לא יאמן אין מזוזוות בוילה אתי גילתה שלא שמו מזוזות בוילה. תסלחו לי אבל זו בושה וחרפה.
T tapuzo New member 13/7/11 #1 לא יאמן אין מזוזוות בוילה אתי גילתה שלא שמו מזוזות בוילה. תסלחו לי אבל זו בושה וחרפה.
פ פוציקוצי New member 13/7/11 #2 בושה שהיא לא גילתה שבועיים או בושה שלא שמו? בכל מקרה, אם המזוזה הייתה כל כך הייתה חשובה לה היא הייתה שמה לב ביום הראשון (אם לא בדקה הראשונה)
בושה שהיא לא גילתה שבועיים או בושה שלא שמו? בכל מקרה, אם המזוזה הייתה כל כך הייתה חשובה לה היא הייתה שמה לב ביום הראשון (אם לא בדקה הראשונה)
T tapuzo New member 13/7/11 #3 בושה הכל. הליהוק. הפורמט. העיצוב. היובש. אתי. אפילו בושה שהמיזוג בסלון שם התקלקל אחרי שבועיים.
פ פוציקוצי New member 13/7/11 #4 הכי פדיחות שהמדיחות מתבקשות להחזיר את הסמארטפ ונים. נראה לי דבר מינימלי להשאיר להם את הסמארטפון. איזה צ'ופר קטן אחרי הדחה משפילה. לא ברורה לי הקמצנות הזו. חוסכים למיליון שקל...
הכי פדיחות שהמדיחות מתבקשות להחזיר את הסמארטפ ונים. נראה לי דבר מינימלי להשאיר להם את הסמארטפון. איזה צ'ופר קטן אחרי הדחה משפילה. לא ברורה לי הקמצנות הזו. חוסכים למיליון שקל...