לא יאמן במצב ביטחוני כל כך רגיש ראש

MS6

New member
אה?

מה הוא אמור לעשות? להגיע לקרית שמונה ולירות לעבר הגבול? בית שמש קיבלה כמות גדולה מאוד מתושבי נהריה וצפת.. כמה ערים עשו זאת חוץ מבית שמש? פשוט דמגוגיה.

yossixr3i

New member
מה ראש העיר צריך לעשות

ms6 מפתיע אותי הנאוויות שלך .... במצב חרום: 1. זה לא הזמן לטיולים ונופשים של אנשי ציבור ביחוד ראש עיר 2.עזרה בקליטת תושבים מקוו העימות. 3.עזרה ותמיכה בכלכלה של העיר לידעתך הארנונה עלתה ב 3% ומי מעדר מהישיבה החשובה הזאת? ראש עירנו 4.עזרה בגיוס תרומות לאנשי הצפון וכו....וכו.....וכו..... העזרה היא לא פיזית בלחימה אלה ניהולית בעזרה לאוכלוסיה שבמצוקה.

theman20

New member
אני זוכר

שהיה כתוב שבופינג שהיה משהוא בסין שקשור לתערוכה כלשהי אז בטח ראש העיר טס לגבי זה

yossixr3i

New member
על אחת כמה וכמה

מה יותר חשוב? להיות נוכח בתערוכה? או להיות עם תושבי העיר לחזק ולתמוך בפעילויות למען אנשי הצפון?

MS6

New member
אוקי...

קודם כל זה לא נופש, זה ביקור מתוכנן במסגרת ערים תואמות. ולדעתי בית שמש רק מרוויחה מאותם קשרי חוץ שהעירייה מקיימת. תושבים מקו העימות נקלטו במספרים גבוהים יחסית, לא רק שבית שמש לא פישלה בעניין הזה היא אפילו התנהגה בצורה טובה יותר מהרבה ערים אחרות. ובכלל.. מה הקשר בין כל מה שכתבת לניהול? אם ראש העיר לא היה יוצא לסין הארנונה הייתה יורדת? זו כתבה דמגוגית, שמתאימה יותר לעיתונים שעוסקים ברכילות כמו תמורה מאשר לשופינג.

3faza

New member
תשובה לזה שמעליי

אולי הארנונה לא היתה יורדת אבל בקופת העריה היו 80,000 שח יותר (לפחות) שזה הסכום שהוצהר.

אני מאוד מצטערת להגיד לך,

אבל ראש העיר לא נקף אצבע בכל מה שנוגע לקליטת התושבים מהצפון וסיוע להם.. הכל זה יוזמה של המתנ"סים נטו!

MS6

New member
ברור...

והמתנ"סים זה איזשהי יישות בפני עצמה שקיימת בלי שום קשר לעירייה או לבית שמש וגם לא מתוקצבת על ידה... התושבים הגיעו לכאן דרך פלא, הם פשוט נתקעו בבית שמש.

yossixr3i

New member
ישות בפני עצמה

המתנסים כמו גופים אחרים בהעדר נוכחות ושליטה נאלצים להתנהג כיישות בפני עצמה. ללא עזרה ניהולית ותקציבית קונקרטית עקב מצב החרום. ביצוע מהיר של פעולות למען אנשי הצפון יכולים להציל חיים בלקלוט עוד משפחה מהצפון לעירנו בית שמש!. זה כמו שבאמצע המלחמה ראש הממשלה יחליט לנפוש בקריביים

למעלה