לא יאומן! היה פרומו לצח"מ!

Dawn12

New member
לא יאומן! היה פרומו לצח"מ!

האם הגיעו ימות המשיח? האנשים שקוטעים לנו תמיד את כותרות הסיום ממש נתנו לנו ליהנות מפרומו לשבוע הבא! כל הכבוד וכן ירבו!
גם הפרק עצמו היה מצויין. אני ממש אוהב את הדרך שבה מציגים לנו את הסיפור בז'בו, עם ג'ק ואשלי שמנסים לצרף את בראד וניקי להנהלה בדיוק באותו זמן, שניהם תחת המחשבה שיצליחו לשכנע את הצד האחר בלי כל בעיה. גם העניין שג'ק ואשלי שיתפו את ג'יל בתוכניות שלהם לפני כן היה רעיון גדול, שאפשר לג'יל (ולנו) להתמוגג מאושר בסצינה במשרדים בז'בו. בילי ומק - הנשיקה המיוחלת הגיעה! הסיפור שלהם, אפילו שהוא כביכול עוד סיפור צעירים שגרתי, עדיין עובד (לפחות עבורי). אשלי באשיום עוד צריכה להשתפשף קצת בתפקיד לדעתי, כי יש לה לפעמים סצינות טעונות שיפור (בעיקר כשהיא בוכה) אבל בסך הכל יש שם משהו טוב. רק חבל שנאלצנו לראות את ברוק בסוף... מה נסגר עם הג'ינס הזה שהוא תמיד לובש? האם זה אמור לגרום לו להיראות צעיר יותר?

KOBEMANIA

New member
היה פרומו?

טוב אני בטח פספסתי את זה בקשר לפרק היומי אני חייב להודות שמתוך ה 40 דקות נהניתי ב 35 וזה המון סוף סוף הגיע הנשיקה המיוחלת שתפתח דף חדש ומרתק אצל הצעירים חבל רק שג'ון היה צריך להידחף דווקא שמאק התחילה להתרכך וזה נדיר אצלה ניקי ובראד - "אל תדאג הפעם אני לא ייבקש שתבוא אליי הלילה" מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? מסיפוי ז'בו - סצינה פשוט מעולה אשלי הייתה בטוחה שג'ק בכיס שלה וההיפך ובאמצע ג'יל שכמעט נחנקה מרוב צחוק בעודה צופה באשלי וג'ק צועקים האחד לשני: !!!AIN'T GONNA HAPPEN
צעיר וחצוף - איך ויקטור מצליח תמיד להיות כל כך קול כשהוא אומר "אין לי שום עניין להמשיך לעבוד איתך"
ואיך ויקטוריה התמימה רצה אחרי גארי כאילו היה הבן אדם הראשון שהמשופם פיטר משפט היום - דיאן למריסה - "אני מרגישה כאילו אני מקוננת"
מקווה להתפתחויות עם בילי ומקנזי

איזו נשיקה!!!

(אוף, כתבתי הודעה והיא נעלמה) ממש התרגשתי מהנשיקה... בילי הזה הוא ממש גבר-גבר: עוד לא יודע מה בדיוק הוא מרגיש, אבל הולך לכבוש את המטרה מיד. ומאק התמימה נמסה ממנו... איזה חמודים
. ממש התרגשתי... אבל מה יהיה על ראול? איך (ומתי) יוודע לו על זוג האוהבים? איך הוא יגיב? אשמח לספויילר בנושא...

קיית1

New member
לא האמנתי למראה עייני ../images/Emo22.gif

פרומו בצח"מ!! ג'יל שיחקה היום מצויין, היא ממש הצחיקה אותי עם התגובות שלה, ג'ק ואשלי עצבנים והיא מרוצה עד השמיים. אחחחחח, בילי ומק האוהבים הצעירים, סוף כל סוף הגיעה הנשיקה

python 4

New member
אנחנו צריכים להגיש תביעה ייצוגית

נגד ערוץ 3. זה בלתי אפשרי שככה הם מקצצים כל פעם בעקביות את כותרות הסיום של הסדרה. זו ממש בושה! לימ"ח יש לפעמים כותרות של 2-3 דקות ומראים את כולם. רק בצח"מ, פתאום בשבע וארבעים נהיה להם חלוץ הזמן. מה הבעיה שיקדימו את התוכנית באיזה 30 שניות ויתנו לנו לראות את הכתוביות עד הסוף? מה גם שאני תוהה אם זה מקובל על החברה שמוכרת להם את הסדרה. לדעתי אנחנו צריכים לשכור את מייקל. הוא יכניס להם.

dviridit

New member
נכוןנ גם אני אוהבת פרומאים. אני בעד

לשלוח את מייקל. ואולי להם נשלח את ג'ון סגילבה המעצבן או את כריס כי גן ם להם צגיע ייצווג נאות. במילא מייקל ינצח.

למעלה