לא יהיו כאבי ראש מיותרים

רעוּת

New member
לא יהיו כאבי ראש מיותרים ../images/Emo193.gif

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? למי אתם לא מתגעגעים? ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? תרמתם דם פעם? מה סוג הדם שלכם? מה עושה לכם כאב ראש
? מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר
? ממה אתם לא מצליחים לברוח? מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ
? מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? איך אתם מתמודדים עם פרידות?

DeepThoughts

New member
טבולים בשקט שלקראת

אוהבים אלכוהול? מעט איך הוא משפיע עליכם? אני לא שותה הרבה למי אתם לא מתגעגעים? אני כן מהמתגעגעים ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? להתגעגע זה טוב יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי?..כן דף עם אקורדים.. תרמתם דם פעם?כמה פעמים מה סוג הדם שלכם?לא זוכרת מה עושה לכם כאב ראש ?אנשים צועקים בטלפון מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? אני מהנעלבים נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? משתדלת שזה לא יקרה על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא?לא יודעת "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" לא יהיו טלפונים. נקודה. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברות ממה אתם לא מצליחים לברוח? מזכרונות מתוקים מרירים מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? צריך ללכת הלאה.. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? מוקדם מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? שיט, זה לא שבת היום איך אתם מתמודדים עם פרידות? קשה קשה..באמת אחח

לה הודח

New member
ביפ דה טיים

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? אוהבת. משפיע מהר מדי, חזק מדי- רע :) למי אתם לא מתגעגעים? מתגעגעת להכל. באמת. ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? לא להתגעגע כלל, נראה לי תענוג. יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? חפצים משותפים שלי ושל חברה. תרמתם דם פעם? לא. מה סוג הדם שלכם? אין לי מושג. מה עושה לכם כאב ראש ? רעשים מונוטונים שחודרים למוח. מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? כל ביקורת שלילית שהיא. נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? כלל לא. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? לא יודעת אם קיים דבר כזה. "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" יהיו, הרבה. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? אני לא מתקשרת בדר"כ- חרא של חברה. ממה אתם לא מצליחים לברוח? אי אפשר לברוח מכלום. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? נעלמת. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? מאוחר. אך בתנאים הנוכחיים- מוקדם. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? 'יש לי עוד חמש דקות' איך אתם מתמודדים עם פרידות? רע מאד. איזה דיכאון.

Sheeesh

New member
זה רק הבקבוק...

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם?אוהבת, ובקלות אני מחייכת בלי הכרה... למי אתם לא מתגעגעים?לא מתגעגעת לכל מיני אנשים שלא באו טוב... ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? אחח...למי שאני מתגעגעת עכשיו יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? הממ לא אני מהמחזירות. תרמתם דם פעם? עד שאזרתי אומץ אמרו לי שההמוגלובין שלי נמוך.. עישנתי סיגריה אבל הם אמרו שזה לא תופס P: מה סוג הדם שלכם? O שקר כלשהוא |מה עושה לכם כאב ראש ? אור חזק מדיי כשאני עייפה.
מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? כשצועקים עליי...
נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? לא יותר מדיי... על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? על להתקבל ללימודים... "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" לא לא לא אני עם זה סיימתי!!! למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברות ממה אתם לא מצליחים לברוח?מחשבות... מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת?טסה לחו"ל ואח"כ קורעת ת'תחת בעבודה כדי לשלם על זה...מה שטוב שזה עוזר
הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? מאוחר.. לא לפני 04:00 לפחות
מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? עם מה אני אשתה היום את הקפה?? איך אתם מתמודדים עם פרידות? נותנת לזה לעבור לידי ואז קולטת... ואז בוכה. השיר הזה כל כך נכון

