לא יואמן

לא יואמן

אני פשוט לא מבין את רה``מ הזה , טוב לא רק אני אלא 99% מהעם הזה לא מבין את האיש הזה , אין דבר כזה , במקום להגיב ביד קשה וכואבת נגד הרוצחים האלה , רה``מ הזה מחכה לפיגוע הבא, והרוצחים האלה לא נתנו לו לחכות הרבה, ופגעו בנו בפעם הכמה מי יודע כבר כמה , אי אפשר יותר לספור , פשוט מאוד , אם ראש הממשלה , אם יש עדיין ממשלה כזאת , לא יתן לצה``ל להגיב , העם הזה יתפוצץ מכעס ויקח את החוק והביטחון לידיים , וזה פשוט תסריט לא דמיוני , אלא המציאות הקשה , אי אפשר יותר להבליג , אם הערבים חושבים שרה``מ מבליג , אז הם צריכים לדעת שהעם שבישראל לא יכול עוד יותר , אתם רוצים עוד הצעה שתפתור את הבעיה הזאת , אז ככה : פשוט למחוק את האערים הפלסטינות מהמפה, ולגרש את כל הרוצחים האלה מכאן , לפני שהם יגרשו אותנו מפה , אבל שיהיה ברו לכל העולם הזה , חי או מת אני מפה לא זז . אפילו אם יהרגו אותי , חברים זה לא משבר חולף , אנשים לא מבינים את הבעיה כאן , כי השמאל פה עשה להם גן עדן אצל ערפאת , והם פשוט עדיין מאמינים להם , ובראשם הבן זונה ( יוסי ביליין) , וחברו שמעון פרס וחברו הטוב : יוסי שריד , אגב יש להם מסר מערפאת ומחברו הטוב נאסראללה : שאומר : אתם עשיתם את המלאכה מבפנים ואנחנו עשינו את המלאכה מבחוץ , והכל לפי המתוכנן , אגב , אני רוצה להגיד דבר אחד והוא שלא יבלבלו לי את המוח בהסתה או שאר דברי ההבלים שלהם , החברה שלנו והעם שלנו עובר בעיה רצינית ביותר , אין דברים כאלה פה , אני דורש מכל אדם שהוא בעל ראש חכם ואמין למדינה שלו שידרוש אחרי שנגמור את הערבים האלה הקמת וועדת חקירה ממלכתית ישראלית לחקור את מי שהביאו אותנו לפה ולשלוח אותם לכלא לתקופה רבה מאוד ולחוקק חוק ההוצאה להורג , במובן גזר דין מוות , ולשלוח את כל הרוצחים לשם , כי זה המקום היחיד שיפחיד אותם באמת .

ANGI

New member
הודעת היום

אני בכנות לא חושבת שאתה מתכוון לדברים שאתה אומר , הרי מה שאתה רוצה זה מרחץ דמים שכבר לא מתאים למציאות של העולם היום אם יש קוסובו ארצות הברית בפנים העולם לא מוכן לרציחות עם צריך לעשות נסיונות נושאים להרגיע , כי אם לא אז אפשר להתחיל לארוז אתה לא מבין את המצב אולי ברק כבר מבין וכן הוא עדיין, מבליג אל תחשוב שאין לו תוכניות

assafbr

New member
תעתועי ברק

אל תחשבי שלברק יש ממש תוכנית. זה נראה ממש גדול עליו. רה``מ עדיין לא ממש הצליח להחליט מה הוא באמת רוצה מעצמ (כן מהפכה אזרחית או לא?) (כן ממשלת אחדות או לא?) אז צריך להיות ריאליים ומודאגים שבראש מדינת ישראל עומד סכיזופרן שלא מצליח להבין מה הוא רוצה מעצמו ומהמדינה אותה הוא מוביל!

