לא ידעתי שיש את הפורום הזה

da^Lord

New member
לא ידעתי שיש את הפורום הזה ../images/Emo13.gif

מגניב.. אני משתמש ב SGS , מבסוט ממנו לגמרי. אני מחפש מקלדת בעברית שנקראת samsung keyboard , כמו זו שיש ברום של אורנג'/סלקום/פלאפון ולא מוצא במרקט.. איפה אפשר למצוא? והאם כדי להתקין צריך לעשות ROOT?

white star

New member
חתול| anysoftkeyboard ../images/Emo45.gif

לא לשכוח להוריד תוספת שפת עברית

da^Lord

New member
ok אז איך מתקינים עברית?

זה כלול בתוכנה או שצריך להוריד נפרד? אם כן אז איפה?

ede1

New member
התוכנה הראשונה היא לגרסה 2.2

האם יש עברית לגרסה 2.1? יש לי מכשיר מחו"ל עם גרסה זאת תודה

רענן 25

New member
ועוד שתי אפשרויות

smart keyboard מצוינת ובעלת גרסה חינמית. והתגלית האחרונה שלי, עליה אני חוגגת ממש: Slide It. מאפשרת הקלדה ללא הקלדה. או בעצם, הזנת מילים במשיכה אחת ארוכה בין כל האותיות הנדרשות. קשה קצת לתאר, אולם יש להם גרסת נסיון ל 15 ימים, פשוט להוריד ולנסות. גם ספרות משתמש מצויינת, אם רוצים לדעת את כל הטיפים והטריקים של הדבר הזה. בסמסונג גלקסי יש מקלדת דומה, אולם איננה כה יעילה והמעברים בין עברית לאנגלית מגושמים ומפריעים. כאן זה חלק לגמרי. כמובן, צריך להוריד את הגרסה העברית בנפרד, המערכת כבר מנחה אתכם איך לעשות זאת. האנגלית כבר מותקנת. ממליצה בחום לנסות.

da^Lord

New member
תודה לכם

התקנתי את כל המקלדות , אני אבדוק אותן.. קשה להתרגל

voguemaster

New member
איזה רום ? איזו גרסת אנדרויד ?

איך זה שאין לך את מקלדת סמסונג ?

da^Lord

New member
זה froyo.xxjpu

קניתי את המכשיר בחנות פרטית אז אין לי את ה JPD של אורנג אבל

orliraz

New member
ממליץ לך להחליף רום

אם חשוב לך ממשק בעברית ולא רק תמיכה בקריאה/כתיבה אז הרום בשם PILOTX שהוא רום ישראלי לגלקסי אס. אם ממשק בעברית פחות חשוב ממליץ על רום דארקי 9.5. יציב ועובד יפה מאוד. עבדתי עם הפילוט ועברתי לדארקי.

da^Lord

New member
אני דווקא מאוד מרוצה מהרום שלי

הממשק באנגלית וטוב לי עם זה
אבל יש תמיכה בעברית סמסים וכו' בעברית הכל בסדר. אני גם לא חושב שיש טעם להחליף רום עכשיו עד שיצאו רומים חדשים ל 2.3 .. הקוודרנט שלי 1029 שזה סבבה..

voguemaster

New member
אני יכול לנסות לשלוח לך את ה-APK הזה

תכלס זה APK כמו כל אחד אחר. נדמה לי שאפילו לא צריך להתקין אותו. מספיק שהוא יושב ב-SYSTEM/APP והכל טוב. יש לי PILOTX וככה מתקינים אותה עליו אז אני מניח שזה בסדר. אם אתה רוצה, תודיע...

למעלה