתם יושב וצופה על הילדים הקטנים או על הטטניקים מעבירים את הפורימון או שאנחנו הכלל לא באים כי אין לנו מה לעשות וגם עושים את הפורימון במקום הכי מלוכלך בעולם בקיצור זה סתם שוק!

אנחנו... ../images/Emo168.gif

בטיפםה עוזרים לטטניקים, אנחנו אחראים על .., נו איך קוראים לזה.., זה שמכינים פיתות.,. אה כן.., תבון.. אבל אני אוהב פורים!

חחח

לנו לא נותנים לעזור.. רק השכבג שלנו עוזר וגם אם אנחנו הכי רוצים בעולם יגידו שאנחנו קטנים מידי... חחחחחחחחחחחחח זה כזה זול!!!

רותמיקה

New member
שמעת פעם על../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

זה לא קשור לנושא הפורום ולכן את צריכה להשים אותו תחת הכותרת
אם לא עשית את זה מנהל הפורום*אהם*חן*אהם* אמור לעשות את זה... וממממממ תגידו לי ולרוני
כי היום לפני שנתיים בדיוק היה ה'דיבור' הראשון שלנו והוא הלך בדיוק ככה:
רותם
רוני
הי ילדה למה התחפשת
*מנסה לקלוט מי דיבר איתה* *רואה אותי*
קיר גרפיטי
וואי מגניב
תראי ****(לא זוכרת מי הייתה איתי.. אבל זו הייתה בת..) היא התחפשה לקיר גרפיטי.. מזל טוב לרוני! וגם לי! רוני התמונה הזאת מוקדשת לך לאות אהבתי אליך

יופי רותם... ../images/Emo168.gif

תמשיכי לנזוף בי חופשי.., לא צריך כל דבר לשם תחת שירשור אוף.., אז נפתח שירשור אחד על פורים לא יקרה כלום....

חחח.., סבבה... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

אבל את לא רמוה להתבלבל כי זה כתגובה להודעה של רותמיקה

i c y

New member
תודה!../images/Emo9.gif אבל...../images/Emo42.gif

אני לא חושבת שזה היה בדיוק לפני שנתיים. כלומר, זה היה בפורים. פורים זה לפי תאריך עברי, לא לועזי, ככה שזה לא מדוייק.
בכל אופן... מזל טוב לנו!

i c y

New member
אני כן מקשיבה לשפרה!../images/Emo46.gif../images/Emo22.gif../images/Emo42.gif

אבל זה אפילו לא היה היום של פורים!
אמרת לי שזה בגלל שזה יום שישי...
אם את כבר מתייחסת לתאריך העברי אז התייחסי לתאריך המדוייק, לא לפי יום בשבוע!

i c y

New member
אם כבר ../images/Emo32.gif...../images/Emo123.gif../images/Emo42.gif

פורים שמח לכולם!

למעלה