לא יאמן!!!!!!!!

a_lev

New member
לא יאמן!!!!!!!!

לפני 3 שנים ראיתי עב"ם ולפני שבוע חלמתי בדיוק על אותו מקרה מאז אני מנסה להבין מה קרה לי בדיוק. למטה מופיע הקישור לעדות כולם מוזמנים להגיב!

shabaz

New member
וואו...

זה ממש מדהים...עד עכשיו לא ממש האמנתי בסיפורים האלה... כמעט בטוח שחטפו אותך...יש כמה שיטות לגלות אם יש לך סימנים איפשהוא בגוף שלא היו שם קודם לכן אז זה סימן אחד... אבל הבדיקה הכי טובה היא...היפנוזה. לך לפסיכולוג מומחה שיהפנט אותך ואז מתוך היפנוזה אתה תספר מה קרה באותו ערב. בד"כ הם מקליטים את זה ונותנים לך לשמוע את זה. למרות שאף פעם לא עשו לי היפנוזה ע"י פסיכולוג קראתי שזה מה שהם עושים. אם זה באמת מה שקרה בבקשה תספר פה בפורום...אני ממש מתעניין בנושא הזה. סתאם השערה שיש לי...החייזרים הם אלה שיצרו אותנו והם באים ורואים איך אנחנו מתפתחים. תגובות? שבז

BladeRaider

New member
תראה

ההשערה האישית שלי היא שידמיינת את זה. ואני יכול להביא לך 1001 סיבות איך אדם מדמיין דברים בלי להיות משוגע. אבל תראה, אתה היית שם, אתה ראית עד כמה זה אמיתי ואני לא יכול לשפוט כלום.

Dazed&Confused

New member
אם כבר בתאוריות עסקנו...

פעם הייתי מתעניין בחייזרים וחשבתי שאולי הם באו לעבוד עלינו שהם אלים כדי ש"נעבוד" עותם וככה הם יכלו לשלוט בנו בשעת הצורך ולעקוב אחרי התפתחות הציוויליצה. זה בקצרה כי אני חייב לזוז. boaz

a_lev

New member
אני זוכר ש....

היה לי כאבי ראש קלים וחלמתי על זה ביום הראשון

למעלה