לא יאומן!

סער ניב

New member
לא יאומן!

זהו זה אני עוזב את הארץ!!! שהמדינה הזאת תקפוץ לבד לקבר שהיא חופרת לעצמה בתחום הספורט המוטורי.

zizkebab

New member
יהיה טוב.

יהיה טוב בסוף. נקווה שהמנטרה הזו תשפיע במשהו :)

זה מצער אבל...

זה לא מספיק שאנשים טובי לב בונים מסלולים פה ושם,חשוב לדעת שגורמים נוספים צריכים להכנס למשוואה כגון פוליטיקה "חריפה",משהו בעל השפעה עמוקה וגדולה ומושרשת על ראשי המדינה שיודע להפעיל לחץ ואולי כך יזוזו דברים. סער יקר שלי אם זה הדבר היחיד שהיה גורם לנו לרדת מהארץ אזי אנחנו חיים במדינה טובה ומתוקנת.

סער ניב

New member
זאת בדיוק הבעייה

זהו לא הגורם לרצון שלי לרדת מהארץ (כי אם זה היה הדבר הבעייתי היחיד אז מצבנו טוב כפי שאמרת), אבל זהו כן הטריגר. במערכת השיקולים שלי למה להישאר או למה לעזוב יש הרבה יותר פרמטרים, אבל אם אני יודע שנכון להיום אני לא יכול לעסוק בתחביב שלי בישראל, אז אין לי ממש מוטיבציה לרצות לחיות כאן בשעה שבמקומות אחרים בעולם הקארטינג הוא תחביב שאינו שונה בחוקיותו מכדורגל, דיג, גלישה, צניחה חופשית ואיסוף בולים. הייתי במסלול בכוכב יאיר, התמזל מזלי להיות בין היחידים שאף נסעו עליו מספר הקפות. ראיתי את הפוטנציאל שהיה לו להפוך למסלול קארטינג ברמה ולתת סוף סוף הזדמנות לקיום ליגות קארטינג נורמליות בישראל. כבר היה מישהו שמוכן לשים כסף ולבנות מסלול, היה מקום (טוב אפילו) וכבר הייתה הרגשה שהנה הפעם זה הולך לקרות. ובכל זאת בלילה אחד הוכיחו פעם נוספת שחושבים כאן בארץ עם התחת במקום עם השכל והחליטו לחרוש את המקום. אני לא יודע מי הרס ולמה, לא מעניין אותי אם זה בגלל המלחמות הפנימיות של מועצה כזאת או אחרת כנגד שכנתה ואני ממש לא בא להיכנס כאן לשאלות האם הבנייה הייתה חוקית או לא, וגם לא האם ההריסה הייתה חוקית או לא, אני פשוט בא להגיד שנמאס לי כל הזמן להיות תלוי בין ציפייה לאכזבה בכל פעם מחדש, וכן, היעדר הספורט המוטורי בישראל ויותר מזה - הסטייה מהנתיב שמוליך לספורט מוטורי בישראל הם חלק מהסיבות שלי לחשוב על מקום אלטרנטיבי. אנחנו יכולים כמובן לצאת להילחם ולהפגין אבל לדעתי במדינה האטומה שלנו זה יפול כרגיל על אוזניים ערלות ובנוסף זה כבר נמאס ללכת להסביר מה היתרונות של הספורט המוטורי לחברי ממשלה שהדבר שהכי קרוב לספורט מוטורי שהם עושים זה לקלל על הכביש בדרך ללשכה שלהם ולחזור עם משכורות עתק על מה ולמה. אני מניח שאם בכל זאת תתארגן קבוצה שתרצה להילחם אני אצטרף אליה, אבל כך או כך העתיד מעולם לא נראה עגום יותר.

zizkebab

New member
למה להתייאש?

באתר mykart עשו סקירה קצרה של כל הכתבות והדיונים בפורומים הקשורים לנושא. דיונים ערים נערכו גם ב carsforum וב fullgaz. אפשר לראות כמה דברים: הרס המסלול לא נעשה בגלל היותו קשור לספורט המוטורי, אלא פשוט נקלע לסכסוך בין מועצות מקומיות על שטח. (התייחסו לזה גם בהודעה שמעל זו) ודבר נוסף, ידי היזמים לא רפות, והם ימשיכו בעשייה (ראו הכתבה במוטוקאר: http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=KGKD&pn6Vq=E) הנושא "מזיז" לאנשים משהו. בהחלט פגעו בנקודה רגישה, ויש כאלה שלא יתנו לזה לעבור לסדר היום. כאן בארץ יש לנו לפחות אפשרות לתת יד לתרבות מתפתחת. כשיהיה מסלול, ויהיו מרוצים, נוכל לדעת שלקחנו חלק כלשהו בהישגים האלה, בעצם זה שאנו כותבים בפורום, מתחרים בתחרויות, מסבירים לאנשים שלא מבינים ממה אנחנו מתרגשים למה זה כל כך חשוב, ויוצרים שינוי מחשבתי. בחו"ל הכל כבר מוכן, זה כמו לקחת משהו מהמדף, ועד כמה שזה קוסם במידה מסויימת, זה לא כמו להשיג משהו אחרי מאבק צודק.

סערון חמוד שלי.

שלא תבין לא נכון אני מרגיש בדיוק כמוך אך בנוסף לזאת ישנה הרגשה נוספת שאנחנו נלחמים בתחנות רוח ,לצערי, לא שאני מרים ידיים אך קשה מאוד במדינה שלנו להוביל הלך רוח של קומץ אנשים קטן כמונו.ראה לדוגמא גדולה יותר את מחאת האנשים שהבגינו נגד ראש הממשלה שר הביטחון והרמטכ"ל הם הצליחו להחתים עשרות אלפי אנשים בעד סילוקם מהשילטון ומה יצא מזה שום כלום אולי איזה ועדה קטנה שתוציא להם רוח מהמפרשים. חוץ מזה אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר.מזה אנחנו למדים על עצמנו שהם נמצאים שם כי אנחנו שמנו אותם שם ! זה צריך לבוא מאיתנו ומכל אחד שאכפת לו אנחנו הם אלה שצריכים להשפיע ולהזיז דברים כי לאף שר או חבר כנסת זוטר זה לא עומד על סדר היום. חוץ מזה אם למדינה לא יוצא מזה איזה קופון נחמד הם לא יתאמצו.

condason

New member
אם בארזים.. האזובים נעזבים..

חזרת ללמוד - נהיית משורר (; הכל מאהבה.. אני מציע להמתין לחודש מרץ בו אמור להיכנס לתוקף חוק הנהיגה הספורטיבית אחרי זה נהיה יותר חכמים. אני תקווה שיהיו לנו חדשות טובות - כמה חרא אפשר לאכול!

למעלה