לא יאומן - פטורים מבחינות... כנסו

מושיק1111

New member
לא יאומן - פטורים מבחינות... כנסו

שלום לכולם. לאחרונה סיימתי תואר במדעי החברה בהדגשת ניהול באונברסיטה הפתוחה. התואר שלי זהה לחלוטין לתואר של ניהול בפתוחה (עשיתי את התואר בהדגשת ניהול מכיוון שבמסלול הזה יש יותר קורסי בחירה שמתוכם יכלתי לקבל פטורים מ 3 קורסים בשל לימודים קודמים) לאחר שהתעניינתי לגבי הפטורים נאצר לי כי לתואר בניהול ניתן לקבל את הפטורים אאך לתואר שלי לא ניתן וזאת על אף שהדגשתי כי אין שום הבדל בשום קורס בין התואר שאני עשתי לבין התואר של ניהול הרגיל. כיצד הדבר יתכן??? שאלה שנייה מה קורה לגבי המתכונת החדשה של הבחינות? מתי זה יוצא לפועל? כמה בחינות יהיו? והאם מוסדות הלימוד כבר מלמדים את הקורסים בהתאם למתכונת הבחינות החדשה? תודה רבה

noam4u

New member
תשובות

היי אני כל פעם מופתע מתארים שלא מזכים בפטורים, למרות שאין סיבה לא לתת. הרפורמה עדיין לא עברה, אבל בעיקרון, לאחר שהיא תעבור לא יהיו יותר פטורים וכל הבחינות (פרט לאתיקה) יאוחדו לבחינה אחת

מושיק1111

New member
תודה נועם

האם יש לך אנדיקציה מתי תיכנס הרפורמה לתוקף? כמה בחינות יהיו לאחר מכן? האם מוסדות הלימוד כבר מלמדים בהתאם לסדר הבחינות בחדש העתידי?

noam4u

New member
הרפורמה

שלום אין עדיין אינדיקציה מתי היא תכנס לתוקף אך אני לא מאמין שהיא תכנס לתוקף לפי התכנון (בתחילת 2011). הייתי מהמר (בלי התחייבות...) על אמצע או סוף 2011 לאחר מכן יהיו 3 בחינות: דיני ניירות ערך ואתיקה מקצועית מקצועית א (הכוללת גם כלכלה, מימון וסטטיסטיקה, חשבונאות) מקצועית ב (ניהול תיקים) אין מוסדות לימוד שמלמדים לפי השיטה החדשה, פשוט כי היא עדיין לא עברה. עם זאת, אני לא מכיר אף מוסד לימודים שבכלל ערוך ללימודים החדשים. אנחנו כבר בנינו קורס לפי המתכונת החדשה, אך לא נתחיל ללמד לפיה עד שלא תעבור הרפורמה. מקווה שעזרתי בהצלחה ושבוע טוב

למעלה