לא ידעתי לאן לשרשר את זה

hadasrulez

New member
לא ידעתי לאן לשרשר את זה ../images/Emo3.gif

שינו [סוף סוף!!!!] את הרקע של האתר הרשמי של מקפליי
אני אישית אהבתי
אתן יכולות לשרשר פה דעות, אם אהבתן יותר את הרקע הקודם או את זה וכאלה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כ"כ אהבתי!!

הרבה יותר נורמלי מהקודם
!! תודה

Hip Hop star

New member
תודה הדס!../images/Emo9.gif

האמת יש לקראת סוף העמ' הודעה של תפוז..אבל לא נורא,כי הוא ממש בסוף. וואו,העיצוב ממש יפה...ונורא בוגר נראה..לא יודעת למה.. אז זה היה כחול כזה,ונראה ילדותי נורא... ועכשיו זה עם כל החום הזה,והחליפות האלה...אהבתי!
גם הוסיפו את המשחקים!!!
אוי,הזה עם הסקייטבורדים ממש מצחיק!כל פעם שבחרתי את דאגי,הרגתי אותו בטעות...חעחעחעחעחע וגם המשחק של ROT3F ממש מגניב..אבל לפעמים ממש מעצבןנד שתופסים את כל החלקים..בעיקר הקטנים. והצלחתי להיכנס ל-VIP תודה לאל!
בואנה,איזה פאדחניות כל הבנות מההופעת רחוב שהייתה להם..איך הן צורחות,וטום מנסה לא לצאת מריכוז...זה ממש היה מצחיק,אבל דאגי לא הצליח לשמור על הצחוק..רעעעעע! בקטע של that girl לפניי הפיזמון האחרון כשדני שר,מישהי צרחה וחשבתי שזה דאדי..אבל לא משנה.*חוזרת לראות הופעה אחרת* *חזרתי* למה הן צורחות כל פעם שמצלמים אותן,כאילו שכשאני אפתח את העיתון שבו מופיעה התמונה מההופעה,אני גם באמת אשמע אותן צרחות...כאילו מה?! *חוזרת לראות קטע אחר*-*חזרתי* אובייסלי נשמע בהתחלה כמו אחד השירים של הספייס גירלס.*חוזרת לראות שוב פעם משהו אחר*-*חזרתי* טוב,הקטע שהם הגיעו היה ממש מצחיק!=-D.חשבתי הקול בהתחלה היה פלץ'!
. ושיהיה לי בריא הארי,איזה פוזות הוא דופק..ולא ידעתי שפלץ' כזה גבוה.וגם איזה שקט מופתי היה ממתי שהם עשו את דרכם לרחוב,ועד שהגיעו לאיפה שהם הופיעו
.*מצחקקת וגם חוזרת לראות קטע נוסף*-*
* אוי דאגי דאגי...
...נתקע לי באמצע AAY....כמה שאני שונאת כשדני וטום בכל שיר מסתכלים אחד על השני...ואז מושכים את המילה האחרונה של השיר שתמיד נגמרת ב-הוווווווווווווווו... ואז דני דופק צחוק...וזה מעצבןןןןןןןןן ! ואין לי מושג למה בעצם עשיתי נאום על מה שראיתי עכשיו..אבל אם אתן/ם משועממות/ים..אז לפחות העברתי לכם את הזמן או אם אתן/ם לא מצליחות/ים להירדם..אז זה יכול לעזור
ואשמח לעשות עוד מלא נאומים לפניי השינה

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

הגיע הזמן לשנות.. והם ממש קוראי מחשבו תאו משהו כזה.. בדיוק לפני איזה שבוע כשנכנסתי לשם הסתכלתי על התמונות.. ודאגי בכלל בלונדיני.. גם חשבתי שנגיע הזמן לשינוי, במיוחד עכשויו עם האלבום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

אבל בד"כ תמיד משנים כל פעם שיוצא אלבום חדש וכאלה... כאילו, ככה זה עם שאר הלהקות שאני אוהבת.

Hip Hop star

New member
אני חשבתי על זה...

מאז שממזמן עבר that girl....לא...מתי שהיה הקומיק ריליף,זה כבר היה משעמם...

just jenny

New member
הגיע הזמן באמת..

עיצוב יפה, גם יותר יפה מהקודם, הקודם היה ישן כחול ומשעמם
אהבתי

M c F l y

New member
הוא יפפפההה ../images/Emo9.gif

רק חבל שהוא אפעם לא עובד לי ]:

bar jones

New member
ממש ממש יפה!

הם נורא השתנו מאז שבנו את האתר.. כך שהעיצוב הקודם כבר לא כל כך היה הם בימינו :) וחוץ מזה, תמיד נחמד להתחדש :)

למעלה