לא ידעתי שאהבה ראשונה יכולה ....

wildflower**

New member
לא ידעתי שאהבה ראשונה יכולה ....

הנה הסיפור של האהבה הראשונה שלי...ובבקשה..אם תוכלו להביע דיעה.. אני בת 16 וחצי..... ופגשת את הבחור ההוא בתחילת השנה שעברה..כשהייתי בכיתה י´.... אני אחת שלא אכפת לה להתחיל עם בנים,באמת שלא. ראיתי אותו....ולא נדלקתי..כי האמת שמבחינה חיצונית.. הוא לא משהו..אבל ברגע שהתחלתי להכיר את הפנימיות שלו.חבל"ז... אז ככה... בשני החודשים הראשונים-זה היה הדבר הכי אמיתי שלנו..הוא תחיל להתאהב בי{כך לפחות הוא טען..}ואני התחלתי להתאהב בו. בסוף אוקטובר הייתי צריכה לטוס...היום של הטיסה היה היום הכי נהדר שלי...הוא חיבק אותי..ואז גם הייתה הנשיקה הראושנה שלי.:) ואז גם החלטנו להיות חברים. אחרי שחזרתי המטיסה התברר שהאקסית שלו חזרה ואמרה שהיא עדיין אוהבת אותו. בסדר.....לקחנו פסק זמן.עד שהוא הבין שהוא אוהב אותי.. אבל לא היינו חבירם. אף פעם לא ידעתי את הסיבה למה לא היינו חברים....התנהגנו כמו חברים..אבל לא היה לנו את "התוית" הזאת. ככה זה נמשך כמה חודשים...עד שגיליתי שהוא לא יוצא "רק" אתי.אלא עם עוד בנות..התעצבנתי ורבתי איתו. לא ידברנו חודש...והתחתלתי כבר להתגבר עליו..עד שהוא חזר...ו...אמר שהוא מתגעגע אליי... ותאמינו לי שהוא לא צחק.הוא באמת התגעגע אליי.. אבל לא עשינו עם זה כלום! עשינו דבירם,כן,אבל לא היינו חבירם. ואני עידין הייתי מאוהבת בו... -אחרי כמה שובעות הוא הסביר לי את המצב: הוא בא ממשפחה הרוסה עם המון ביעות..מה שיצר אלו בעיה להרגיש אהבה למשהו...או להתחייב.והוא לאצחק עליי.כי ביררתי את זה באמת.... ככה..העברנו שנה..עד שהחלטתי שאני עוזבת את הב"ס...והוא נתקף בהסטריה ולא נתן לי לעזוב..הוא אמר לי דברים יפים..דברים שלאהבה....ואני נשביתי בקסמו..הוא נתן לי להאמין שאולי מתישהו..יהיה בינינו משהו.... וחיכיתי.... והא באמת שינה את התנהגותו..נעשה טוב יותר..נעים יותר...אוהב יותר.. עד שבסוף השנה.. הוא לקח אותי לשיחה....בה הוא בכה.....וגם אני בכיתי. הוא אמר לי שאני צריכהלהמשיך בחייםש לי כי הוא לא יודע כמה זמן ייקח לו להתגבר על החוסר רגש שלו..... הוא התחנן שנשאר ידידים.... ואני...... אני לא יודעת מה לעשות.....אני אוהבת אותו..אהב המטורפת..והוא כנראה שלא. כששאלתי לעצות..חלק אמרו לי שהוא אוהב אותי אך פשוט לא מודע לזה..או רק מפחד..מאהבה. וחלק..אמרו לישהוא שיחק בי...{אבל אני יודעת שלא]ואומרים לישהוא לא אוהב אותי אלא רק בתור ידידה. -אני והבחור הזה היינו הידידים הכי טובים..אני יודעת הול על החיים שלו..והכל על מה שעבר עליו....אני יודעת שוהא לא שיחק הבי..ואני יודעת..ש..מתישהו הוא הרגיש רגש אהבהאליי.. -כרגע בחופש הגדון..הוא התקשר אליי פעם אחת ודיברנו 4 שעות.... ויותר הוא לא התקשר...וגם אני לא.כנראה שאני מפחדת. והשאלה שלי היא: 1.אתם חושבים שהוא אוהב אותי..ושכדאי לי לחכות?או לעבור הלאה..כמה זה קשה... 2.האם להשאר ידידה שלו?הרי זה קשה כל כך.... בר:)

תראי....

