לא ידעתי מהם הורים.

BEIZI

New member
לא ידעתי מהם הורים.

ליל שישי בלילה, השמש מזמן כבר שקעה. הירח הלבן הדומה לגבינה, תופס בגאווה את מקומה. אני מתהלך לי לבדי, בשביל צר ליד ביתי. מתיישב לרגע על אחד הסלעים, וחושב לעצמי האם היו לי הורים. ניזכר אני באספות ההורים בימים עברו, שהורי בהם לא הופיעו. כן ניזכר אני בילקוטי הקרוע, שתפרתי אותו והוא היה ניראה ממש גרוע. ניזכר אני שלא היה לי אוזן קשבת, או אמא אוהבת. לא אמרו לי בהצלD

BEIZI

New member
המשך:

לא אמרו לי בהצלחה, ולא חייכו לי כשהוצאתי 100. לא היה לי עם מי לדבר, הייתי תמיד לבדי מכין שערים בחדר. מעיני הירוקות והגדולות, זלגו תמיד דמעות. כיום אני בן 21. אני בחור גדול. אך לא יוצר קשרים גם בגלל שאינני יכול. אני מחפש תרופה למכתי, ולב שיעודד בשעת בכי. אך השאלה היא מדוע ולמה כל זה לי היה מגיע. למה. למה. למה.

g i l i

New member
אוי...

עולות דמעות בעיניים שלי כשאני קוראת את מה שכתבת ואני קוראת את זה שוב ושוב... חבל לי כל כך... לדעת שבחור צעיר כמוך, שבדיוק סיים תקופת מסגרות בחיים, לא מסוגל ליצור קשר עם אחרים.. בתור נערה(בת 16) חברותית במיוחד, שלא מסוגלת לשבת במקום חדש בלי להכיר את כולם אני לא רואה את זה אפשרי... ההצעה היחידה שאני יכולה לתת לך היא לפנות לייעוץ מקצועי להתעלם מהחלק ההוא בחיים לא להתאבל על החלק שעבר ולא יחזור גם ככה... תפנה לעזרה יעזרו לך להתגבר על כל העניין הזה ולהתחיל מחדש- אולי זה יעזור לך בתקשורת עם אנשים.... שיהיה לך המון בהצלחה....

BEIZI

New member
תודה. לא. לא אני לא מחפש שירחמו עלי

אני פשוט רוצה להעביר מסר להורים אחרים. אנא ממכם אם כבר הבאתם נשמה לעולם טפלו בה כראוי. ואם אינכם רוצים לטפל אז אל תביאו. ולגבי הטיפול. לא אני לא צריך טיפול אני כותב לעצמי שירים שעוזרים לי המון. זה אחד מהשירים שלי.

BEIZI

New member

אני פשוט רוצה להעביר מסר להורים אחרים. אנא ממכם אם כבר הבאתם נשמה לעולם טפלו בה כראוי. ואם אינכם רוצים לטפל אז אל תביאו. ולגבי הטיפול. לא אני לא צריך טיפול אני כותב לעצמי שירים שעוזרים לי המון. זה אחד מהשירים שלי.

BEIZI

New member

abni

New member
קראתי את הכתוב וגם אני בוכה איתך.

כך גדלתי.

למעלה