לא יודעת אם אני במקום הנכון

Jungle Girl

New member
לא יודעת אם אני במקום הנכון

יש לי תינוק בן 10 שבועות שהשתחרר לפני שבוע מתשעה שבועות בפגייה (נולד קטן והרבה לפני הזמן). עברנו למקום חדש גם שבוע שעבר - פרדס חנה. המקום נראה נחמד ועושה רושם טוב אבל אני לבד כל היום עם התינוק ולא מכירה אף אחד ושום דבר. ניסיתי למצוא קבוצת אמהות דרך האינטרנט אבל לא הצלחתי. אני הולכת לפארק ומדברת קצת עם אימהות אבל לא נוצר קשר ממשי. איך אני מוצאת קבוצה או משהו דומה?

ranjita1

New member
האתר ששלחת לא עולה -אימא שגם מתענינת

נסיתי להכנס לאתר ששלחת והאתר לא עולה יש בעיה הוא כותב שהדף כבר לא קיים

האתר פעיל, לא ברור לי למה הקישור לא "עובד"

הנה המייל שלי, מוזמנת להשאיר את שלך או לשלוח לי במסר את מספר הנייד שלך ואני אדאג ליצור קשר. ליטל [email protected]

mirya

New member
מכאן אני מבינה שאת בעינייני רכיבה?.ברוכה הבאה

יש באיזור, לידיעתי, קבוצת הורים שקונה מוצרים אקולוגיים ואורגנים, מחנות מקוונת, של אסתר. אולי תצליחי לאתר אותם.

עינת75

New member
../images/Emo230.gifממליצה לך בחום על לילך ברקו-אייזנברג

אמא יקרה, קודם כל הרבה מזל-טוב. אם יצאתם מהפגיה זה סימן טוב ומכאן שרק יהיה מלא בריאות וטוב. לילך ברקו-אייזנברג עושה קבוצות לאמהות ותינוקות מדהימות. יש לה סטודיו מתוק להפליא באביאל שזה ממש קרוב אליך. לילך היא אחת מנשות המקצוע האהובות והמקצועיות שאני נהנת להפנות בכל פעם מחדש. מצרפת לך לינק לאתר שלה www.cadadia.co.il תהנו....

מזל טוב יקרה

נסי לחפש נשים נפלאות גם בפורם אמהות ובנות שיחת נשים. ועושים שוק

אמאדור

New member
גם אני ממליצה בחום על לילך ברקו

אישה נפלאה - חותמת על כל מילה של עינת. בנוסף ממליצה לך להכנס לאתר: באופן טבעי - כותבות שם הרבה נשים מפרדס חנה. עוד מקום: מרכז קנגורו במרכז המושבה. יש להם גם אתר. בהצלחה עם התינוקי והמקום החדש!

קבוצת אמהות ותינוקות

היי בכל יום חמישי למעט חופשות חגים נפגשות אמהות ותינוקות למפגש חם ותומך במועצה האזורית מנשה. המפגשים נערכים כל פעם סביב נושא רלוונטי ומגיעות אליו נשים מאיזור מנשה וכן מפ"ח כרכור, גבעת עדה וכו'. עלות המפגשים 20 ש"חמונחים ע"י מנחות מקצועיות וכוללים א. בוקר . המפגשים בשעות: 9.30-12.00 . ניתן ליצור איתי קשר למייל או להכנס לאתר המועצה האזורית מנשה ולמצא אותי ואת פרטי מתחת לתפקיד: יועצת ראש המועצה האזורית לקידןם מעמד האשה ויו"ר פורום הנשים אן מתחת לפורום הנשים. בהזדמנות זו לנשים מהאיזור יש פעילויות נשים רבות. מוזמנות להכנס לאתר.(מועדון נשות עסקים, מעגלי נשים, אם לאם בקהילה, מעגל נשים וכסף, קורס מניעת הטרדה מינית להורים ועוד) אשמח לענות לשאלות [email protected]

למעלה