לא יודעת איזה נושא לתת להודעה :)

• פותח הנושא JBR
  • פורסם בתאריך

JBR

New member
לא יודעת איזה נושא לתת להודעה :)

היי, לא יודעת מי עוקב אחרי הסיפור שלי. אני בעיקר קוראת סמויה בפורום, מידי פעם מעלה הודעה. בכל אופן, לא מזמן סיפרתי על ידיד שנהיינו חברים לפני כ3 חודשים והתייעצתי לגבי תדירות הוויכוחים. מעשה שהיה אתמול, כך היה: החביב שלי נוסע בקרוב לטיול. יש לו קטע בזמן האחרון להפציר בי לקנות לו מתנה (כן, הוא הביא לי אחת... :) ) החלטתי לעשות משהו מצחיק לפני שהוא טס. הכנתי "ערכת הכנה למטייל" מלאת הומור האמורה להכין אותו לטיול (פאריז ואמסטרדם) מבחינתי: בשורה התחתונה להזכיר לו למה לעשות סמים זה לא רעיון מוצלח (צירפתי מאמרים מאתר של עמותת "אל סם") ומ"בובות" (ברובע החולונות האדומים). כל מה שנכתב, היה הומוריסטי לחלוטין- בעקבות שיחות שלנו שהפכו לבדיחות פרטיות. בקיצור, לא חיכיתי לרגע האחרון כי ממש אהבתי את מה שיצא והענקתי לו אותה באושר אתמול, מרוצה לחלוטין מהתוצאה. אז התחלנו לקרוא והגענו לשלב הסמים והוא לפתע נהיה ממש רציני, עברנו ל"אמצעי מיגון מפני בובות" והוא נהיה אפילו יותר. בסופו של דבר קיבלתי תגובה ש"זה לא מצחיק אותי", "בכל צחוק יש טיפת אמת" ו"אין כאן שום דבר שימושי". אני, הופתעתי ונפגעתי ממש. גם אם יש כאן קמצוץ אמת ואני דואגת- צחקתי על העיניין לחלוטין ובסך הכל לא היתה לי כוונה לתלות תמרורי אזהרה מול הפנים שלו. כמו שאמרתי לו- שיעשה מה שהוא רוצה, אני לא חושבת שאני צריכה להגיד מה הגבולות שלי בקול. "אני לא אגיד לך מה לעשות, ברור לי שאתה מבין מה ימנע ממני להשאר איתך כמו שברור לי מה אני לא אמורה לעשות כשלא תהיה כאן". בסופו של דבר האווירה היתה עכורה ממש, הוא התנצל מיליון פעם ואמר שהוא לקח את זה לא נכון ושהוא מעריך את ההשקעה והמאמץ. אבל אני לא מצליחה להוציא מהראש את המחשבות לגבי איזו מין תגובה זאת למתנה? למה שאני ארצה לעשות זאת מתישהו שוב פעם? ואכזבה גדולה ע"כ שהתוצאה שרציתי להשיג לא הושגה. איך אני מתגברת על זה??? ברור שהזמן יעשה את שלו (אני מתקשה לסלוח ולשכוח), השאלה היא אם אני בכלל אמורה... קיצר- פרקתי את אשר על ליבי. יהיה בסדר :)

יש מצב...

שהוא היה מרוצה מזה שנתת לו מתנה אבל הוא לא היה מרוצה מהמתנה עצמה... והתגובה שלו היתה הדרך שלו להראות את זה... אולי סתם קטנוני וחסר טאקט מצידו, ואולי מדובר על אי אלו פערים בעייתיים ביניכם בגישות ובהתייחסות...

JBR

New member
...

דיברתי על זה עם אמא - היא טובה בלהכניס דברים לפרופורציות :)

אישון36

New member
את יודעת שנותנים "חופש"

לא תמיד...אבל לפעמים זה אומר שיש חופש כללי. זה לחיוב. לשלילה ? ההתאמה לא משהו. מה נכון ? מה זה משנה, תזרמי עד שימאס. ובקשר למתנה. הבחור חומרני "רוחנית" שזה פיזית עם שיוויון. אישון. רוחני.

הנתן

New member
לא זונות ולא סמים

אז בשביל מה בכלל לטוס לאמסטרדם? כבר עדיף לנסוע עם אמא לאילת

dudusch

New member
אפשר לראות את זה גם כך..

החבר רצה צומי, או משהו שיזכיר לו אותך כשלא תהיו יחד (שזה כבר טוב). במקום לקנות לו באנג (סתם) או משהו משעשע כמו 101 סיבות לא..., הכנת לו עבודה מושקעת מטעם עמותת אל-סם והרשות נגד סחר בנשים בשיתוף האגודה למלחמה באיידס. לא לכולם אותו חוש הומור, וזה בסדר. יכול להיות שמה שאת ראית כבדיחה משעשעת נתפס אצלו כאילו את מנסה לחנך אותו, לא סומכת עליו שידע מה לא לעשות וכו'. יכול להיות שהוא צריך לעבוד על עניין הטאקט, אבל גם לך לא יזיק לחשוב קצת מהמקום של הצד השני (לא רק מה את אומרת, אלא איך הוא מקשיב ומה הוא שומע). את רוב הויכוחים והריבים אפשר למנוע אם מבינים שמה שהאחד אומר / מתכוון הוא לא בהכרח מה שהשני מבין. תחשבי על זה

baby101

New member
יכול להיות שהיה לו סתם מצברוח ..או שאולי

נגעת באיזה מקום רגיש.. אני במקומך הייתי שמה לב שזה לא חוזר בכל מיני הדמנויות-אם כן יש לכם כנראה חוסר התאמה בתקשורת-שאולי אפשר ללבן אותו (ואולי לא..)

למעלה