לא יאומן פשוט

בלי שום קשר לכמה שטויות שאמר "כבודו"

אתה יכול לענות לו על השאלה הזו ? "כיצד אתם מרעיבים מיליון וחצי פלסטינים בעזה?" כי אללה שוב כינס את החגים יחדיו באותה תקופה .. ושוב.. לצד אחד יש מזון ומוזיקה וצחוקים וממתקים.. ולצד שני.. אין אפילו מ י ם ז ו ר מ י ם .
סתע'פר אללהו אלעזים

שור3

New member
אני אענה לך כילו שאת שאלה רצינית

שמעת פעם על סיבה ומסובב ? מה דעתך על התאוריה הבאה: החמאס שיורה על המעברים ודאג לסגירתם עם חגורות נפץ ונסיונות חבלה, מפסיק ירי על שדרות. ישראל פותחת את המעברים. מה דעתך? עלה על דעתך כי מי שאחראי לגורל המסכנים בעזה הם השליטים שם? כמה ניתן לטמון ראש בחול ולקטר על הצד הישראלי שכמובן אשם בכל תחלואי העולם בכלל ושל הפלסטינאים בעזה בכלל. דרך אגב - אולי ישתמשו שם במנהרות להביא מזון במקום נשק.......?

Nitay112

New member
כל כך נכון! ../images/Emo45.gif

חמאס במו ידיו גורם לרעב של בני עמו.

יש לי שאלה....

אתם רוצים שתקום מדינה פלשתינית אבל אני שואל את עצמי, איך תיהיה מדינה פלשתינית אם כרגע ישראל מחזיקה אותכם? אנחנו נותנים לכם אוכל מים חשמל בלי העזרה שלנו, איפה הייתם היום? אז נותנים לכם אצבע ואתם לוקחים את כל היד....

מוחמד5

New member
תשובה

זה נקרא להיות פראזיט. בדומה למי שמקבל סיוע כספי ממדינות אחרות. לעצם הדיון ,לא ידוע לי ולא מכיר מדינה החיה אך ורק ממה ועל מה שהיא מייצרת. אין מדינה בעולם שלא זקוקה לעזרה וסיוע ממדינות אחרות. בדומה לאדם הבודד (החלש,הצעיר,בהתחלת דרכו) שזקוק לתמיכה מהסביבה.

שור3

New member
אם הילד שלי היה יורה עלי

היתי נותן לו בעיטה בתחת לא סיוע.........

למעלה