רעוּת

New member
.She shows no emotion at all

*אני לא אומרת כלום*
אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? האמת שלא ממש. לא כזה טעים לי
והוא גם גורם לי להגיד לכולם שאני אוהבת אותם. וזה הורס לי את המוניטין. או סתם להקיא, ואז זה לא כיף. למי אתם לא מתגעגעים? לאקס
ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? למי שגם ככה לא יחזור
יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? האמת שאני לא כלכך שומרת על חפצים. אבל נגיד ש blue, של ג'וני מיטשל. תרמתם דם פעם? אהא. זה היה די מצחיק כשהתעלפתי אחכ והאלה של מדא צחקו עלי
כאילו, מצחיק להם
לי לא היה כיף. מה סוג הדם שלכם? לא זוכרת. למי אכפת
מה עושה לכם כאב ראש ? ילדים. כאילו, ילדים מאוד ספציפיים
מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? שאני לא טובה מספיק נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת?
הרגל מגונה. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? לא יודעת, מהזה משנה
"לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" אהא למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? לאף אחד. לדבר זה לחלשים. ממה אתם לא מצליחים לברוח? ממה שגם ככה אי אפשר. או שלא צריך בכלל לברוח ממנו. או וואטאבר
מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? עבודה, לימודים, יותר מדי משניהם
אה, ומנגנוני הגנה לרוב. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? אני לא ישנה לעולםםםםםם
מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? שאני שונאת בקרים. ואת השעון המעורר. ואת העולם. איך אתם מתמודדים עם פרידות? אם זה פרידה מחבר אז בדר"כ אני די אדישה, באופן מטריד אפילו
מכל פרידה אחרת אני חותכת הרבה (im an emotional cutterrrrrr)
.

מיץ פזי

New member
אני לא באמת מתגעגעת אליך

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? אוהבת יותר עם הזמן. עדיין לא השפיע עלי בצורה דרסטית.. בעיקר משחרר.. למי אתם לא מתגעגעים? אממ להגיד לחברה שלי לשעבר זה יהיה ממש רע מצידי? ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? אני גם בדעה שלהתגעגע זה טוב :) יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? ספר של חברה שלי לשעבר, שלדמות הראשית בו יש קטע עם מישהי שקוראים לה כמו חברה שלי.. אעאע.. תרמתם דם פעם? לא זה ממש מפחיד אותי. מה סוג הדם שלכם? אין לי מושג. מה עושה לכם כאב ראש ? כשאני שותה קפה דבר ראשון בבוקר בלי לאכול כלום.. מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? אף אחד לא שם לב לתחביר הלקוי של המשפט הזה?? אבל כולם הבינו וענו אז.. נראה לי גם, כשצועקים עלי.. נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? לא במיוחד.. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? וואו הרבה דברים.. על כמה שאני רוצה חברררר.. חחח P: "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" לא לא לא למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברים.. ממה אתם לא מצליחים לברוח? ממחשבות בלילה, ממש כשאתה רוצה כבר להרדם ואתה לא מפסיק לחשוב על דברים.. ואי אפשר להפסיק לחשוב פשוט. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? מדמיינים דף חלק במוח שלי ומנסים לחשוב על ריק. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? תלוי. עכשיו ממש מאוחר כי אין לי באמת מה לעשות.. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? כמה שעות ישנתי
איך אתם מתמודדים עם פרידות? בדרך כלל בסדר כי אני פשוט מדחיקה קצת
אחד השירים המעולים

רעוּת

New member
אשכרה תחביר לקוי ../images/Emo6.gif

טוב, זה יכין אותך לשאלות לוגיקה בפסיכומטרי, גם שם לא באמת ברור מה רוצים ממך
.

באיחור

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם?לא אוהבת..אבל לפעמים נחמד איזה בירה עדינה... למי אתם לא מתגעגעים?לאבא ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע?..... יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי?כמובן..יש כמה כאלה תרמתם דם פעם?ברור...הרבה יותר מפעם אחת... מה סוג הדם שלכם?אין לי מושג מה עושה לכם כאב ראש ?שמש,וכשאני לא שותה..ומסטיק בטעם מוזר כזה תפוח ודובדבן ופטל... מה אתם נעלבים כשאומרים לכם?קללות וכאלה..לוקחת את זה תמיד קשה.(בשבילי גם "סתומה" זה קללה) על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא?על לבנונים שרוצים לצלוף בי בבסיס..נראה אותם עכשיו מוהאהאה!! "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?"לא מבטיחה. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ?ורדה רזיאל ז'קונט.סתם .לא. תלוי על מה צריך לדבר... ממה אתם לא מצליחים לברוח?הרבה דברים. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת?מתסגרת בחדר ומנגנת בגיטרה:) הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ?מאוחר מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר?הממממ מה השעה?!יש בנות גילמור?! איך אתם מתמודדים עם פרידות?פיכסה

"התעוררתי, וזה חיכה לי.."

