לא יודעים מי הזמר שקיים ייחסי מין אסורים ...

modulo1000

New member
לא יאומן....עדיף שהיה נשאר עם הכבשים...

אם זה קרה אז זה היה בין השנים 1975-1977
אם זה היה קורה בארץ הייתה התיישנות כי היא הפכה לבת 18 ב 1983 וחלפו 30 שנה מאז
אבל באנגליה אין התיישנות על עבירות פליליות
בכל מקרה אם זה אכן קרה
מה אומר קשה מנשוא
אדם עם כזו רגישות במילים ובלחן....בלתי נתפס
http://www.youtube.com/watch?v=o_zJKPR3wFQ

Barmelai

New member
התיישנות זה טוב לחוקים

על מוסר והתנהגות אנושית בסיסית אין התיישנות. מי שתקף מינית ילדה בת 12 תשע פעמים, ישאר חלאה עד מותו וגם אחר כך. אין התיישנות. ועכשיו לך תדע אם זו הייתה הילדה היחידה. ואין בכלל מקום להשוות עם הכבשים, שעד כמה שאני יודע היו בגירות והמעשים היו בהסכמה, לפחות מצידו של הארפר. הארפר היה מהמוזיקאים הבודדים שנכנסו לי ללב יחד עם השירים. לפחות האישיות הדמיונית שהשתקפה במוזיקה. במקרה הזה ההתפכחות היא אכזרית במיוחד. אני הולך עכשיו לשמוע טום ראפ. מי עוד נשאר לי.

Barmelai

New member
אם בשירים סימבולים עסקינן

שים לב למילים של forbidden fruit השיר שפותח את Valentine

Baby, won't you play with me ?
Games that no one else can see ?
Leanin' over out my window
Flashing me a mini flower show

Steal away from mummy, oh there's my little girl
On the pillow of my tummy give my hair a curl
Run your fingers under and over, make us a little pool
And don't forget about tomorrow in the same place after school.

Baby, make me calm your fears
Let me hold your thirteen years
In between the silky, love me
Race my heart and let ……….

Oh baby I can feel you, see my thunderburst
Melting us together in the plains of magic thirst
We can be forever and ever, watching the water fall
Floating in the lake of all peace after love and after all.

זה מ 1974

modulo1000

New member
שיר בעייתי ...

אני חשב שרוי כתב הסבר בפייסבוק אבל מחק אותו

הנה אחת התגובות

Roy's song Forbidden Fruit is autobiographical as far as i know, although the detailed explanation of the song and the circumstances behind it seems to have disappeared from the web. I'm assuming that the allegations relate to the same girl. I was never comfortable with the song, even when i heard it back in the mid Seventies, but the rest of his canon is something i only have superlatives for, and for this one error of judgement (i am talking about the song, not any alleged incident) i have always accepted Roy as a flawed genius. Therefore he has not gone down in my estimation one iota because i was already aware of, and have accepted, the flaw. The interesting thing is the way the song was accepted by EMI at the time - a time, as many of you will remember, of very conservative attitudes towards sex (at least publicly); the very height of Mary Whitehouse's influence in fact - and yet, in a different climate opinion has turned. It shows how subjective public attitudes are, and these partly drive the way the law is interpreted and enforced. Roy has always worn his heart uncompromisingly on his sleeve, and made no secret even in this instance, otherwise the song would never have been published; it has been out in the world for almost 40 years now. The way i've always interpreted Forbidden Fruit is as a heartfelt love song that implies strong feelings on both sides. The piece i read several years ago suggested that Roy had met the woman in question quite recently and that she had no malice towards him. However, in the eyes of the law of course it is an offence, and perhaps she has had a change of heart or been persuaded to press charges in the light of the Yewtree investigations. I have feared over the last few years that the song would come back to haunt him, and because he has always been outspoken he probably has more than his fair share of enemies out to get him, particularly in the right wing media who will no doubt have a field-day over the whole situation. Expect a sensationalist 'exposé' in the Mail any day soon, along the lines of their tacky hench job on the Milibands. Lets not be naive about the song or the context of the age in which it was written: there are no doubt many rock stars out there who have had sex with underage groupies but whose stories will never reach the press. As one of the greatest singer-songwriters since the dawn of the rock era Roy will always be a hero of mine, whatever the outcome, and the rest of his catalogue will forever stand testament to his musical genius.

modulo1000

New member
הנה סיפור הכיבשה

http://www.bpfallon.com/2011/05/roy...-east-lancashire-sheep-shaggers’-association/

