"... הכל נעלם במערכת הדם ... "
אוהבים אלכוהול? איך הוא משפיע עליכם? אהבתי לפני שהתחלתי לנהוג. מאז שאני נוהגת גיליתי שאני חייה נהדר בלעדיו. משפיע עלי? אני רוסיה, אז לא ממש... חחח.. סתם, למען האמת, הוא פשוט הופך אותי לקיצונית- אם אני עצובה- אני נהיית סופר עצובה, אם שמחה, אז אני הכי כיפית וזורמת שיש. אם אני עייפה- אז חבל... חח למי אתם לא מתגעגעים? אני מאוד נוסטלגית- מתגעגעת לכל מה שנגמר וחלף. ולמי הייתם רוצים לא להתגעגע? לאקסית. לאקסית שלפניה. לביה"ס. לילדות. [למרות שלפעמים הגעגעוים האלו נעימים כל כך, ומחזירים למקומות כל כך טובים]. יש איזה חפץ של מישהו אחר שנשאר אצלכם ויש לו ערך סנטימנטלי? כדור מזל כזה, שקיבלתי מהמורה שלי ביסודי, למעשה הוא היה פעם בובה על מחזיק מפתחות, וקרוי על שמה, "עדנה". תרמתם דם פעם? כמובן. משתדלת כל שלושה חודשים. אתמול עברו שלושה חודשים, אבל לצערי הייתי חולה, אז לא אישרו לי. מה סוג הדם שלכם? אני חושבת שB+ אבל אני ממש לא זוכרת. בדקתי לפני הרבה זמן, וכשגיליתי שזה לא סוג דם מגניב כמו O, שכחתי ממנו. מה עושה לכם כאב ראש ? עצבים. לחץ. עייפות. חוסר אונים. מה אתם נעלבים כשאומרים לכם? לא משנה מה- אם צועקים עלי זה ממש מעליב. ובכלל, כשמאשימים אותי בדברים שלא עשיתי, זה מטריף אותי. מוציא אותי מדעתי. נוטים להשוות כל חבר/ה לאקס/ית המיתולוגי/ת? לצערי עד עכשיו כן. לאחרונה, לא בדקתי... אבל נראה לי שזה הפך מורכב יותר ועכשיו אני משווה לשתי האקסיות הרציניות שלי. על מה חשבתם פעם הרבה ועכשיו כבר לא? ".. זה הזמן ללכת..." "לא יהיו טלפונים בסוף לילה לבן..?" יהיו. ועוד איך יהיו. למי אתם מתקשרים כשאתם צריכים לדבר ? חברה ממש ממש טובה. עוד כמה חברים טובים לגיוון. ממה אתם לא מצליחים לברוח? מעצמי, אני מניחה. מהעבר- שרודף אותי וחוזר אלי תמיד. מה אתם עושים כדי לנסות לברוח מזה בכל זאת? פשוט מנסה לא לברוח אלא לקבל את זה כחלק מהחיים. הולכים לישון מוקדם או מאוחר בדר"כ? אני מחושבת בשעות השינה, אם צריך להתעורר מוקדם, אלך לישון מוקדם. אם לא צריך להתעורר מוקדם, אז אני לחלוטין טיפוס של לילה. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו בבוקר? כשהשעון המעורר מצלצל- 'אני לא מאמינה.' כשמתעוררת בכוחות עצמי, גם אז- 'אני לא מאמינה.' איך אתם מתמודדים עם פרידות? אני לא מתמודדת איתן. אני סוחבת על גבי משאות של שנים, לצערי. הגיע הזמן להרפות, לא ? כאילו שאפשר בכלל לדעת. ואיי- היה כיף לחלוטין! אשוב שוב:]