לא טעים ולא נעים!

לא טעים ולא נעים!

ממליצה לא להגיע למסעדה "זוזוברה" בהרצליה פיתוח...האוכל בנאלי, לא מתובל טוב, מקומות הישיבה מאוד לא נוחים והמחיר גבוה מדי לתמורה.

מי שירצה לקרוא יותר על דעותיי על המקום מוזמן להכנס לבלוג שלי ולצפות בפוסט המורחב http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2578596

TheSecretWithin

New member
לא מסכימה איתך

אני ממש לא משוחדת אין לי קשר למסעדה.
המסעדה מביאה אוכל בתיבול מאוד קרוב למקור בניגוד למסעדות רבות שקוראות לאוכל שלהם בשמות של מאכלים אסיאתיים אך ההתיבול לא קשור למקור והומצא במיוחד עבור הלשון הישראלית.
אם הייתם במסעדה אתם וודאי ראיתם שהיא מפוצצת אנשים,ביחוד בשעות של העסקיות שלהם.ידוע שאנשים מצביעים ברגליים.
המחירים שלה ממוצעים ואפילו זולים במובנים של הרצליה פיתוח.
העיקריות נעות בין 49-69 ש"ח ובשעות של העיסקיות מקבלים גם שתיה (אני אישית לא מתה על הלימונדות שלהם אז אני מוסיפה כסף לקולה),ומנה ראשונה. הבנקוק היט שלהם ממש טעימה.
אני גם מזמינה משלוחים שלהם לפעמים ואני אוהבת שהם לא מאחרים, שזה דבר נדיר לאחרונה.. תמיד מאחרים לנו שאר המשלוחים.
הדבר היחידי שהיה לי קצת מוזר שם זה המבנה של המסעדה שהיא בנויה בצורת מסעדת פועלים עם שולחנות ארוכים ולא פרטיים, אני מניחה שזה בשביל לשמור על האותנטיות..
בקיצור המסעדה מצליחה מאוד ואני לא רואה סיבה להשמיץ ככה מסעדה בגלל שהאוכל לא לטעמך, אם השירות היה ממש גרוע זה בהחלט סיבה לפרסם אמרה שכזאת.

אקח לתשומת ליבי את הביקורת שלך...

אני מבקרת הרבה מסעדות והכל כמובן דעות אישיות שלי, אני יכולה לומר שמסעדה אחרת גם בהרצליה פיתוח שגם היא אוכל אסייאתי-אבל ברמה הרבה יותר גבוהה וגם עיצוב המסעדה הרבה יותר נעים...

TheSecretWithin

New member
אשמח לשמוע באיזה מסעדה מדובר

והאם היא באותו טווח מחירים או זולה\יקרה יותר מזוזוברה, אני גרה באיזור ואנחנו מזמינים די הרבה ממסעדות בהרצליה פיתוח.

למעלה