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? לא אוהבת, זה לא טעים לי, אני לא מבינה את התועלת שבשתיה ומספיק לי להריח משקה כדי להשתכר. למי אתם לא מתגעגעים? אני לא טיפוס מתגעגע
ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? למי שלא יכול להיות שלי. יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? טבעת ומכתבים. תרמתם דם פעם? אף אחד לא רוצה את הדם שלי.. אנמיה
מה סוג הדם שלכם? נראה לי ש O משהו מה עושה לכם כאב ראש ? אנשים שצועקים, . מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? שאני מבוזבזת, שיש הרבה כמוני, "שכל מה שהרגשתי יילך כמו שבא". נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? כבר לא. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? על מה שהיה יכול להיות. "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" טלפונים לא אבל SMSים כן. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? לחברות שלי. ממה אתם לא מצליחים לברוח? מהעובדה שאני אמורה להיות "בוגרת" ולהחליט החלטות חשובות לגבי החיים שלי. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? הולכת לישון ומקווה לטוב. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? מנסה מוקדם אבל זה לא ממש מצליח [אהמ..] מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? אני מדמיינת את הרגע שבו אחזור הביתה ואזחל שוב למיטה, מיותר לציין שזה אף פעם לא באמת קורה אבל זה הדבר היחיד שמצליח לגרום לי להתנתק מהכרית האהובה שלי
איך אתם מתמודדים עם פרידות? תלוי ממי ולמה.

וואי, O, את באמת מגניבה ומיוחדת ../images/Emo3.gif

את יודעת שבתכלס בתיאוריה [/אם לא היית אנמית] את יכולה לתרום דם לכולם? זה עושה אותך, גם בסוג דם, לזו שהכי עוזרת והכי סוג של סלפלס...
טוב, אבל זה גם תלוי איזה O. ובכלל סיימתי ללמוד ביולוגיה לפני יותר מ4 שנים. מי זוכר

גוזלה

New member
"... הכל נעלם במערכת הדם ... "

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? אהבתי לפני שהתחלתי לנהוג. מאז שאני נוהגת גיליתי שאני חייה נהדר בלעדיו. משפיע עלי? אני רוסיה, אז לא ממש... חחח.. סתם, למען האמת, הוא פשוט הופך אותי לקיצונית- אם אני עצובה- אני נהיית סופר עצובה, אם שמחה, אז אני הכי כיפית וזורמת שיש. אם אני עייפה- אז חבל... חח למי אתם לא מתגעגעים? אני מאוד נוסטלגית- מתגעגעת לכל מה שנגמר וחלף. ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? לאקסית. לאקסית שלפניה. לביה"ס. לילדות. [למרות שלפעמים הגעגעוים האלו נעימים כל כך, ומחזירים למקומות כל כך טובים]. יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? כדור מזל כזה, שקיבלתי מהמורה שלי ביסודי, למעשה הוא היה פעם בובה על מחזיק מפתחות, וקרוי על שמה, "עדנה". תרמתם דם פעם? כמובן. משתדלת כל שלושה חודשים. אתמול עברו שלושה חודשים, אבל לצערי הייתי חולה, אז לא אישרו לי. מה סוג הדם שלכם? אני חושבת שB+ אבל אני ממש לא זוכרת. בדקתי לפני הרבה זמן, וכשגיליתי שזה לא סוג דם מגניב כמו O, שכחתי ממנו. מה עושה לכם כאב ראש ? עצבים. לחץ. עייפות. חוסר אונים. מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? לא משנה מה- אם צועקים עלי זה ממש מעליב. ובכלל, כשמאשימים אותי בדברים שלא עשיתי, זה מטריף אותי. מוציא אותי מדעתי. נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? לצערי עד עכשיו כן. לאחרונה, לא בדקתי... אבל נראה לי שזה הפך מורכב יותר ועכשיו אני משווה לשתי האקסיות הרציניות שלי. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? ".. זה הזמן ללכת..." "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" יהיו. ועוד איך יהיו. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברה ממש ממש טובה. עוד כמה חברים טובים לגיוון. ממה אתם לא מצליחים לברוח? מעצמי, אני מניחה. מהעבר- שרודף אותי וחוזר אלי תמיד. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? פשוט מנסה לא לברוח אלא לקבל את זה כחלק מהחיים. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? אני מחושבת בשעות השינה, אם צריך להתעורר מוקדם, אלך לישון מוקדם. אם לא צריך להתעורר מוקדם, אז אני לחלוטין טיפוס של לילה. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? כשהשעון המעורר מצלצל- 'אני לא מאמינה.' כשמתעוררת בכוחות עצמי, גם אז- 'אני לא מאמינה.' איך אתם מתמודדים עם פרידות? אני לא מתמודדת איתן. אני סוחבת על גבי משאות של שנים, לצערי. הגיע הזמן להרפות, לא ? כאילו שאפשר בכלל לדעת. ואיי- היה כיף לחלוטין! אשוב שוב:]