לרוי הארפר בשנים ההן לא היו חיים נורמטיביים
אימו מתה כמה שבועות אחרי שנולד
אימו המאמצת הייתה בקטע של עדי יהווה
הוא עצמו קיבל טיפולי חשמל והיה מאושפז
אני לא פוסל שבהשפעת סמים חיים הזויים הוא גם עשה את הדבר הנורא ההוא
ואפילו לא הבין שזה בעייתי .... לראייה השיר בו הוא מציין שזה פרי אסור והגיל האסור
בכל מקרה ייתכן ויש אמת בתביעה וייתכן שלא
אני בכל מקרה לא מתכוון להימנע מלהקשיב למילים ולמוסיקה שלו
שיש להם חיים משל עצמם
וגם הוא הפך לאדם אחר מאז
אבל אם בית המשפט לא יקבל את הכחשותיו הנה מה שמחכה לו
http://www.youtube.com/watch?v=82Roe1iKJXE

Barmelai

New member
אני לא יודע

עקרונית אני חושב כמוך, שלמוזיקה יש חיים משלה ואמנות צריך לחוות במנותק מהאמן.
רק שהפעם זהו מקרה קשה.
כי רוי הארפר לא כתב שירים מנותקים.
אני יודע ואתה יודע, שמתוך מכלול השירים של הארפר, הסונגבוק שלו, עולה דמות מצטברת שלו עצמו. אולי אמיתית, אולי הדמות שהארפר רוצה שנאמין כי היא אמיתית.
והדמות של הארפר, שמשתקפת בשירים היא דמות מוסרית, רגישה, נכונה וצודקת, לעתים על גבול הצדקנות, ללא פשרות.
הארפר יוצא, או מוציא עצמו, אביר של אהבה, נביא של זעם, דעתן, סוג של מטיף חילוני. ויש לו מה לומר על כל דבר. מישהו שאתה רוצה לקחת ממנו משהו לחיים שלך.

אבל פעם הייתה ילדה בת 12. והיא לא כתבה מעולם ולו שיר מרטיט לב אחד.
ובכל זאת, היא הייתה ילדה, ובגיל 12 היא הייתה אמורה לשחק עם הבובות שלה, לא עם איבר המין של הארפר.
בגיל 12, המבוגרים סביבה היו אמורים לספק לה בטחון והגנה מהעולם שלהם, כדי שהיא תוכל להמשיך עם הילדות שלה, כמו כל הילדות.
אבל אחד מהמבוגרים הללו שהקיפו אותה לקח לה את זה.
הילדה חדלה להיות ילדה ואילו הפדופיל המשיך בחייו כרגיל.

כל הדברים שכתבת לא יכולים להיות הצדקה. לא תירוץ ואף לא טיעון מקל למעשים ש(כביכול) עשה.
הארפר המשיך בחייו בלי לתת את הדין על פשעיו. ואפילו אם היא אומרת עכשיו שאין לה טינה כלפי האיש שלקח לה את הילדות, זה לא משנה.
ב 1975 הארפר לא יכול היה לדעת איזה נזק נפשי הוא גורם או לא גורם לקרבן שלו.
הוא היה בן 34 והיא ילדה. הוא היה אמור להגן עליה מעצמו.
שום דבר לא יכול לכסות על זה.
אפילו אם חוץ מתשע התקיפות המיניות (ואלו היו תקיפות גם אם הילדה רצתה את המין) הארפר אכן הפך לאדם אחר ונותר נופת של צופים עד עצם היום הזה.

לשכנינו הערבים יש ביטוי שאומר, חבית דבש שיש בה כפית חרא, היא חבית חרא.

לכן, אם ההאשמות נכונות, אני שמח שלא קיים חוק התיישנות באנגליה. כי אם העבר חזר אחרי 40 שנה לנשוך באחוריו, לזה ייקרא צדק.
ובאשר לכל השירים היפהפיים שהוא כתב, ואפילו האלבום החדש מלפני חודשיים שממש נדלקתי עליו, אני לא יודע. באמת שלא יודע.

modulo1000

New member
מסכים אבל אמשיך לשמוע...

את הארפר
גם את צארלס מנסון
גם את זה שהבן שלו באל קעידה
גם את יוסוף איסלאם
כי לא מעניינת אותי הביוגרפיה של האומנים
שחלקם גם אם לא פושעים הינם יצורים לא מוסריים
חלקם אנטישמים
חלקם מתעבים ומחרימים את ישראל
וזה בעיני לא רלוונטי ליצירה עצמה
אבל מודה שאם זה נכון קשה לקבל זאת
ויותר גרוע זה סותם את הגולל על הסיכוי שיופיע אצל הלידי בסלון

KFir R

New member
פשששש...הזמר "המפורסם" הוא קטן בהשוואה למה

שרוי הארפר עשה, אם זה אכן נכון מה שמאשימים אותו, תרתי משמע...מסתבר שהכבשה זה רק קצה הקרחון כנראה...מזכיר לי את ההפתעה שהייתה לי כששמעתי שאחד האנשים שהכי הערכתי, ארתור סי קלארק (חוץ מהספרים במד"ע שהוא כתב, היו לו סדרות נחמדות מאוד בשנות השמונים בנושאים של תופעות מוזרות ועבמ"ים) הואשם גם הוא בפדופיליה...

למעלה