לא ידעתי שקיים פורום כזה

לא ידעתי שקיים פורום כזה ../images/Emo9.gif

איזה מגניב פה!!!! אני אנצל את הכניסה לשאול אותכן שאלה: אני בקטע של סטוצים עכשיו וממש לא מתכוונת להקשר לאף אחד בזמן הקרוב, לא מזמן יצאתי מהכלא (=נישואין של מיליון שנה) ואני אמהר לחזור לשם. רק מה - במסגרת ההשתרללויות פגשתי גבר מתוק, גם הוא כמוני יצא לא מכבר ומתכוון לקחת חופש ארוך ממסגרות מחייבות, וכמוני גם הוא התחיל להרגיש קצת יותר ממה שהתכוון. אנחנו מרגישים אוהבים אבל לא רוצים את זה. לא רוצים את הכבלים. החלטנו להמשיך בחופש כל אחד בעצמו כמובן, לשכב עם אחרים ולהנות מזה, ויחד עם זה להשאר ביחד. מה לעשות אנחנו מתגעגעים כשאנחנו לא יחד וכל כך אוהבים להיות יחד. יחד עם זה - ממשיכים להסתכל לצדדים ולמוד חתיכים/חתיכות. נראה לי כמו סרט המתכונת הזאת. רוצה כל כך שיצליח כי אנחנו לא רוצים לוותר על שום דבר , לא אחד על השני ולא על החופש. לשנינו ברור שזה זמני, עד שנחליט למסד או עד שאולי יימאס לנו אחד מהשני. בינתיים - לא מוותרים, ממשיכים. מה נראה לכן?

Vdrums

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בפיסקה הראשונה נשמטה לך "לא" אחת... כתבת שאת לא מתכוונת להקשר ואח"כ שאת ממהרת לחזור לכלא.
לדעתי תמשיכו ואל תוורתו ותראו מה יהיה. העיקר שנכון לעכשיו טוב לכם. אז מה זה משנה?

duduamar

New member
טוב לכם? כיף לכם? זה מה שחשוב

תלכו בעקבות הרצון שלכם. כשתרצו למסד - תמסדו. בינתיים טוב לכם ככה? תמשיכו ככה.

שאלה לא קלה

אלו שלפני מיהרו לייעץ להמשיך כי טוב לך, אבל השאלה היא האם זה יפגע בך?? אני לא מכירה אותך , ולא יודעת איך את מתמודדת עם מערכות יחסים ופרידות. אם את חושבת שלא תיהיה לך בעיה במידה והקשר יתפרק תמשיכי בכיף, אין סיבה שלא. אבל קחי בחשבון שאת עלולה להפגע..

דנה551

New member
היי לך

אני יודעת מעצמי בכל אופן שכשאני במערכת יחסים עם מישהו ויש לי רגשות כלפיו אז אינני מסוגלת לדעת שהוא יהיה גם עם אחרות ובדרך כלל בני הזוג שלי גם לא ישמחו לדעת שאני יוצאת גם עם אחרים בעת ובעונה אחת. אבל אצלכם זה נשמע הדיי ושאין לכם בעייה עם זה אז סבבה ת ה נ ו .

בזוז

New member
למרות שאני בזוגיות טובה

ולא מרגישה בכלא אני מקנאה בך על האומץ, על ההגשמה של הדרך הזו, על זה שאת נותנת לעצמך את החופש להיות ולחוות חופש לדעתי, פשוט תזרמי אם איך שבא לך - אתם לא צריכים לוותר אחד על השני, ואם מוסכם על שניכם חוסר המחוייבות - סבבה... אתם לא צריכים להמנע אחד מהשניה רק כדי לשמור על חוסר המחוייבות, אלא, אם פגשת בחור שבא לך להתערבב איתו - תתערבבי... וכנ"ל לגבי הבחור. אם לא פגשתם ואתם רוצים להיות ביחד תהיו ביחד... הבעיה היחידה שעלולה לצוץ (בעצם שתי בעיות) היא קנאה- אם אחד מכם יחוש קנאה כלפי השני, לא יוכל לשאת את העובדה שהשני פתוח להצעות ואף מיישם את הפתיחות הזו - תהיה בעיה. או כשאחד ירצה והשני לא - כלומר שיווצר איזשהו חוסר איזון במערכת בין מידת החופש למידת הביחד עבור אחד מהצדדים... אבל בואי נאמר - תעברי את הגשר כשתגיעי אליו, באם תתעורר בעיה תדונו כיצד לפתור אותה - במחוייבות או ב"שלום ולא להתראות"... תכייפי לך - והרבה.. חג שמח

../images/Emo24.gifרציתי להגיד לכן

שאתן נשים מקסימות, חששתי מהתגובות כי סה"כ זה לא מקובל וכבר אמרו לי שזה לא יכול להחזיק מעמד אבל אני מוצאת את הדרך להסתכל על הדברים אחרת ולא לקנא כי אני יודעת שאם אני לא אצליח אז זה יסגור גם אותי ואני לא מוכנה, אני רוצה גם חופש וגם אהבה. מה שאני עושה בקשר לענייןש לו באחרות זה להסתכל על זה כמחמאה, תחרות שאני מראש בראש המרוץ. הוא מקסים, הוא מושך אותן כמו מגנט, אני רואה איך הן רוצות אותו וזה מחמיא לי, כי אני יודעת שבסופו של דבר הוא שלי. הן יכולות להנות מהרגע אבל לא יותר. ואם לפעמים זה יכול לעצבן אני מייד חושבת על החתיכים שמחכים לי ותאמינו לי בנות שאני צריכה לעשות מיון כי יש יותר מידי אפשרויות והם כולם מתוקים, אז אפשר להיחות בררנית, אני חושבת על הנסיכים שלי ואני מייד מוותרת למלך - שילך, יהנה ויחזור לזרועותיי כששנינו נסיים את ההשתובבויות שלנו.... מקסים שכמוהו, מתוק כמו שלא קיים בעולם ואוהב אותי, מה יותר טוב מזה?

אין יותר טוב מהאושר ../images/Emo13.gif

כל עוד את מאושרת, זה מה שחשוב. אל תתני לאף אחד לשפוט אותך על דברים שאת שלמה איתם

למעלה