אני בת 21, רציתי לראות מזה כאן. שיעמם בפורום של 20 פלוס. אז בתור אחת.. שכבר עברה כל מיני שטויות כאלה.. אני יודעת כמה זה קשה להיות ידידה של מישהו שאוהבים..שכשמסתכלים לא בעיניים..רוצים רק לנשק אותו,אבל אי אפשר..כי אתם רק ידידים. אני חושבת שאת צריכה להמשיך בחייך בכל מקרה, ולא להגביל את זה. אם זו אהבה אמיתית..היא תדבוק,למרות שזו נשמעה קלישאה. ו...חוץ מזה, זה תלוי אם את עוברת בי"ס בעיר או רחוק. אהבה לא מחזיקה ממרחק, את זה אני יכולה להגיד לך. אבל אם לא נורא רחוק,אז זה מחזיק.. תיראי,אהבה זה הדבר הכי מדהים בעולם..אבל כשהיא הדדית. אם היא לא...היא פוגעת בצורה בלתי-רגילה. ותאמיני לי,אני יודעת. אולי תדברי איתו..תגידי לו מה את מרגישה,בשיא הכנות. תשימי את הכל על השולחן.. את יודעת.. שלהגיד מה שמרגישים בנושאים כאלה בדר"כ משתלם. קחי את זה ממישהי שיודעת מותק.

wildflower**

New member
דנה......

קודם כל..אני לא עוברת ב"ס... וכמה שזה פטתי..בגלל שחשבתי שיהיה בינינו משהו..החלטתי להשאר. דבר שני..... כמה אפשר כבר לדבר?דיברנו ודיברנו... הוא יודע כל מה שאני חושבת...נתתי לו אפילו אוליטמטום..אם הוא לא מנסה אפילו..אז זהו..אני עוזבת לתמיד. והתשבוה הסופית שלו הייתה בערב סיוםואת זה הוא אמר מתוך דמעות: "בר...אם זאת לא הייתה האהבהה ראשונה שלך...הייתי כבר מזמן חבר שלך..בל מה?היינו נפרדים..וזה היה עוד יותר פוגע בך..אני לא רוצה לפגוע בך...את לא יכולה לחכות לי כל כך הרבה זמן..את צריכה להמשיך עם החיים שלך.... אני לא יכול לתת לך את הטוב שטמון באהבה אולי משהו אחר יוכל." והנה אני עכשיו בוכה..ושואלת....... למה?למה? הוא אמר את זה כי הוא באמת רצה לתת לי את הטוב שבאהבה ולא הצליח.או שהוא פשוט רוצה שנהיה רק ידידים???? בר

helpout

New member
זה סיפור ממש מעניין....

תראי, בר, מצד אחד את אומרת שכל הסימנים וכל צורות ההתנהגות שלו מראים שהוא אוהב אותך, למרות שהוא לא מודה בזה, או לא מצליח להודות בזה, ואולי זה כי הוא באמת לא יודע מה זה לאהוב. הוא מרגיש את הפרפרים האלה בבטן, אבל הוא לא יודע מה זה, ואולי הוא מפחד לחשוב אפילו, שזאת אהבה. את, מצד שני, לפי הסיפור שלך, מאוד אוהבת אותו וממש רוצה להיות חברה שלו ולהנות יחד איתו, ולא משנה למה התאהבת בו, העיקר שזה קרה. ומצד שני, אולי הוא לא יודע מה זאת אהבה והוא לא אוהב אותך. אולי הוא מתנהג ככה כי הוא פשוט לא יודע איך להתנהג. לא יודע מה יגידו אחרים, אני חושב שהוא אוהב אותך ולא יודע את זה או פשוט לא מוכן להודות בכך. אני גם יודע שבסופו של דבר, אם הוא יבין שהוא אוהב אותך, זה יהיה שווה את כל ההמתנה, לא משנה כמה חיכית! אבל השאלה היא כמה זמן את יכולה לחכות. לכל בן-אדם יש את הגבול שלו, וגם מי שאומר שאין לו גבול והוא יכול לחכות לנצח, בסופו של דבר יפסיק לחכות. את צריכה לעשות את החשבון עם עצמך אם שווה לחכות וכמה זמן את מוכנה ויכולה לחכות אבל מצד שני, אם את תחכי לו עד הגבול, ועדיין לא יקרה כלום, הלב שלך ישבר בצורה ענקית, כי את תצפי, כמו כל אחד, שהציפיה תשתלם לך. זה לא תלוי בכמה את אוהבת אותו, אלא כמה את מוכנה להשקיע כדי להשיג אותו, וגם אם את אוהבת אותו מאוד, תמיד גם לזה יש איזהשהו גבול! את יכולה גם לנסות יותר לגרום לו להבין שהוא אוהב אותך, או לגרום לו להתאהב בך. את לא צריכה לפחד להתקשר אליו, את חייבת להתקשר אליו, אם את רוצה שמשהו יקרה פה, ואת רוצה!!! את אמרת שהוא לא יכול להתחייב ולהרגיש איזה רגש, אז תגרמי לו להרגיש משהו! תתקשרי אליו ותפגשי איתו ואפילו כמה דייטים לא יזיקו... ואז את תראי לבד אם הדברים משתנים או לא. בקשר לשאלה השנייה, את כן צריכה להשאר ידידה לו, כי בסך הכל, הוא לא עשה לך שום דבר רע, זו לא אשמתו לפי מה שסיפרת. תהי ידידה שלו ואז אפילו יהיה לך יותר קל להתקרב אליו. אני יודע שזה קשה מאוד, אבל אם זה קשה לך מדי, את צריכה לקחת פסק זמן קטן, שוב לפי הזמן שלך, ולהחליט מתי את כן יכולה לחזור להיות ידידה שלו. זו הדרך הכי טובה. תגידי לי מה את חושבת.