תמרוש5

New member
המ.

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? לא חושבת שאוהבת זאת הגדרה טובה בשבילי. אבל זה עושה לי טוב כשיש אנשים שכיף איתם,וכשאין אני סתם עצבנית ואלימה. למי אתם לא מתגעגעים? לכל האנשים מהבצפר הקודם. ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? לאיזה אחת. יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי?אכן.
תרמתם דם פעם?לא. מה סוג הדם שלכם?אין לי שמץ. צריכה לבדוק באמת
מה עושה לכם כאב ראש ?לא יודעת>< מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? הממ הערות עוקצניות. נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת?לאP: על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא?על כל מיני אנשים,שכבר לא מעניינים. "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" יהיו יהיו. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברה אחת,שהיא סוג של פסיכולוגיתP: ממה אתם לא מצליחים לברוח?מחשבות. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת?מנסה לנתב אותן למקום אחר,לרוב לא מצליח. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ?מאוחר. בלילה זה השעות הטובות שלי. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? "אני עייפה." איך אתם מתמודדים עם פרידות? לא טוב בכלל.

DNase

New member
1:35

אוהבים אלכוהול? כן, לא את האלכוהול עצמו אלא את מה שהוא גורם. איך הוא משפיע עליכם? תלוי במצב הנפשי למי אתם לא מתגעגעים? ואוו.. להרבה מאוד אנשים ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? נראה לי שאני סוף סוף לקראת שלב ה"לא להתגעגע" למי שאני רוצה לא להתגעגע יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? יש כמה. בכלל, יש לי בעיה חמורה של לא לזרוק דברים תרמתם דם פעם? כן מה סוג הדם שלכם? נראה לי שאני הולכת להרוס את הרצף של ה"לא יודעת"- AB+ מה עושה לכם כאב ראש ? לא משהו ספציפי מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? לא עולה משהו ספציפי. תלוי נראה לי בסיטואציה ובאדם ממול נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? לא ממש על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? זה קשור ל-לא להתגעגע "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" לא למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? למי שחשוב ממה אתם לא מצליחים לברוח? מכל מיני שטויות ואובססיות מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? מחכה שיעבור לבד הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? באמצע מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? כלום, נראה לי איך אתם מתמודדים עם פרידות? תלוי ממי זה שיר שפוגע בול

נגיד, איך את עונה לשאלונים החותכים של עצמך?

