לא יאמן..

יהבוליק

New member
לא יאמן.. ../images/Emo3.gif

רק לי זה יכול לקרות .. ( טו אולי לעד כמה משונים כמוני.. ) שבוע שעבר נעצבתי
שלא ראיתי מעולם הצגה של אבישג , לשמחתי
היא אמרה שהיא מופיעה בפסטיבל שומרים על הכדור( או משו בנוסח זה.. ) כמו שאמרתי שאעשה, ארזתי את אחותי , נסענו לבת ים,התסכלנו בתוכניה ןמה הסתבר??? ש.. ש..
באנו ביום הלא נכון
היה הצגה שקראת "להציל את הכדור הגדול" אבל לא היתה שם אבישג, אלה איזה מישהי אחרת.. כמובן שזה קורה בגלל הפזיזות שלי, ( זו מילה שנשמעת חמודה, אבל גורמת להרבה צרות..
) בכולופן.. הייתי בפסטיבל שם, ראיתי איזה 3 הצגות (מותר להעלות תמונות?? נגנבתי מהבובות שם לחלוטין.. !) הכנו בובוה מטורפת מחציר וחמניה ותירס יבש.. אבל אבל .. לא ראיתי את ההצגה של אבישג היה מהנה, אבל אבישג, אני עוד חייבת לך.. שיהיה סופש שמח ומחוייך לכולם :

יהבוליק

New member
ובטח עכשיו אני אצא

הכי הבלה, ואבישג תגיד שהיתה אתמול, ואני הלכתי לבמה הלא נכונה..
מוכנה לרע מכל

לא נורא ....קורה. ממרום שנותיי ../images/Emo8.gif, זה משתפר

עם השנים. פעם הבאה נא לבדוק מספר פעמים
. אצלי מה שלא כתוב על המקרר (מגנט מחיק) או בלוח השנה לא קיים
גם אני חיכיתי בסבלנות, אבישג הגיעה מהצפון אני מהדרום ונפגשנו באמצע, היה שווה ביותר. תבררי מולה מתי ההופעה הבאה שאת יכולה ללכת. מחכים לתמונות , לא הבנתי בכלל איפה היית

יהבוליק

New member
הייתי בפסטיבל "הכדור בידיים שלנו" בבת ים../images/Emo19.gif

בנושאי אקולוגיה, מיחזור, איכות הסביבה, וחבריהם,
היו שם הצגות מגניבות (היתה גם הצגת בובות יפיפיה שצילמתי ממנה קצת) וסדנאות מקוריות לגמרי ( אנחנו הכנו תכשיטים מחלקי מחשב
, נייר ממוחזר, ואריה מתוק מחמניה,
תירס, בוטנים וחציר יבש.. ) היה מדליק , באנו בשביל לראות את אבישג, ולהנות מכל השאר על הדרך, בסוף נשארנו עם כל השאר.. ואת אבישג איבדנו יפה שהוא בדרך..
( ומה שכנראה מסתבר זה- שהיא היתה
אבל לא בבמה שאנחנו ראינו) יום אחד.. ממרומי גילי
, אני אדע לבוא למקום הנכון, ביום הנכון, ולבמה הנכונה..
יהב

יהב! איך התפספסנו?!?!?!?

מילא, אם היה התירוץ שהיה מפוצץ אנשים... אבל, היה כל כך לא מפוצץ...... לא רציתי לשתף בכל הפאשלות הנוספות, שהביאו לכך שפיספספת אתי- ולא באשמתך אבל היו כאלה. ויחד עם הלחות , שהדביקה לעור את החול..... אז תרגיעי, יהב. זה לא הגיל... לא שלך ולא שלי!

יהבוליק

New member
לא ברור איך זה קרה..

מה שזה גרם- שעכשיו אני עוד יותר רוצה לראות את ההצגות שלך , ואותך.. יון אחד זה יקרה
( כמו שריטה שרה במיוחד לכבודי..
)

בלי נרגיש..... משהו יירגע בנו...

בסוף, זה ירגע, וכבר לא תרצי לבוא?????? אני מקווה שיירגע בכיוון ההפוך! ב-25/8 ב-18.00 אני שוב בבת-ים ( פרטים מדויקים - כשיהיו לי...) עם " להציל את הכדור הגדול" ב26/8 ב-12.00 " צבינה חוזרת ל..." תפן! במוזיאון הפתוח1 שווה ביקור! ואני אמשיך לעדכן!

שום דבר מיוחד,../images/Emo6.gif

אתה יודע..... הדברים הרגילים- הפרסום השגוי, ההגברה , ועל זה נוספו , כאמור, החול והלחות. שטויות, העיקר שנעמי חגגה שם! ובדרך הרווחנו צהריים במסעדה וביקורון בדירה החדשה של אור .

למעלה