לא ידעתי איפה לשים דבר...

De-Panther

New member
לא ידעתי איפה לשים דבר...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דוחה כזה אבל בכל מקרה עשו טובה ואל תשלחו לי כאלה דברים דוחים יותר שיחה שהייתה כך הייתה: מישהי (1:20 AM) : http://www.hydepark.co.il/hydepark/upload01/030327_214622-1479_f.jpg De-Panther (1:20 AM) : שלום גם לך מישהי (1:21 AM) : ראית את התמונה? De-Panther (1:21 AM) : דוחה!!!!!!! De-Panther (1:21 AM) : איייכס!!!!!!!!!!! מישהי (1:21 AM) : חחחחחחחחח De-Panther (1:21 AM) : יאאאאאאאאאאאאק!!!!!!!!!!! De-Panther (1:21 AM) : הרסת לי את כל הלילה!!!!!!!!!! מישהי (1:21 AM) : זו הייתה המטרה שלי De-Panther (1:21 AM) : פשוט הרסת!!!!!! De-Panther (1:21 AM) : וזה כמה ימים שלא עשיתי ביד!!!!!! De-Panther (1:21 AM) : ותכננתי היום!!!!!!!! מישהי (1:21 AM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח De-Panther (1:21 AM) : את רעה!!!!!!!!!!!! De-Panther (1:22 AM) : את פשוט רעה!!! וזה ממש לא מצחיק!!!!!! De-Panther (1:22 AM) : ככה אומרים שלום?? מישהי (1:23 AM) : כה! De-Panther (1:23 AM) : וממש עמד לי לפני ששלחת!! הוא פשוט כמעט יצא מהמכנסיים והתחיל לטייל בבית!!!!! ואת ככה גרמת לו לשכב מחוסר הכרה והמום מהגועל... מישהי (1:23 AM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח De-Panther (1:24 AM) : זה לא מצחיק!! De-Panther (1:24 AM) : את יכולה לאונן... De-Panther (1:24 AM) : לך אין בעיה De-Panther (1:24 AM) : אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא De-Panther (1:24 AM) : את חייבת להרוס לי!! De-Panther (1:24 AM) : את רעה!!! מישהי (1:24 AM) : חחח De-Panther (1:25 AM) : אפשר לשלוח את השיחה הזו למישהי?? מישהי (1:25 AM) : כן

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

NoNameMan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התמונה הזאת ה-ר-ג-ה אותי מצחוק!!! ע-נ-ק!!!

kundason2003

New member
בשבילי זה כלום

אני כל הזמן מסתכל על תמונות של רוטן.קום... מגעיל אבל מצחיק רצח... אם יש לכם אומץ תכנסו...

The Cat Woman

New member
בעעעעע איכס!../images/Emo5.gif

אני תוהה מיהיה הסבתא שהסכימה להצטלם ככה... מממ..... אוקי!

למעלה