לא ידוע אם יהיה המשך...

Twinsy

New member
לא ידוע אם יהיה המשך...

החדשות הרעות הן, שג'ייאמאס, המאסטרמיינד מאחורי התוכנית לאלו מכם שלא יודעים - כבר הודיע מזמן שהוא לא ימשיך לעונה השלישית של הסדרה בגלל שנמאס לו מהבולשיט של חברת ההפקה שמנסה, כרגיל, להכתיב את עלילת הסדרה על פי סקרי דעת קהל ובולשיט כזה. מה שאומר שישנו חשש כבד שגם אם הסדרה תחזור, היא... תסריח. קצת. אבל זה רק חשש, וזה בכלל בכלל לא בטוח. שמעו, יהיה קשה להרוס סדרה כל כך טובה. אם אתם רוצים עדכונים של ממש, אתם יכולים להכנס ל www.b5tv.com סביר להניח שיהיו שם עידכונים לגבי ג'רמייה, במיוחד בפורום ג'רמיה בתוך הפורומים שלהם. אתר נוסף שבטח יעודכן בכל מה שקשור למה קורה עם התוכנית הוא www.jmsnews.com יש שם חדשות בכל מה שקשור לג'ייאמאס, וסביר להניח שהוא יעדכן גם לגבי ג'רמיה. נקווה לטוב אה?

*אהמ* *אהמ* *אהמ*../images/Emo168.gif

יהיה המשך, תכנסו ל-imdb תכתבו ג'רמיה ותראו שלא ידוע את שנת סיום הסדרה. אגב אני חדש ואני יהיה קבוע, הקלטתי את ה-5 פרקים האחרונים וגמרתי לראות אותם היום אחרי הצהריים, סימס מת!!!!!!!!!! אגב, התחלתי לראות מהשידורי לילה של ערוץ 3 והתחלתי לראות אותם גם כן מבערך אמצע העונה הראשונה (נראה לי 2 פרקים לפני הספרייה או משהו כזה), אז בקיצור, יודעים בדיוק מה הייתה המחלה? כי בפתיח ג'רמיה אומר שמחלה משונה שינתה את העולם. אגב, לוק שלנו הופיע היום בתפקיד אורח בספין סיטי!!!!!!! אגב, אני בן

Twinsy

New member
מה קשור?

אני חושב שהאתר הרשמי של מפיק הסדרה ואתר המעריצים הרשמי של כל הסדרות של מפיק הסדרה יודעים *טיפה* יותר מIMDB... אני בטוח שIMDB רק עסוקים כל הזמן בלברר מה קורה עם ג'רמיה. התוכנית כרגע נמצאת במשא ומתן, כאשר מפיקי התוכנית מחפשים בינתיים אופציות חלופיות למימון העונה השלישית. אחד הדברים שאני הכי שונא זה אנשים שלא יודעים על מה הם מדברים, ומתנהגים כאילו הם יודעים.

../images/Emo168.gif

אני יודע שאני יקלט פה מהר
, איש חדש פה, ואתה חוטף עליו את העצבים של החיים שלך?! עכשיו אני יודע למה הפורום חצי מת

אוקיי../images/Emo168.gif

מצטער, אבא שלי עיצבן אותי מקודם, הייתי חם. אני לא יודע למה הייתי כל כך נחוש בזה שחשבתי שתהיה עונה שלישית, אפילו אני התפלאתי אחרי שקראתי את ההודעה אחרי ששלחתי אותה, ולשאלה שלי: האם ידוע מה הייתה המחלה, ולמה היא חיסלה רק את המבוגרים? אני מת על הסדרה וממש חייבים לעשות עונה שלישית בשביל לראות מה קורה עם המלחמה. אגב אני חושב שהנושאים של העונה ה-2 היו יותר משעממים, אבל זה היה חייב להגיע, יום אחד ישבתי וחשבתי: "ליבי התגלתה כבוגדת, לי בפעם הראשונה התגלה כבוגד, בפרקים של יום שבת האחרון היו insiders, מה אם בסוף לא יהיה אפשר לסמוך על ממש אף אחד אבל ממש אף אחד? מקווה שהנושאים בעונה השלישית (כאמור, אם תהיה) יהיו יותר מעניינים. פרק שמאוד היה חמוד זה הפרק הזה בעונה הראשונה בספרייה, או הפרק עם הנכה ועם האפר של אבא שלה.

Twinsy

New member
נו אפנס איט'ר

לא חטפתי עליך את העצבים של החיים שלי... פשוט ציינתי שזה מעצבן כשאנשים מנסים להתנהג בצורה אינפורמטיבית כשלמעשה הם לא אומרים שום דבר שהם באמת יודעים. יש משפט נורא חכם שאומר You are not entitled to your opinion You are entitled to your INFORMED opinion לא משנה, קח את זה בקלות. חוצמזה, גם אני חדש פה.

Stillwater

New member
כן, ידוע מה הייתה המחלה.

המחלה הייתה נגיף שיוצר במעבדה (לא רוצה לפרט יותר מידי כדי לא לספלר). והוא שוחרר מתישהוא לאויר. הנגיף היה בעצם מחלת עור שמועברת במגע עם גוף חולה. התסמינים הם כל מיני סימנים כאלה שנראים כמו כוויות במפרקים, בפנים וזה משתלט על כל הגוף. קושי בנשימה, עיורון ואז מות. יש גם את השלב שהבן אדם מגלה שהוא חולה ואז הוא משתגע. תקנו אותי אם אני טועה! למה זה עבד רק על מבוגרים? אני לא חושבת שהעניין הזה הוזכר. אבל מה שכן אמרו שאם המחלה תחזור היא כבר תיהיה מוטציה והיא תיפגע גם בילדים.

demoloc

New member
חסר סיפטום

דימום מהעיניים אחרי המוות. והשיגעון זה לא תוצאה ישירה מהמחלה , זה יותר התמוטטת החברה, המשטרה נפגעה , אין חוקים וכולם מתחילים לעשות מה שבראש שלהם.

f i s h e r

New member
לא הבנתי את הסיכויים לעוד עונה

אני אוהב מאוד את הסדרה והתחלתי לראות אותה מהרגע שהתחילו לשדר אותה בלילה ביום שישי ואני לא מבין כל כך מה הבעיות שגורמות לכך שלא תהיה עונה שלישית ומה הסיכויים שבסוף כן תהיה עונה שלישית.

Twinsy

New member
טיפשות של מפיקים

סדרות שאין בהן סקס ואינן ממוסחרות מתקשות להשיג יותר מעונה אחת ושתיים. אף אחד בעולם הזה כבר לא מסתכל על איכות.

Twinsy

New member
סליחה, לא מפיקים...

לא התכוונתי למפיקים, כמובן, אלא לחברות שאחראיות על שידור התוכניות, כלומר מנהלי ערוצי הטלוויזיה.

demoloc

New member
כן...סרטי איכות נכשלים

וסרטי ממוסחרים עד ליסוד , חסרי כל טיפה מגע של זהב (עיין ערך טריפל X , או בעצם כל סרטי ויין דיזל)

demoloc

New member
הרבה פרצופים(לפחות ניקים) חדשים

הוויכוח הזה... שמת לב שכל פעם שנגמרת הסידרה הפורום מתחזק?

כי אני לא רוצה../images/Emo168.gif

לבוא לפה בור, אני רוצה לדעת את כל מה שאתם יודעים בקשר לעלילה... לא סתם, לודע למה לא באתי לפה יותר מוקדם איזה מספר פורום חמוד זה - 887

למעלה