לא ידעתי שיש פורום ללורדי בישראל :)

rams2

New member
לא ידעתי שיש פורום ללורדי בישראל :)

שלום לכולם אני פגשתי את חברי לורדי באתונה וגם בהלסינקי ( טסתי לאירויזיונים האלה ) ואפילו עזרתי לאחד מחברי הלהקה לקום אחרי שמעד באתונה מחוץ ליורוקלאב (מועדון הרשמי של מסיבות האירויזיון בכל שנה ...). כי הוא ובעצם כולם מתהלכים בנעליים מוגבהות עם התחפושות כל הזמן...) וצריכים להיזהר לא ליפול... האא והגברת בלהקה חיבקה אותי אחרי הניצחון ...במסיבת העיתונאים... הארד רוק הללוייה !!! געגועי למיסטר לורדי...

אתה רציני?

קיבלת חיבוק מאווא? |מקנא ברמות שאי אפשר לתאר| יש לך תמונות בלעדיות שלהם או משהו? בכל מקרה, ברוך הבא לפורום :]

MONSTERMAN

New member
ווואייי איזה כיף לך !!! ../images/Emo2.gif

ברוך הבא לפורום !! תן קצת פרטים על עצמך

rams2

New member
פרטים עלי

היי אני בן 33 מתל אביב. טס לכל אירויזיון - אתמול כבר הזמנתי מלון לבלגרד 2008. לא הצטלמתי עם לורדי כי לא כ"כ יצא לי אבל יצא לי לדבר קצת עם מיסטר לורדי בקוקטייל הרשמי באתונה. הם נחמדים מאוד החבר'ה :) ... קצת ריחמתי עליהם כי הם התהלכו 24 שעות ביממה עם כל התחפושות והמייק אפ - פשוט עינוי בחזרה הגנרלית של הסמי פיינל הימרתי בכסף על פינלנד כזוכה וזכיתי בערך ב150 יורו.... התמונה שלי ברקע היא מקייב 2005 עם וויג וואם מנורבגיה - להקת רוק

MONSTERMAN

New member
חחח הרגת אותי אחי !!! ../images/Emo6.gif

חחח צביקה באתר דומה למיסטר לורדי ושוב ברוך הבא לפורום- אתה הכי מבוגר אצלינו

who am i1

New member
ואי חבר אני מקנא בך!

קודם כל העניין של לטוס בעולם (לא משנה שרק חזרתי לארץ לא מזמן) אבל אחרי צבא אני מתכוון לחרוש על הכדור הזה ולפגוש את החברה שאתה מעריץ זה תמיד נשמע לי כמו סיפורים שלא ייתכנו מירי תתהלב עליך (או שהיא תנסה לקחת לך את הזהות)

rams2

New member
הייתי אמור להיות בהופעה של לורדי בהלסינקי

אבל הם החליטו לא לקיים אותה בשבוע שהייתי שם.. חבל

stu from scream

New member
מגניב לגמריי ../images/Emo13.gif

אני מתגעגע למיסטר לורדי ואני לא פגשתי אותו אפילו

למעלה