wildflower**

New member
מה אני חושבת?!!!!!!

היי..קודם כל תודה על התגובה... דבר שני...שאלת אותי..כמה אני מוכנה להשקיע בשבילו.. והנה אני עונה לך...אני מוכנה לתת את החיים שלי בשבילו.. ואני לא סתם אומרת. הוא הבן אדם הכי מדהים שהכרתי איפעם. אמרתי לו שאני יכולה לחכות לו..אמרתי לו שאני אשקיע את כל הנשמה שלי בקשר הזה..אם הוא רק ייתן לי. אבל מה?!אני מפחדת להשקיע ולהשקיע..ואולי יום אחד הוא ייתגבר על חוסר הרגש שלו..רק שהוא לא ייעשה זאת בעזרתי... הוא יימצא לו משהי אחרת..משהי אחרת שהוא אוהב.. מזה אני פוחדת.... אני פוחדת מזה שאני אמשיך לאהוב אותו..והוא לא יאהב אותי בחזרה. אתה מבין אותי?! כי בשביל הבן אדם הזה אני אעשה הכול......אבל.......כמו שאמרת שאני רוצה גם משהו חזרה.... יש בי כל הזמן תקווה שאולי רק אולי..הוא יבין שהוא אוהב אותי ויחזור.. *ועוד משהו עוד דבר שהוא אמר לי..הוא אמר לי שהוא "פרפר"....אחד שלא יכוללהשאר עם נערה אחת.... וכשדיברנו בחופש..דיברנו גם על זה.. דיברנו על כל מני דברים....לא קשורים בכלל ליחסים שלנו.. ואז הוא פתאום רצה שנעשה "סיכום שנה.."מה היה..ואיך היה.. ואמרתי לו שזאת הייתה ועדיין אהבה חד צדדית מבחינתי... ואמרתי לו שאני לא מבינה איך הוא יכול לוותר עליי ככה..אם אני חשוב הלו..הוא לא רוצה להלחם עליי..אני יודעת שהוא נלחם כל השנה הזאתי גם בעצמו....כי הוארצה משהו איתי... והוא לא ענה. הוא התקשר פעם אחת וזהו. למה אני לא מתקשרת?כי אני מפחדת להיכנס לזה חזק יותר..כמה שאני יכולה... אני לא יודעת אם להשאר ידידה שלו..באמת שלא.... כי מצד אחד הקנאה תהרוג אותיץ..ומצד שני הגעוגעים.. תגיד לי אתה..לשבת ולחכות..ולנסות?או להרפות???? תודה בר

helpout

New member
זה ממש מסובך....

