לא ידעתי שיש להם כאלה שמות... הנה גליל.
ת תוכון1 New member 5/4/05 #3 אהה כן..יש הרבה שמות יש גם נגב, השרון, ת"א, ירושלים, באר שבע, טבריה, נצרת... תודה על התמונות היפות!
א ארזS New member 5/4/05 #7 שמוליק קודם כל ברוך הבא ותגיד, אתה זוכר את אלי ומצלמת ה-1.3 MP שלו ? היו ימים...
א ארזS New member 6/4/05 #10 תגיד, איך אפשר לשכוח את התמונות הנפלאות שלך מימים שכאן אף אחד [ש...ש...ש...חוץ ממני] לא הכיר אותך? ואיזה אפקטים שעשית ! חושב ששכחתי את הדברים האלה ? דרך אגב, אריה זאת חיה שהזכרון שלה נחשב למשובח ? [מה אני מבין בחיות...]
תגיד, איך אפשר לשכוח את התמונות הנפלאות שלך מימים שכאן אף אחד [ש...ש...ש...חוץ ממני] לא הכיר אותך? ואיזה אפקטים שעשית ! חושב ששכחתי את הדברים האלה ? דרך אגב, אריה זאת חיה שהזכרון שלה נחשב למשובח ? [מה אני מבין בחיות...]
A ARGON New member 6/4/05 #12 ה"דיגיעפנה..." ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח איך אפשר לשכוח...
א ארזS New member 7/4/05 #16 אתה לא יודע עידן [ואולי בעצם אתה כן יודע, כי אתה קצת מסתורי... ] איזה תמונות שהוא הוציא עם הדיגימעפנה ההיא... אני יודע כי ראיתי...
אתה לא יודע עידן [ואולי בעצם אתה כן יודע, כי אתה קצת מסתורי... ] איזה תמונות שהוא הוציא עם הדיגימעפנה ההיא... אני יודע כי ראיתי...