לא ידעתי שסקס כל כך מסובך

לא ידעתי שסקס כל כך מסובך

ניסינו חבר שלי ואני לשכב בהתחלה אני הייתי עליו אבל כל כך מהר התעייפתי ואז הוא שכב מעליי וזו היתה הפעם הראשונה שממש חדר וניסינו לגמור הקטע שבשלב הסופי לא יכלתי יותר ואמרתי לו שירפה ואז פרצתי בבכי מאוד נבהלתי מהאקט...מה לא בסדר אצלי.? האם יהיו לי כל הזמן בעיות כאלה? אולי אני לא מוכנה לזה עדיין? שאלה אחרת היא האם בנות חשות פחות את המגע כשהגבר שם קונדום או שזה רק אצלהם ההרגשה הזו? אשמח לתגובות

duduamar

New member
באמת שלא קרה כלום...

אני חושב שאת פשוט לא מוכנה לזה... קחי את הזמן, ואם הוא אוהב אותך זה לא יזיז לו לחכות, ומתי שתרגישי יותר בשלה, תנסו שוב, ובעדינות וברוך, שתמיד יהיה קשוב אלייך. בהצלחה.

קונדומים

אם אני אקח גלולות זה בשביל שלא נשים קונדום אבל אני פוחדת ממחלות מה לומר לו שילך להבדק?

פשוט תבשקי שתלכו ביחד

אין שום סיבה לפחד, אני יודעת שזה אולי קצת לא נעים, אבל אם יש ביניכם מערכת יחסים כנה לא צריכה להיות בעיה לבקש. ואני גם לא חושבת שהוא צריך ללכת לבד, תלכו ביחד ותראו שהכל בסדר

אין שום דבר לא בסדר אצלך

ולא, זה לא תמיד יהיה ככה. אולי את צריכה עוד קצת זמן, אולי קצת יותר משחק מקדים כדי שתרגישי יותר בנח איתו.

On The Rock

New member
אם ככה..

אני מניח שאת גם בראשונה שלו, ועל סמך ההנחה אני אוסיף שכנראה ששניכם לא מוכנים , כאשר אצלך זאת הפעם הראשונה שזה חחיב להיות קשה וכואב, אני מניח שבכית לא מהכאב או יותר נכון לא רק מהכאב אלא גם מההתבאסות שבדבר כי הרי חיכיתם לזה הרבה זמן ובטח גם לא רצית לאכזב אותו יותר מידיי. הצעתי העיקרית : אני חושב שכרגע כדאי שתמנעו מאקט חדירה נוסף , יש הרבה דרכים נוספות שתוכלו לממש את אהבתכם בסופו של דבר את תרגישי יותר מוכנה ונכונה ןפחות בלחץ. אל תשכחי שהפעם הראשונה מאוד מלחיצה והדבר משפיע הורמונלית ומקשה פיזית עלייך את הפעולה. שאלה לי אלייך היא קצת ישירה אז רק אם תרגישי בנוח תעני , האם קיימתם איזשהוא מגע מיני שונה בעבר ?

אממממממ

יכול להיות שאת באמת לא מוכנה עדיין לסקס מסיבה זו או אחרת [את יודעת]. ויכול להיות שמכיוון וזהו הפעם הראשונה שלך, הכאב עצמו [?] הרתיע אותך ולא האקט. אם אתה מרגישה שאת מוכנה, תסנו שוב, קצת יותר בעדינות, בלי לחץ, הרבה משחק מקדים. לי אישית זה לא ממש משנה עם קונדום או בלי.

אני לא יודעת מה עושים......

יש לי חבר 3 חודשים וניסיתי לשכב איתו רשמתי כאן כבר את הבעיות שלי והוא רוצה שאקח גלולות ואני לא יודעת עד כמה הקשר רציני או שזה לא שמנה וכדאי לי? ומתי לןקחים אותם לפני מחזור או אחרי ואחרי כמה גלולות זה כבר בטוח בלי קונדום ? ואני פוחדת לעשות את זה בלי בגלל מחלות אני ממש בבעיות אני לא מבינה כלום אבלכלום בזה שמישהו אולי יסביר לי את הדברים החשובים בבקשה!!!!!

הדבר הכי חשוב הוא להיות בטוחה!

את צריכה להיות בטוחה שזה מה שאת רוצה , ולא רק מה שהוא רוצה . זה הדבר הראשון והכי חשוב! ובהנחה שהחלטת שזה מה שאת רוצה, אז הנה כמה נק' נוספות ששאלת לגביהן: 1. חשוב!חשוב! חשוב! גם אם את על גלולות לא לקיים יחסי מין לא מוגנים לפני ששניכם ניבדקתם! 2. לגבי הגלולות - את החפיסה הראשונה לוקחים עם תחילת המחזור, ואחר כך (השניה והלאה) יש שבוע הפסקה בין חפיסה לחפיסה שבמהלכו מגיע המחזר. 3. אני יודעת שממליצים בחודש הראשון של הגלולות לא לקיים יחסי מין לא מוגנים, אבל זה רק ידע אישי אני לא יודעת עד כמה הוא נכון.
וכמו שכבר נאמר לך , חשבו לפני לקיחת הגלולות להבדק אצל רופא נשים, באותה הזדמנות תשאלי את כל השאלות שיש לך . אני בטוחה שהוא ישמח לעזור

למעלה