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? תלוי. לפעמים מרדים לי תצורה, לפעמים משמח קלות, לפעמים עושה אותי דבילית לגמרי, ולפעמים סתם כבד על המוח ועושה את ההפך ממה שרצוי. למי אתם לא מתגעגעים? לכל מי שכבר עבר. ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? אני עדיין בדעה שאם באמת הייתי רוצה להפסיק להתגעגע ולהפסיק להאחז הייתי מצליחה, אבל כנראה יש לי איזשהו אינטרס דפוק להמשיך לזכור [רעות? פרויד?] יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? כן. חולצה. ודיסק, למרות שהוא היה מתנה. אני עוד צריכה להביא את עצמי לזרוק את זה. זה דיי נורא. תרמתם דם פעם? האמת שלא. אבל מסיבות בריאותיות
מה סוג הדם שלכם? אני חושבת שבי פוסיטיב. דחקות אה? מה עושה לכם כאב ראש ? לחשוב יותר מדי, לא לישון מספיק טוב, יותר מדי אלכוהול, מלש"בים. מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? לא יודעת, אלף דברים
נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? חחח משתדלים שלא. כי זה לא ממש בר השוואה. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? כל מיני אנשים שעברו. "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" כן. זה כבר באמת אין. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? האמת שלרב לנועה, אבל רק כשהיא לא נוטשת
[רעות, הרסת לי תחיים וזה] ממה אתם לא מצליחים לברוח? מעצמי. בלעעע. ועוד כמה דברים מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? הכל, באמת שהכל הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? בד"כ לא מוקדם מספיק. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? לא-רוצהההה-לקום איך אתם מתמודדים עם פרידות? חחחחחרא

punky brewster

New member
רק בגלל יער השקרנית אני עונה על השאלות

אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? מעולם לא הכנסתי לגופי טיפת אלכוהול אז אינני יודעת איך ההרגשה ולפי תשובתי די ברור להסיק שאני לא אוהבת את זה למי אתם לא מתגעגעים? לשיר, ליעל, לאייל ולעוד הרבה הרבה אנשים ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? לאורן, לעינב, לאחי,לרותם ולעוד הרבה הרבה אנשים יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? אני שומרת הכל, הארון שלי הוא כמו ארכיון קטן, יש לי אפילו התכתבויות מבית הספר שהייתי מחליפה בדף האחרון במחברת עם אחרים תרמתם דם פעם? יאפ, והתעלפתי 5 דקות לאחר מכן (אנמים אנונימים) מה סוג הדם שלכם? או+ מה עושה לכם כאב ראש ? להתווכח עם אנשים טיפשים מה אתם נעלבים כשאומרים לכם?כשאומרים משהו רע על חברות שלי או המשפחה שלי זה ממש מעליב אותי והתגובה שלי לא מאחרת לבוא בד"כ אותו אדם משלם על כך ביוקר ומי שמכיר אותי יודע :) ובנימה זאת מיכל אם את קוראת את זה..."אנחנו ממש מצטערים" נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? ממש לא. כל אדם ועולמו. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? אצלי לצערי זה הולך ההיפך, קודם אני לא חושבת על משהו ואח"כ הרבה "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" אני אוהבת לילות לבנים!!! למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? לאף אחד, בד"כ אם יש לי צורך עז לדבר סימן שיש לי בעיה נורא חמורה ואם יש לי בעיה ממש חמורה סימן שאף אחד חוץ ממני באמת יכול לסדר או לעשות משהו אבל האדם השני שאני אחשוב עליו זה הילה ממה אתם לא מצליחים לברוח? ממה שכ"כ הרבה אנשים אומרים לי שעלי לעשות מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? בהתחלה ניסיתי להתעלם אבל זה די נכשל הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? ישנה ממש מעט וקמה ממש מוקדם. כ"כ הרבה לעשות וכ"כ מעט זמן. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? בפברואר תהיה בידיים שלי ניקון SLR חדשה ומושלמת..האמת אני לא חושבת על זה רק בבוקר :) איך אתם מתמודדים עם פרידות? כשהצד השני עושה טעות ממש ממש קטלנית אין לי שום בעיה פשוט לקום ללכת ולא להסתכל אחורה אבל מצד שני אני טיפוס שנורא מתגעגע לטווח הרחוק אז זה די יכול לעזור לעניין (כשהוא לא בדרגה חמורה )

למעלה