לא ידעתי לאן לשרשר.. איך קוראים לשיר שליווה את הכותרות בסוף הפרק?? תודה
L LuNaL New member 29/6/07 #1 לא ידעתי לאן לשרשר.. איך קוראים לשיר שליווה את הכותרות בסוף הפרק?? תודה
נ ניגינה New member 29/6/07 #2 גמאני לא ידעתי לאן לשרשר אז אני פשוט כותבת פה אממ...מישהי יודעת איך להחליף כינוי בתפוז? כי לי זה לא מצליח,לעזאזל ועוד כמה ניסיתיייייייי! help meeee people! please! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו ליייי כי אני כבר שנה עם השם שלי ובא לי עכשיו כינוי...!
גמאני לא ידעתי לאן לשרשר אז אני פשוט כותבת פה אממ...מישהי יודעת איך להחליף כינוי בתפוז? כי לי זה לא מצליח,לעזאזל ועוד כמה ניסיתיייייייי! help meeee people! please! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו ליייי כי אני כבר שנה עם השם שלי ובא לי עכשיו כינוי...!
T the Girl of Love New member 29/6/07 #5 ../images/Emo214.gifפשוט נרשמים עם שם משתמש חדש! אין דרך אחרת...
W white angels New member 1/7/07 #8 מאחר ואף אחד לא ענה לך אני אענה לשיר קוראים vizhu tebia של alena visotskaya אין לי כוח לכתוב את השם ברוסית ואם בכל זאת את לא מוצאת..את מוזמנת לשלוח לי מסר
מאחר ואף אחד לא ענה לך אני אענה לשיר קוראים vizhu tebia של alena visotskaya אין לי כוח לכתוב את השם ברוסית ואם בכל זאת את לא מוצאת..את מוזמנת לשלוח לי מסר