לא יהיה מפגש פורום...

the king 25983

New member
לא יהיה מפגש פורום...../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif

הכותרת הייתה כדי למשוך תשומת לב אבל היא כנראה נכונה. אנחנו כל הזמן מדברים ומדברים ומדברים על מפגש פורום אבל לא עושים כלום
יאללה בואו נדבר תכלס, מה עושים, איפה ומתי. זה השבוע האחרון של החופש! אם זה לא יהיה השבוע אז זה יידחה לפחות עד החופש הגדול שזה עוד חודשיים (אם אני לא טועה). חן הציע שאפשר אצלו בבית. אני בעד
הפעם, תתיחסו
כי זאת לא פעם ראשונה שאני כותב משהו בסגנון וההודעה שלי זוכה להתעלמות גמורה. זה גם מעליב... אז מי שרוצה לבוא שיעשה
. מכל מי שבא, נחליט איפה ומתי נעשה את זה. אני יודע שיש כאלה שלא יכולים לענות על זה עכשיו אבל אי-אפשר ככה, תמיד מישהו יהיה חסר. אז יאללה כולם לעשות

חח ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

אני בעד.., השאלה היא עם כולם יכלים לבוא אליי.., חשבתי גם על רעיון..., אולי את המפגש פורום בב"ש וניקח אותם לשחק באולינג.., אה סמיון?!?
חחחחח

רותמיקה

New member
../images/Emo31.gifנראה לי...../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שזה יקרה. אני חושבת שאנחנו לא פורום מספיק מגובש בשביל לעשות מפגש.בנוסף, אנחנו נורא מעט. אני חושבת שכדאי שנרד מזה. חולצות לדעתי גם לא יהיו מאותה הסיבה. תודה שהקשבתם.

נו באמת.... ../images/Emo168.gif

א. אנחנו מספיק מגובשים. ב. עושים מפגש פורום בשביל להתגבש עוד יותר!

the king 25983

New member
בדיוק בשביל זה עשיתי את השירשור הזה

כדי לראות כמה אנחנו אבל לפי מה שזה נראה עכשיו אז זה יהיה רק חן ואנוכי. מפגש פורום ענק
בעצם, אם חושבים על זה, אז המפגש פורום כבר היה... בפורים
יאללה אנשים תתחילו לכתוב את הדיעה שלכם גם אם היא שלילית
דווקא הפורום נראה לי מאוד מגובש ולפעמים אני אפילו מדמה את הפורום למשפחה. חבל שלא תבואי... נראה לי שבאמת לא יהיה מפגש פורום כי אף אחד לא משתף פעולה ורותם, אני לא מדבר עלייך אישית.

רותמיקה

New member
תראה סמיון..../images/Emo29.gif

לי בהתחלה לא היה נעים כל כך להגיד את זה, ואני חושבת שיש עוד שחושבים כמוני, אבל שותקים. חבל
בכל מקרה אנחנו לא ממש מגובשים ואנחנו נורא מעט..

the king 25983

New member
זה בדיוק מה שאני אומר../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

שאם אתם נגד, תביעו את דעתכם
זה חשוב מאוד
אולי אפילו יותר חשוב מלשתף פעולה. תגיבו, תביעו את דעתכם, תוכיחו לרותם שהיא טועה (וזה יהיה טוב גם לה וגם לכולם), תשתפו פעולה ותוכיחו לכולם שאנחנו פורום מגובש

Just Adi

New member
*משתפת פעולה* ../images/Emo80.gif

אני רוצה מפגש פורום ): חן חייב לי טאקי :)

רותמיקה

New member
לא מאמינה../images/Emo29.gif

זה רחוק לי, ואני בספק אם רוני ושירן יבואו.. שירן לא תבוא אם זה לא יהיה פה. בהופעות ברוק עצמאות אפשר לצאת בסבלימינבלאט ולעשות מפגשון עם מי שיבוא..

אני אומר...

שחבל לעשות מפגש פורום כי אני קצת מסכים עם רותם, ואני לא מאמין שכולם יגיעו כי זו קצת בעיה, אני בעד מפגש ברוק עצמאות בהופעה של סאבלימינל או מוקי או משהו... הכי טוב

rainbowgirl

New member
ממ

אני בעד מפגש בעיקרון ואם זה יהיה בבאר שבע או דימונה זה גם מעולה... אבל הבעיה היא שברוק עצמאות אני לא יהיה כי אמא שלי רבה איתי והיא לא מסכימה לי ללכת. גם אין מצב שאני משיגה 100 שקל בכל כך קצת זמן. אז לא יודעת. תחליטו מה שאתם רוצים. במילא אני לא הכי פעילה פה.

rainbowgirl

New member
אכן אכן חזרתי מאילת.

ואחותי אומרת שאני נראית כמו הכושים מהארלם. ואני נהיית יותר שחורה מיום ליום. אני יותר שחורה מספתע שלי התימנייה! גאד דאמט.

אממ..... ../images/Emo168.gif

אבל אם אתה רוצה לשמור על מקום בין הראשונים, אז אתה צריך לסבול גם את סבלימינאל ואת מוקי.., וחוץ מזה...,, שאין מה לעשו.., נתחיל בפעם הראשונה את המפגש, מי שיבוא יבוא, נקווה שיבואו כמה שיותר ואני נורא נורא נורא רוצה שכמה שיותר יבואו (רן, אתה שתוק, זה ברור שאתה בא...
) וכה, במפגש הבא, יבואו עוד.., וככה לאט לאט.., אין מה לעשות.., קשה מאוד לקבוע תאריך שלכולם יתאים ולא תהיה איזושהי בעיה. כמובן שאיכשהו ניפגש גם ברוק עצמאות...

למעלה