לא יודעת אם אני במקום הנכון ...אבל...

לא יודעת אם אני במקום הנכון ...אבל...

לא מצאתי מקום אחר! השבוע ניסיתי להכין מרק "כתום" מגזר, דלעת, בטטה, ותפו"א, והוא עדיין לא יצא לי קרם כזה כמו במסעדות אלא נוזלי כזה.. נורא בא לי עם קצת מרקם אבל שיהיה פרווה!!! תודה..
 

pirge

New member
כל מה ששמת בסדר גמור. מה שאת יכולה לעשות

זה להוסיף עדשים אדומות שזו הסמכה טבעית וטעימה למרק להכין בכוס כף קמח רגיל מהולה בקצת מים מעורבב היטב-----מוסיפים למרק הרותח בבחישה מתמדת שלא יהיו גושים. אפשר גם להעביר חלק מהירקות במוט בלנדר. בבקשה.
 

חנהפ

Active member
אם תוסיפי ירקות המרק יהיה סמיך יותר, או

תפחיתי נוזלים. זה כל הסוד, אני מכינה מרק בטטה מ-2 ק"ג בטטה + ליטר וחצי נוזלים, בערך ויוצא יופי סמיך
 
תודה לכן!!! אני ינסה מה שאמרתן...

חנהפ- 2 ק"ג בטטה נראה לי יהיה מרק ענקי לזוג, לא?!
 

חנהפ

Active member
צודקת, אבל

אם כבר מבשלים, אפשר להכין סיר גדול ולהקפיא לפעם אחרת שמתחשק מרק ואין חשק להכין או להכין 1/3 כמות
 
למעלה