ותאמיני לי, אי אפשר לדעת איך זה יתפתח. בסופו של דבר הוא יהיה חייב להתחייב, אבל השאלה של הזמן לא משנה לך, פי מה שאמרת. מצד אחד, אם זה יקרה לכיוון שלך, זה יהיה ממש טוב ואת רק תרוויחי את האהבה שלו ואני מקווה שתהיו מאושרים ביחד. אבל מצד שני, זה גם יכול להתפתח כלפי אחרות, כמו שאמרת, ואז זה ממש יהיה לא נעים!!! וזה לא חייב להיות שמישהי תפתח לו את העיניים. זה אפילו יכולה להיות את, רק שהוא לא יתאהב בך אלא באחרת. כמו שאני רואה את זה, הוא די מרוויח בשני המקרים, אבל מהצד שלך... זה שני דברים קיצוניים מאוד, מצד אחד אהבה גדולה ומצד שני, אכזבה גדולה. אני לא ממש מכיר את הבן-אדם... את נשמעת ילדה ממש נחמדה, ואני בטוח שגם אם זה לא יסתדר איתו, תמיד תמצאי עוד מישהו, כמו כל שאר האנשים. בואי אני אספר לך משהו, יש לי חברה כבר 8 חודשים, ואני מכיר אותה מאז תחילת כיתה ט´. עכשיו אנחנו עולים לכיתה י"א ואת מבינה שאנחנו לא חברים מאז שהכרנו. אני לא אספר את כל הסיפור, כי זה מורכב, אבל אני אגיד לך שהיא אהבה אותי ואני לא רציתי אותה. בסוף הפכנו לידידים הכי טובים, אבל ממש הכי טובים, היינו מדברים שעות בטלפון.... והשנה העיניים שלי נפתחו ופתאום התאהבתי בה! לפי הסיפור את מבינה שמה שאני מנסה להגיד לך זה שאת צריכה לנסות כמה שאת יכולה, אבל תדעי שזה לא תמיד נגמר בטוה ולפעמים לוקח לזה הרבה זמן להגמר בטוב. תשארי ידידה שלו וזה יהיה הכי טוב. גם אם תהפכו לחברים וגם אם לא.

helpout

New member
אבל....

לפי מה שהאחרים אמרו לך, אם את לא בטוחה בלפחות 90% שהוא ירצה אותך ויתאהב בך, אז את צריכה לאט לאט להרגיל את עצמך לחיים בלעדיו ולאט לאט להתרחק. את לא צריכה לחכות. יש הרבה דגים בים. אחרי שתשכחי ממנו, את יכולה לחזור להיות ידידה שלו, והכל יהיה בסדר.

wildflower**

New member
תודה..:)

אני חושבת שאני אשאר ידידה שלו...אבל ממרחק..אני אשמור על פרופורציה... אולי אם אני אשאר מרוחקת..הוא ייתגעגע אליי.. ואם לא...אז אין לי מה לעשות... תמיד תהיה לי התקווה הזאת בלב שיום אחד.אולי הוא יבין.. תודה לכולם על העצות:) בר נ"ב----אבל אני עדיין מאמינה שהאהבה מנצחת....

פו-הדוב

New member
תגובה לך

תראי אני חושב שכדאי שתשארו ידידים כי אתם יודעים הכל אחד על השניה ואתם מסתדרים מצוין בתור ידידים, אבל לטעמי זה כל מה שצריך להיות ביניכם כי הוא היה מספיק גלוי בשביל להסביר לך שהוא לא יכול להתחייב לכן תשארו ידידים , אבל אהבה עדיף שתחפשי מישהו שיהיה מסוגל להיות נאמן לך ורק לך.

עדן*

New member
הידידות תנצח את כל הבעיות

לדעתי תישארו ידידים! חבל את צעירה , חבל שתבזבזי את הילדות שלך בציפיה למישהו שאולי לא יבוא! תתקדמי הלאה, אם הוא ירצה לחזור, אז תשקלי מחדש את הכל ביי באהבה עדן

הוא אוהב אותך אבל החסך הרגשי שלו

ימנע ממכם לבנות חיי אהבה תקינים. אם את יכולה להיות ידידה שלו ולתמוך בו במה שהוא צריך זה הכי טוב!

lital love .E.

New member
אני אומרת..............

שהידידות לא תנצח שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק האהבה תנצח אז קחי את הזמן ואל תדאגי חמודה יבוא הרגע שלך וכמו שאמרתי האהבה גוברת על כל המכשולים זה לא בהכרח חייבת להיות להיות האהבה שלו אלא זה יכול להיות של מישהו אחר אבל זה יגיע אל תדאגי. אוהבת ליטל

למעלה