לא טעות אבל חלקי

mbinh

New member
לא טעות אבל חלקי

בצידו השמאלי של העמוד כתובה הודעה מינהלתית המציגה קישור לאתר המקורי.עקב סקרנותי נכנסתי לאתר ובעודי משוט באתר ומתהלך בו אני קורא דברים לא נכונים או מידע חלקי.כדי להקל על הבנתכם אתן דוגמא:קראתי אודות בריאת העולם עפ"י האמונה המיצרית העתיקה והיה כתוב שם סיפור בריאה אחד.וגם סיפור שאם לומר את האמת לא כל כך נכון. נאמר שם שהבורא הוא רע שבקע מביצה ושהוא אבי התשיעיה. אם נספר את סיפור הבריאה עפ"י המצרים זה לא יתחיל בכך שהיו גלים ואז ביצבצה לה אדמה ועליה הופיעה ביצה וממנה בקע לו רע והוא ילד את נות ושאר התשיעיה. זה יתחיל כך- היו היה "נו" החושך."אתום" יצר את "אתום" זאת אומרת שאתום ברא את עצמו(ממחשבותיו).אתום היה בודד ומרוק וזרע ברא את תפנות ושו.תפנות אלת הלחות והערפל ואילו שו היה אל האוויר.משו נבראו נות וגב נות-היא השמים אמו של אל השמש רע. גב-הוא אל האדמה אבי הכוכבים והשמש. אלים נוספים שנבראו מאתום הם אוסיריס האל העליון איסיס האלה האם נפתיס מגינת ארונות המתים וסת אל המדבר אל המתכות אל רב עוצמה שרצח את אחיו אוסיריס ולאחר זמן מה איבד מכוחו. זהו סיפור הבריאה המקובל נכון שיש את האימרה שרע הוא הבורא אבל היה צריך להזכיר גם את "הבריאה עפ"י אתום".

Thestral

New member
נביא זעם 1../images/Emo108.gif|אבטיח|

אם אתה רואה את ההודעה הזאת והנך עדין כאן, בבקשה תשמיע קול כדי שנוכל באמת לעדכ את האתר. אם לא, אז בכל זאת אקח את ההערה לתשובת ה-
ונעדכן את האתר בכוחות עצמנו... איכשהו... תודה על העירנות

mbinh

New member
הודעתי תהיה לי לקול

אינני יכל להשמיע קול אבל אני יכל לכתוב הודעה ולכן אני כותב. אז אנא עדכן את הסיפור. ושלום לכולכם אני חדש

למעלה