לא יהיה שינוי- הכל תעלול של מופז |ב

צמרת12

New member
לא יהיה שינוי- הכל תעלול של מופז |ב

ציטוט מהמוסף לשבת של ידועות אחרונות - מאמר של סימה קדמון. לצערי - אין לי לינק . בקיצור : ישבה קבוצה של אנשים טובים בראשות הקמל"ר . ולפי סימה קדמון - הקמל"ר לא עומד בציפיות של מי שמינו אותו לתפקיד ... במקום "לגרד" כמו כל איש קבע סביר , למרוח את הזמן עד הפנסיה המרופדת , ולהנות מהתנאים והחיים הטובים אי שם בקיריה ... הוא עובד קשה וגם מנסה לתקן ולהציל את מערך המילואים הגוסס ... (ממש פושע ) וגם כאשר ההצעה שלו נידחת בידי מערכת הקבע - הוא מעיז לפנות לשר הבטחון . ( הסבר שלי - אנשי קבע רבים מתפרנסים מטרטור ומחזור אנשי המילואים. החל מקציני תכנון מפוטמים בקיריה ועד ללוכדי העריקים ) == וכמובן , שאול תעלול לא יוותר על הזדמנות לגימיק מצחין ויחסי ציבור ולא לדאוג - הוא לא הולך להקים פלוגה אחת בקבע קצר ( הסבר שלי - ראש הוועד לא יפגע באוכל חינם אחד ...) אבל הוא יעשה הרבה רוח וצילצולים , וידאג לזרוק את הלכלוך על יעלון. === ואנשי המילואים מה עליהם לפי המאמר - לא יהיה כל שינוי.

ניר נגר

New member
אנחנו נעקוב אחר השינויים

ואחר יישום הדברים...כולי תקווה שמדובר ביישום אמיתי של הדברים, ושיש אור בקצה המנהרה. אם זה לא יישום אנחנו נמשיך להיות אותו הייתוש שמנקר לקודקודים בראש :)

למעלה