לא ידעתי שיש פורום כזה.......

OzzzzzY

New member
...

נראה לי שקצת לא הבנו אחד את השני , כי קצת גלשנו מנושא השיחה... בקיצור , לא אמרתי שבלור הם לא "בריטיים באופי" שלהם , אני דווקא חושב שהם מאוד "בריטיים באופי" , אני פשוט חושב שיש להקות בריטיות הרבה יותר טובות מבלור , ששיכות גם לתקופה הקלאסית של הרוק...אני חושב שיש סיכוי גבוהה שאם הוא יבחר לשמוע בלור אחרי פ"פ הוא עלול להתאכזב , כי המוזיקה שלהם פחות מורכבת ומתוחכמת באופן יחסי משל פ"פ...

natangold

New member
הכל תלוי בשאלה איזה סגנון אתה אוהב

אם אתה אוהב סגנון שקט כמו פינק פלויד אז הייתי ממליץ לך בתור התחלה על GENSIS(SELLING ENGLAND BY THE POUND) KING CRIMSON(IN THE COURT OF THE CRIMSON KING אלה דיסקים אם אתה מחפש שירים אז בתור התחלה: GENESIS- DANCING WITH THE MOON LIGHT KNIGHT,FIRTH OF FIFTH KING CRIMSON- EPITAPH,TALK TO THE WIND תנסה אותם ותראה. אני חשבתי כמוך פעם והסיבה שחשבתי ככה היא שלא הכרתי הרבה שירים אחרים של להקות אחרות

נימרודל

New member
אההמ אההמ

בת!!! אני בבבבבתתתתת
אניווי. אני מצטרפת לכל שאר ההמלצות פה, ו.. אולי גם, YES שהם מעולים. פראנק זאפה, הדורס...

מה גילמור עשה ב-BBC Prime?

באיזו תכנית זה היה?? אני אבדוק, אולי יש שידור חוזר.

R O N Y100

New member
זאת היתה תוכנית ארוח כמו "יצפאן"אבל

זה היה אתמול בשעה 22.00 או 23.00 בלילה בBBC PRIME . הוא הופיע כנגן מלווה בלהקה ממש כמו ביצפאן . בוא נומר צבט לי בלב שראיתי אותו שם זה לא דיויד גילמור שאני מכיר!!.. לא הבנתי מה יש לו בחיפוש חלטורה, אני לא יודע אבל כאב לי לא הרגשתי טוב עם זה. הופיע גם איזה ראפר נידמה לי "עלי ג"י "קראו לו . מיד אח"כ הרצתי דיסק של הפינק פלויד בפומפי בפול ווליום שם ניראה דיויד גילמור כמו אליל כמו שבאת אני זוכר אותו. רוני

אתה יכול להרגע.... ../images/Emo13.gif

גילמור לא היה "נגן מלווה" וזו לא היתה חלטורה... מדובר בתכנית הארוח של מייקל פארקינסון. על פי טבלת התכניות, פרקינסון ארח אתמול בין היתר גם את ג'ולס הולנד וחבריו - ביניהם גילמורנו - אשר אמורים להופיע ביחד ב-1 באפריל במופע הצדקה הגדול בלונדון, עליו דיווחנו ב"חשדות" מזמן. דהיינו, הולנד, גילמור והאחרים הופיעו אצל פרקינסון כאורחים מן המניין, ע"מ לקדם את ההופעה ב-1 באפריל. חבל רק שלא ידענו על כך מראש. אני מבינה שזה כבר השידור החוזר של התכנית והם לא יחזרו עליה שוב בקרוב - אבל בוודאי יחזרו עליה בעתיד.

melancholy man

New member
אפשר להגיד הרבה דברים על פרקינסון

"כמו יצפאן" הוא לא אחד מהם, בקשר לכל בשאר: מה שציףציף אמרה

../images/Emo13.gif אכן

פרקינסון הוא כמו יאצפן, כמו שמונטי פייתון הם כמו ה"קומדי סטור".

נימרודל

New member
חיחי

אפשר להגיד אתזה. רק שמונטי פייטון לא עשו כל שניה "הסטייק בקר או הסטייק בא-קר?" "נלך לרחל קצת, או נלך לרכל קצת?" "משקים אותם כל יומיים או כל יום- מיים?"

N a V e

New member
ברוכים הבאים../images/Emo13.gif

הנקודה היא שאחרי שאתה שומע פינק פלויד ולהקות אחרות-לעיתים אתה מרגיש ירידה רצינית באיכות הסאונד.הייתה תקופה שגם אני חשבתי ככה,אבל פינק פלויד לא הייתה הלהקה הראשונה שהאזנתי לה ולכן שמרתי על מוזיקה ששמעתי בעבר צמודה קרוב לחזה..והמשכתי להאזין גם לה.לעומת זאת,ללהקות חדשות היה לי דיי קשה להיפתח,אם כי הלכתי וחיפשתי להקות מאותה תקופה או עם גוון פסיכודלי או מתקדם.ודווקא מצאתי אחלה להקות.לא תחליף אבל בהחלט עושה לי גם טוב על הנשמה.

לאו דווקא ירידה באיכות.

אני שומע עכשיו את Genesis - Selling England by the Pound. ואני ממש לא מרגיש ירידה באיכות. זו אולי לא מוזיקה דומה בדיוק, אבל היא דומה ברוחה.

pink floydror

New member
הממממ

בתור אחד שבשבילו פינק פלויד זה הרבההה יותר מכללל מוזיקה אחרת במיימדים שאי אפשר לתאר .. אני יכול להגיד שלדעתי .. ג'נסיס הם עוד היחידים שיכולים להסתכל למעלה ולראות מלמטה את פינק פלויד ..כי זאת גם כן להקה איכותית ופשוט מעולהההה !!!!! וחוץ מסלינג אינגלנד יש את נרסרי קריים שי עשה את זה יותר ..:)

N a V e

New member
פינוקיו,אולי לא הבהרתי את עצמי

עד הסוף. אמרתי שמרבית הלהקות נשמעות מאכזבות אחרי ששומעים את הפלויד-אבל אם יודעים לחפש,בסוף תמיד תמצא דברים שירגשו אותך,יגעו בך,וישמעו לך באיכות טובה כמו זו של פינקפלויד. ג'נסיס היא אחת מהם,קרימזון היא אחת מהן,וכן בשבילי גם הדורס.

למעלה