לא יאומן איך אפילו תפוז נפל בפח

Krishi

New member
לא יאומן איך אפילו תפוז נפל בפח

גורמים שמאלנים קיצוניים מקימים מאבקים מתוכננים מאורגנים וממש לא ספונטניים ומאשימים את הממשלה בהרבה דברים שלא רק שהיא לא אשמה אלא שדווקא מפלגות השמאל יצרו בעצמן והכל כדי להפיל את הממשלה של ביבי, היחידה שאשכרה עושה משהו ומנסה לתקן את כל הנזק שיצרו ממשלות עבר. 70 מהאזרחים מחזיקים בבעלותם דירה, יותר מארה"ב גרמניה ועוד ארצות מתפתחות למיניהן. אחוז האבטלה הכי נמוך ב-20 שנה האחרונות, שירותי רפואה במחיר שאנשים בחו"ל רק חולמים עליו. ומה בארץ? מחאות. אל תאמינו להם, השמאל משתמש ניצול ציני ומגעיל בכם רק כדי לספק את האג'נדה ההרסנית שלו וזה הפלת הממשלה. מי שהקימו ודאגו לכל המחאות האלה הם ארגוני שמאל קיצוני, גם הקוטג' וגם הדיור, זה הכל עבודה שלהם. המאבק אולי יש בו מן הצדק, אך האצבע המאשימה לא צריכה ללכת לכיוון הממשלה הנוכחית, והדרישה היחידה צריכה להיות דרישה לתיקון אותן עוולות ולא לפיטורים והפלת הממשל. הם משתמשים בכן מנצלים אותכם ואתם אוכלים הכל כמו ילדים טובים.

lidor747

New member
../images/Emo45.gif צודק המיסים הכבדים,מערכת התחבורה הרעועה

סחר המינימום שלא מאפשר תנאי מחיה מינימלים כבר ובנשימה זאת נירשום עליית מחירי מוצרי הבסיס.. זה הכל פונקציה שלא קיימת במציאות..

Krishi

New member
אבל פונקציה של מה הם?

של פעולות של ביבי? המיסים לא היו כבדים לפני זה? תנאי המחיה לא היו קשים? ביבי זה הבעיה? הוא זה שיצר הכל? תדרשו ממנו לתקן, ניחא. אבל לדרוש ממנו להתפטר? לפחות הוא מנסה לתקן בניגוד לקודמיו בתפקיד. ותאמינו לי שאני ממש לא חסיד גדול של ביבי בתחום המדיני. אבל בתחום הכלכלי והרווחה הוא היחיד שיכול להוציא אותנו מזה.

goldy

New member
אילו הממשלה הייתה מקיימת

אילו היינו כולנו מפונקים, אילו היינו כולנו חסרי מסוגלות לעצמאות מחוץ לבתינו, אילו המיסים לא היו רוב מוחץ בעלות מוצר / השקעה, אילו לא היה בכלל שמאל שהוא גם חברתי, אילו כולנו היינו מצביעים לשרון כי חמיצנע יתן את עזה לערבים, אז הייתי מאמין לך.

פיש דוג

New member
הבעיה אמיתית ומי שלא מרגיש אותה כנראה אבא שלו

אוליגרך. רק חבל שהשמאלנים טינפו אותה באידואלגיה ההזויה שלהם.

noga ke

New member
אני לא מבינה את הקריאה לבחירות

באמת שלא. יש לכל הקוראים האלו אלטרנטיביות יותר טובות? הרי מה שנקבל זה או אריה דרעי (שחזר עכשיו לפוליטיקה, למי שלא התעניין) וש"ס שיעלו בכמה מנדטים או את ליברמן בתור ראש ממשלה. ואם זה קורה הרי ברור שהם ישתפו פעולה. במקרה הכי פחות גרוע, נקבל את ציפי שוב, שהיא בעצם ליכוד לייט. בספטמבר במילא הפלסטינים טורפים לנו הכל, אז מה הטעם עכשיו לעשות בחירות? נחכה אחרי ספטמבר ואז נראה מה קורה. אלא אם כל הסיפור הזה נועד להסית את דעת הקהל העולמית מהפניה של הפלסטינים לאו"ם. התחלתי לחשוב שזה בדיוק מה שזה. הרי ברור שברגע שקורה פה משהו מדיני כל מה שעשינו יזוז הצידה. הכי טוב זה ממשלת אחדות לאומית- ביבי עדיין ראש ממשלה, שר אוצר מקדימה. אבל זה לא יקרה כנראה. מה שבאמת צריך זה מנהיגות ראויה לשמה, מאז רבין זה הלך לאיבוד. הכי התקרב אליו היה שרון, אבל זה לא עוזר לנו עכשיו.

Krishi

New member
את לא מבינה שלא אכפת להם?

לא מעניין אותם מי יכול לבוא במקומו, העיקר שביבי יפול. אני לא אומר שכל השמאל הוא רשע מרושע, אבל יש פה ארגונים שכל מטרתם זה להזיק למדינה בין אם במודע ובין אם לא. והם סוחפים אחריהם מדינה שלמה כמו עדר של כבשים עיוורות.

noga ke

New member
זה לא קשור לשמאל או לימין

כי יש גם קריאות מהימין שביבי יפול, כל אחד והסיבות שלו. לא צריך לערב פוליטיקה במחאה צודקת. ואגב, יש גם ארגונים ימניים שכל מטרתם הוא להזיק למדינה. רק לצורך האיזון.

droriko

New member
אני אישית רואה במוחי סיטואציה אחרת

שהיא לצערי הגרועה מכל . הליכוד יפגע מאד בבחירות , כנ"ל לגבי כל מי שהיה איתו בממשלה ומזוהה עם מצוקת הדיור . מה שיקרה זה שתקום מפלגת שמאל בראשות קדימה והשותפות שלה יהיו העבודה,מרץ והשמאל הלאומי . בתור אחד שחי 26 שנה אני יכול להעיד שכשהשמאל בשילטון זה תמיד נגמר בטרור שגובה מאות קורבנות מול שילטון רופס שיושב בחיבוק ידיים .

naf86

New member
או שיהיה מצב יותר גרוע

שהליכוד/עבודה/ליברמן/קדימה יקבלו כל אחד 20 כיסאות בממוצע. זה אומר שכל אחד לחוד לא מספיק בשביל קואליציה. הם יצטרכו להיסחט ע"י המפלגות הקטנות רק בכדי שיהיה ממשלה מאוד רעועה.

הכוכב33

New member
ואיפה יגורו שאר ה30 אחוז?

אם ל70 אחוז יש דירה. איפה יגורו 2.3 מיליון חסרי דירה ?? כאשר דמי השכירות בשמיים?

Krishi

New member
או שבאמת ישארו אצל ההורים

או שיגורו כמה שיותר רחוק מהערים הגדולות. זה כמובן עד שישיגו כסף לקנות דירה משלהם. בכל מקרה, אני לא אומר שהמצב עכשיו הוא תקין ואידיאלי. יש הרבה מה לתקן ולשפר, אני פשוט אומר שיחסית לעולם ולשנים קודמות המצב שלנו דווקא די טוב.

הכוכב33

New member
תזכור שלקחו משכנתאות ל30 שנה

יתכן שהמשבר הבא,עוד לפנינו. 70 אחוז שהם בעלי-דירה.ודאי לקחו משכנתא. כל אותם,מאות האלפים, שהתחייבו למשכנתא מטורפת.וכמו בארה''ב יום אחד,זה יגמר.

למעלה