לא יהיה פינוי תחת אש!

spoop

New member
לא יהיה פינוי תחת אש!../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

נורו מרגמות לעבר גני טל,וצלף ירה על יהודים בגני טל. יש פיתרון לכל מתיישב!
אלפים נמצאים עכשיו ללא קורת גג ולא יודעים לאן פניהם מועדות! ב-ו-ש-ה -ו-ח-ר-פ-ה! אך למרות הכל

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif למה לא יצאו מרצון ../images/Emo121.gif

לפני ה-15/08? למה כבר חיכו? שירמו אותם ארבעה שוטרים ויסחבו אותם לאוטבוס, הרי זה מה שכולם עשו בערך, אז למה עשו את זה?

Scarlight

New member
כדי שאף אחד לא יגיד או יפרש

שהם הסכימו לצאת. כשסוחבים אותך בכוח אין שום ספק לגבי הדעה שלך, אבל כשאתה יוצא בשקט על הרגליים, מישהו יכול לקום ולהגיד שהם רצו להתפנות.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif פסיכולוגיה מטומטמת ../images/Emo121.gif

מה גם כך הילד יעשה למורה שלו שידרוש ממנו לעוף מהכיתה? חברי כנסת שיידרשו לצאת מהדיון? וכל מצב שאין הסכמה? נכון שזה עזיבת בית, אבל עצם אי יצאתך, מעכבת את הסדרי החיים שלך בעתיד, אז עדיף לדאוג לילדים ולצריכהם לפני האידיולוגיה שלהם.

Scarlight

New member
פסיכולוגיה מטומטמת?

אני באמת ובתמים חושב שעד עכשיו התגובות שלי היו מאוד מתונות ומנומסות, אז אודה לך אם תנהג באותה צורה ולא תקרא לדבריי מטומטמים. תודה מראש. אין בכלל מקום להשוואה בין ההתנתקות לבין כל המצבים שהזכרת. אתה משווה למצבים נחותים, כי זה עובד לטובתך, אבל אח"כ מתרעם כשאחרים משווים למצבים חמורים (=השואה), כי זה עובד לטובתם. אני לא בעד שום השוואה מהסוג הזה, כי אך אחד מהמקרים לא שקול להתנתקות. ברור? אל תשפוט אדם בשעת צערו. אני לא תומך בשימוש בילדים, אבל אין שום רע בזה שהמשפחה מחליטה לחכות שיבואו לפנות אותה. מבחינת ההורים, זה חלק אינטגרלי בחינוך של הילדים. אתה יכול להסכים או לא להסכים, אבל מכאן ועד להגיד לאנשים האלו מה עדיף ומה לא עדיף - זה הגבול.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif לא קראתי לדבריך כך ../images/Emo121.gif

דיברתי על ההתנהגות של המתנחלים כפסיכולוגיה מטומטמת. וחוצמזה, למה להקצות משאבים כדי לגרור משפחות החוצה מביתהם, הרי האמונה המשיחית שלהם כבר אזלה מזמן והיא לא מושיעה אותם וההתנתקות התקיימה ומתקיימת. אז למה להכביד על החיילים? למה להקשות על הילדים? ללמד אותם שטויות שיגידו לחיילים שיש להם בנים ומשפחות? מה שאמתו של החייל מקיים הפקודות?

Scarlight

New member
רובם סבורים שהחיילים צריכים לסרב

אבל רובם גם מבינים את זה שהם לא מסרבים (וכראיה - כמות החיבוקים). לא לכולם שם יש אמונה משיחית, ואפילו אם כן, זו זכותם. הילדים בחזקתם והם אחראים על חינוכם. הם רוצים להכביד על החיילים כדי לדחות את התהליך כמה שאפשר.

את הרגישות שלי איבדתי

מול המראות של כפר דרום אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!! ותחשוב על זה.............

Scarlight

New member
אני חושב

ועדיין לא מבין למה אתה דוגל ב"דין פרוטה כדין מאה".

מה זה משנה????

זאת תגובה מאוד ילדותית. להגיד שהם לא התפנו מראש וחיכו שיסחבו אותם לאוטובוסים כדי "שלא יחשבו שהם התפנו מרצון" שמי לא יחשבו ככה??? מה אכפת לאותו בן אדם מה חושבים עליו בכלל??? יופי - עכשיו מי שהתפנה מראש אז אולי אתה חושב עליו שהוא "התפנה מרצון" אבל עכשיו הוא מסודר. ומי שסחבו אותו הוא לפי דעתך "לא התפנה מרצון" אבל עכשיו הוא נדפק. אגב, לפי דעתי שניהם לא התפנו מרצון. להתפנות מרצון זה להתפנות לפי החלטה שלך, לא כשאומרים לך תתפנה - או שיפנו אותך בכח. כנראה שאותם אנשים מאוד מעריכים אותך, ואתה מאוד חשוב להם אם כל כך חשוב להם מה דעתך עליהם והם מוכנים להידפק ככה בשבילך.

למעלה