מוגבלות היא מחלה מדבקת

פסיכולוגיה היא לא הצד החזק שלך כותב יקר וגם הבנה מדינית. גם השימוש במילים לא משהו שהתאמנת עליו מספיק. לקבל את שרון ולחזור בארון יהיה לנו תמיד זמן. להשיב את ביבי עם תרבות השקר והשחיתויות גם לזה יהיה זמן. לעשות שלום זה דחוף. לשפוך דם זה ממש לא חיוני ולא דחוף. המתינות היא יסוד חיינו. עוד מצדה זו גחמה מטורפת של אלה שלא למדו הסטוריה. שכחת שלא שינו בלילות כשחיילנו היו ברווזים במטווח ורק שרון הגאון הציע להנחית מכת חזקה רגע לפני היציאה. מעניין איםפה היית עושה מילואים היום אם אתה עושה בכלל אם חזיונות המתנחלים ושרון היו מתממשים. לא רוצים לעשות מילואים בפאתי בגדד וגם לא רוצים להיות חיל מצב בטריפולי. רוצים לשבת איש תחת גפנו ותאנתו ובשלוה. ואם אתה כל רוצה מלחמות ועימותים לגיון הזרים עדיין מגייס ויש כוחות או``ם במשימות באפגניסטן. עזוב אותנו מהתעתועים שלך ועל תעמיס אותם על ברק. תראה קצת חדשות ותקרא קצת ספרי היסטוריה ואח``כ תצא למילואים ותחזור ותכתוב מה דעתך. אבל יש גם אפשרות ללכת לישיבת אור הדם בישוב מטבחי-שכם ושם בודאי תרווה נחת.

assafbr

New member
על כל הימין להתאמן במילותיו

אולי על כולנו בעלי הדעה השונה משלך להתאמן בדברינו עד אשר נדע להגיד דברים בשבח הממשלה והליצן שעומד בראשה. או אז נהיה כולנו מאומנים למשעי ונדע כולנו יחד לומר את מה שהשמאל רוצה לשמוע!! קשה לך כנראה לשמוע דעה הפוכה אבל זה בסדר זה לא רק לך זה לכל אנשי השמאל שקשה להם להשלים עם התנפצות האשלייה. אז רק שתדע שאתה שייך לקבוצה מכובדת של אזרחים בהם גם שרים וראש ממשלה אחד שעדיין מאמינים בהסכמים עם ערפאת. האם תתעוררו או שתהיו כמו הפנאטים הדתיים אותם אתם כ``כ מתעבים שהולכים עם צדקתם עד הרע מכל(וגוררים אותי אחריהם).?

חבל שלא כתבת בגרמנית - זה היה יוצא טוב יותר

שפה כזו בפרוש לא לא לעניין. מילא הקללות ומילא גזרת החיסול והשמד אבל אחרי ככלות הכל שהוצאת כל כך הרבה אויר מה כבר נשאר. אז אין ערבים בעולם ויש רק יהודים צדיקים. אבל שכחת יש גם מוסלמים וזה יהיה מאד קשה לטפל בכולם. וחלק מהערבים נוצרים. וזה שאר מחצית העולם. וישארו בסוף רק סינים והודים ויהודים ואז אריק שרון לא יוכל להבחר לראשות הממשלה אבל בודאי שיוכל להקים חווה נהדרת בלבנון ותוכל לגור שם ולמשול משם. בקיצור - טול קורה מבין עיניך. דם מביא דם מביא דם מביא ... ולכן כל הכבוד לאהוד ברק על ההבלגה ועל זה שהוא לא נותן לנו לרדת לדרגה של חיות אדם ולא מציף את המזרח התיכון בדם וכידוע לכולם יש דם ומי שזורק בוץ לא יכול להשאר נקי. אז תרגע ותיקח אויר ותחשוב שנגזר עלינו לחיות כאן וגם עם השכן לא הוגן ולא בסדר אז תחשוב איך לא יסדרו אותך אבל לעבור דירה זה לא פתרון והרי להעביק אותו דירה גם אתה לא יכול. אז די מהקללות והדם. עברנו צרו רבות בתולדותינו ופתאום לאף אחד אין יכולת לסבול ולהבליג ורוצים דם. ראית את הערבים שנפגעו בחדרה. כל בקעה אל גרביה ראתה וכל השטחים שמעו. לכולם קרובים גם לנו וגם להם. לאף אחד אין פטנט לזבנג וגמרנו ובודאי שלא למי שהטביע אותנו בלבנון או למי שסיבך אותנו בקטסטרופה כלכלית. סבלנות. תהיה בן תרבות כיאה לבן לעם שנתן לעולם את התורה ואת המידות הטובות. מזה שנשפוך דם לא נגיע לשום מקום ום החמומים שביננו לא ירגעו כי דם מעורר דם ולא מרגיע.

למעלה